Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Újabb Crash Bandicoot HD modell

2013.11.09. 21:00, Crash-b [Dorci]

Nem is olyan régen változtatáson esett keresztül Crash modellje a készülő Crash Bandicoot HD-ben, ám ahogy azt gondolhattuk már akkor is, az effélek munkálatoknak még nincs vége, ezt alá is támasztja a nemrég közzétett, új modellt ábrázoló kép. Ugyan a Crash Bandicoot HD-ről ritkán érkeznek hírek, akárcsak a többi fangameről, de ezt tekinthetjük afféle biztosítéknak is, hogy a játék nincs félbehagyva. Véleményem szerint ez a modell sokkal jobb lett, mint az előző, de apró betűkkel megjegyzem, még mindig messze áll az én ízlésemtől, én legfőképp a NaughtyDogos kinézetekért vagyok oda, de nem hagyom ki a Twinsanitys karakterkülsőket sem. Alább láthatjátok a képet, klikk a nagyobb méretért!

http://4.bp.blogspot.com/-uF0_smitMwI/UnegJ4EtwkI/AAAAAAAAAZY/x7hGwD1qY9k/s1600/CRASHPIC.jpg

Apró update csomag

2013.11.06. 05:00, Crash-b [Dorci]
Címkék: Frissítések

A háttérben továbbra is aktívan folynak a fejlesztések és újítások, és ahogy azt most is tesszük, ezekről időközönként híreket is megjelentetünk. Első körben nézzük meg az új tartalmakat, illetve a régebbi, de visszakerült leírásokat!

  • A Crash Bandicoot első részének adatlapján aktívvá
    váltak a következő linkek: pályalista, végigjátszások/útmutatók, kódok/cheatek, tervrajzok, irányítás/kontroll, magyar fordítások
  • Szintén a Crash 1 adatlapján a tervrajzok között megtalálható néhány sornyi nyilatkozat és tervrajz Charles Zembillastól (ez még nincs befejezve), illetve az összes Crash 1-es NaughtyDogos képet ismét megtekinthetitek
  • A képregények menüben olvashatjátok egy régebbi szerkesztő, Near humoros tutorialját a képregényekhez
  • HOT! Felkerült néhány háttérkép is, ám ezek még csak 800 X 600 pixelesek, hamarosan nagyobb méretekben is feltöltjük őket, és meg sem állunk a fullHD-s képekig, sőt, még azokon is továbbmehetünk a későbbiekben, emellett még sok új háttérrel fogunk gazdagodni, ez még kevés választék a tervekhez képest [ráadásul mobilos, Androidos telefonra való háttérképeket is tervezünk]
  • Az előző kinézetek menübe felkerült néhány korábbi fejléckép
  • Amint az látható, az üzenőfalunk is megújult, a kérdés: mi volt ezzel a cél? A G-Portálos üzenőfal nem archiválta/naplózta el a régi beszélgetéseket, ez a fajta chat pedig képes erre, így bárki bármikor visszakereshet a korábbi témaváltásokra!

Ezek mellett több újítást is tervezünk még, a fejlécmenü nemsokára nagy változtatásokon fog keresztülmenni, de nem lövök le semmit, majd meglátjátok a maga idejében! ;)

Tervrajzok a bennszülöttekről

2013.11.04. 07:00, Crash-b [Dorci]

http://1.bp.blogspot.com/-huAiUGA2dsw/UmhsOEoXr-I/AAAAAAAAHi4/rYEji6oN4ZQ/s1600/CrashBandicootNative3a.jpgKezdődjön ez a nap is Charles Zembillas képeivel! Az említett tervrajzos újabb vázlatokat osztott meg velünk blogján, amit megtekinthettek lent néhány mondattal együtt.

"Keresgéltem a Crash archívumomban és megtaláltam ezeket a vázlatokat, melyeknek dátuma 1995. március. nem tudom, hogy ezek publikálva lettek-e ezelőtt. Ez a pár kép igazából a bennszülöttek vázlata, akik Papu Papu világának a részei / emberei voltak. Az utolsó kép volt az, ami elnyerte a NaughtyDog tetszését."

http://2.bp.blogspot.com/-hlGILhNJFBc/UmhsOIn_q4I/AAAAAAAAHi8/yCuxKjeAOGw/s1600/CrashBandicootNative1a.jpg http://4.bp.blogspot.com/-ZragMI3xnRY/UmhsOOexQtI/AAAAAAAAHjA/iXnMjojaBw4/s1600/CrashBandicootNative2a.jpg http://1.bp.blogspot.com/-huAiUGA2dsw/UmhsOEoXr-I/AAAAAAAAHi4/rYEji6oN4ZQ/s1600/CrashBandicootNative3a.jpg

Halloweeni rajz Charles Zembillastól

2013.10.31. 19:00, Crash-b [Dorci]

A napokban Charles Zembillas közzétett egy nemrég készült rajzot Crashről, ami az időszaknak megfelelően halloweeni témájú. Ugyan Magyarországon nincsenek olyan halloweeni szokások, amelyek külföldön elterjedtek, de néhány mondatot érdemes erre az időszakra fordítani. Charles Zembillassal együtt a Crash Fan Club csapata is boldog halloweent kíván az összes olvasónknak, és persze jó pihenést! A rajzot megnézhetitek nagyobb méretben lentebb, klikk a képre!

Győzött a Crystal's Wrath, új szavazás kezdődik!

2013.10.31. 16:50, Crash-b [Dorci]
Címkék: Szavazások

Október havi szavazásunk is lezárult a mai nappal - igaz, hogy még nincs november elseje, így szíves elnézéseteket kérem az előrehozásért, gondolom nem nagy probléma - nézzük is meg gyorsan az eredményeket! Amikor elkészítettem a szavazást, már előre gondoltam, hogy biztosan a Crash Bandicoot Crystal's Wrath fog győzni, és ahogy az látható, így is lett. Összesen 42 szavazat érkezett, ebből a Crystal's Wrath 34 szavazatot (81%) kapott, mögötte pedig "kissé" lemaradva a Crash Bandicoot HD botorkál, méghozzá összesen 8 szavazattal (19%). Mindezek ellenére sem mondhatjuk azt, hogy a Crash Bandicoot HD rossz fangame lenne, sőt! A szavazás megtekintéséért kattintsatok ide!
Sokan azt gondolnák, hogy következő szavazásunk a halloweennal lesz kapcsolatos, ha ez volt a tippetek, az bizony nem vált be, mert ezúttal egy kis felmérést tartunk arról, hogy ki miért látogatja az oldalt. A kérdés egyértelmű, összesen 10 válasz közül tudtok választani. Tekintsétek is meg és szavazzatok is azonnal, a szavazást a megszokott helyen találjátok!

Gasmoxia sale - egy rakás Crash gyűjtemény

2013.10.30. 05:00, Crash-b [Dorci]
Címkék: Egyéb

Úgy látszik egy külföldi Crash rajongó - nevezetesen Gasmoxia - nagy eladást tart az eBayen. Rengeteg Crashes gyűjteményt találhattok, olyanok is szerepelnek a listán, amiket soha nem árultak boltokban, vagy nagyon-nagyon ritkák világszerte. A cuccok persze iszonyat drágák, a legolcsóbbak talán a matricák és a hűtőmágnesek. Fogalmam sincs róla, hogy Magyarországról valaki rendelni fog-e Crash cuccokat ennyiért, de gondoltam megosztom az olvasókkal ezt a kis ínyencséget. Aki megtekintené a listát, az kattintson az alább látható linkre! (a listán olyan cuccok is vannak amik nem kapcsolódnak Crashhez)

Gasmoxia eladási listája

Újabb fangame a láthatáron?

2013.10.28. 09:00, Crash-b [Dorci]
Címkék: Fan game

Manapság már szinte össze sem tudjuk számolni, hogy hány rajongó alkotta Crash fanjáték készül, ha a listába beleértjük a flash és a hasonló, vagy kisebb kaliberű játékokat is. Egyértelműen a vezető réteg a Crystal's Wrath és a Crash Bandicoot HD, de a többieket se becsüljük le független attól, hogy amatőr munkát végeznek-e vagy sem. Úgy is mondhatjuk, hogy felkapott lett egy videó a YouTubeon, az még korántsem biztos, hogy a videón látottakból játékot fog-e készíteni vagy csak tesztelgetésnek szánja a munkálatokat, pontosabban még a készítő sem biztos benne, a videó leírásánál ugyanis ezt olvashatjuk: "A Wumpa gyümölcsök és Aku Aku lesz az utolsó dolog, amin dolgozni fogok még mielőtt játékot, vagy valamit készítenék." A videóban látható Crash modell elég bugyutának tűnik, de a nyilatkozatban az is olvasható, hogy a Crash modellt valaki más készítette, a tesztelő csak letöltötte a netről próbamodellnek, és valószínűleg le lesz cserélve a karaktermodell, illetve jobb animációkat láthatunk a későbbiekben. Fogalmunk sincs róla, hogy ebből mi fog kisülni, de a videót mindenesetre elhoztuk, megtekinthetitek alább:

 
Üzenőfal
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
 

 
Facebook oldalunk

 
Szavazás
Az N. Sane Trilogy-ből melyik Crash részre vagy leginkább kíváncsi?

Crash Bandicoot 1
Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back
Crash Bandicoot 3 Warped
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Blogban történt
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   
 
  

[ Irányelvek & Kéréseink ]

 
 

Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!