Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Crash is helyet kapott a külföldi reboot-listákon

2013.01.13. 16:47, Crash-b (Dorci)
Ugyan nem az első helyeken áll, de így is dobogót foglal

Az elmúlt időkben nem egy (főleg külföldi) weboldal nyilvánította ki saját felsorolásait, amelyek azt tartalmazzák, mely játékoknak, illetve játékhősök sorozatainak van nagy szükségük a folytatásra, vagy újraindításra. Jelen hírcikket nem hiába olvassátok nálunk, ugyanis hősünk, Crash Bandicoot is helyet kapott a felsorolásban, szerencsére Crash nincs elfeledve s nem lett kihagyva sem. A szóban forgó külföldi oldalak egyike a WhatCulture, amelynek nyilatkozata szerint Crash Bandicootnak feltétlenül szüksége van az előbb is említett folytatásra, illetve újraindításra. Lássuk hát, hol kapott helyet Crash az ő meglátásuk szerint, melyben nem kevesebb, mint tíz játék kapott említést:

 1. Turok
 2. Resident Evil
 3. Road Rash
 4. Unreal Tournament
 5. The Getaway
 6. Baldur's Gate
 7. Alone in the Dark
 8. Crash Bandicoot
 9. SWAT
 10. Onimusha

A másik weboldal, amelyet érdemes megemlíteni a Digital Noob, nekik ugyan kissé csonkítottabb listájuk született, mint a WhatCulture-nak, mivel hozzájuk viszonyítva csak egy fél-listát vehetünk szemügyre, azaz pontosan öt játék került a Digital Noob felsorolási listájára. Ne habozzunk, rögtön tekintsük is meg Crash helyezését az ő véleményük alapján:

 1. Resident Evil
 2. Road Rash
 3. Half-Life
 4. The Legacy of Kain
 5. Crash Bandicoot

Crash Bandicoot ugyan nem az első helyet kapta egyik általunk említett oldalon sem, de legalább így is helyet foglalt a listákon. Reménykedjünk abban, hogy hősünket minél hamarabb folytatják egy a nevéhez méltó, új résszel. Ti mit gondoltok, milyen besorolást érdemelne Crash?

Crash Landed - Egy újabb törölt rész

2013.01.12. 13:13, Wickon & BBC
Zsinórban a harmadik...

Néhány napja egy újabb törölt Crash rész bemutató videója látott napvilágot. Évekkel ezelőtt az Activision megbízta a Renegade Kid fejlesztőcsapatot, hogy készítsenek egy Crash Bandicoot játékot a Nintendo DS konzolora. Ők készítettek egy demót az Activisionnak Crash Landed névvel 2009 elején.

Nagy valószínűséggel ez a játék lett volna a Radical Entertainment eltörölt Crash Bandicoot 2010 játékának hordozható, Nintendo DS-re szánt változata. Ezt az is alátámasztja, hogy a két játék textúrája és modellezési stílusa is nagy vonalakban megegyező. Lehet eléggé kezdetlegesnek tűnik, de ezen keresztül betekintést nyerhetünk a Crash 2010-be is.

A videóban egy teljes egészében 3D-s világot vehetünk szemügyre, ahol Crash egy tengerparton barangol. A kamera is őt követi, de akár körül is nézhet a Crash Twinsanity-ben megszokott módon. A videóért kattintsatok a bővebbenre!

Crash Bandicoot - Kihagyott pályák

2013.01.11. 13:45, Crash-b (Dorci)
Egy kis betekintés a törölt, befejezetlen pályákról

Crash Bandicoot ugyan évek óta pihen, mivel több éve nem jelent meg új rész, azonban a rajongók elkezdték felderíteni a korábbi Crash részek törölt, befejezetlen pályáit, amelyeket nagy szerencsénkre videó formájában is rögzítettek, amelybe természetesen mi is betekintést nyerhetünk. Ahogy arra számítani lehetett, első körben a Crash Bandicoot első részéről derült fény a kezdetleges, eltörölt pályákra, természetesen jelen hírben is a klasszikus Crash első részéről van szó. Bizonyára sejthetjük, hogy a pályák nagy része nem lett teljesen kifejlesztve, ugyanis láthatjuk, hogy Crash nem zuhan le a szakadékokba, így úgymond futhatunk a levegőben. Némelyik pályának köze van a prototípushoz is, ezt több jel is bizonyítja nekünk, mint például a régi fajta bónuszpálya, és a másféle kódok (karakterek ikonjaiból állnak). Pontosan öt videót hoztam Nektek, ezek pályanevek szerint a Test Level, Flowing Waters, Acid Rain, Astound the Skunk és a Stormy Ascent. Érdemes megtekinteni a videókat, már maguk a pályák is érdekesek, de ezt több elemről is elmondhatjuk. A videókért kattintsatok a "Bővebben"-re!

Crash Bandicoot 2010 - Az eltörölt Crash rész

2013.01.10. 08:21, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek Tervrajzok
Néhány mondat a Crash 2010-ről: információk, képek és videók

Bizonyára egy régebbi hírünkből (amelyet Lapi írt) olvashattátok már, hogy volt egy Crash Bandicoot játék, amelyet ugyan elkezdtek kidolgozni, de időközben sajnos törölve lett - ha mégsem láttátok ezt az eseményt, akkor ideje frissítőt adni a fejünknek, a többi olvasónak pedig belenyúlunk az emlékezetébe... :) A Crash Bandicoot 2010 egy törölt játék, amelyet igazából egy 3D-s kaland/akciójáték kategóriába sorolhatunk. A fejlesztésébe a Radical Entertainment fogott bele, de az Activision leállította a folyamatot 2010 februárjában. A leállítás után rengeteg információ köddé vált, azonban ami menthető volt, arra nem sok idő elteltével fény is derült. Amit a törölt Crash részről tudunk, az az, hogy szerepeltek volna benne titánok, fegyvereink és egyéb kellékeink is lettek volna (jet pack, jet sky, frogzooka, boombat, glow top, fertilizer gun, bottle rocket-launcher), illetve az információk szerint Xbox 360, Playstation 3 és Nintendo Wii konzolokon jelent volna meg. A játék folytatása érdekében többször is petíciót nyitottak, amelyek nem jártak sikerrel, de a rajongók továbbra sem adják fel. Időközben a Crash Bandicoot 2010-ről több videó is előkerült, azonban ezeket az Activision szép sorban elkezdte eltávolítani, de pánikra semmi ok, még így is van néhány videó, amit sikerült megmenteni - megóvni. Ezeket a videókat hoztam el nektek, amelyekben láthatjuk Crasht és Dingodile-t, néhány fegyvert, karaktermodelleket (köztük Coco-t is!) és tervrajzokat, nem utolsó sorban animációkat.
A képeket és a videókat megtekinthetitek a "Bővebben"-re kattintva!

Crash Team Racing 2010

2013.01.09. 15:15, Wickon
A 2010-ben eltörölt High Impact Games-féle CTR

2012 februárjában ritka képek kerültek az internetre az időközben abbahagyott Crash Team Racing 2010-ről. A játékot a High Impact Games kezdte fejleszteni, akikről megjegyezném, hogy csapatuk a Naughty Dog és az Insomniac Games néhány, már kilépett tagjából áll, ezért talán ők lettek volna a legalkalmasabbak arra, hogy egy gokárt versenyzős Crash játékot készítsenek. A képeken jól látni, hogy egy igen szépen kiépített játéknak ígérkezett, amely a Radical Entertainment szintén 2010-ben leállított játékának stílusát veszi alapul. A képek azt is elárulják, hogy Crashnek és Dingodile-nak a Crash Bandicoot 2010-es modelljét használták, és egyszerre 16-an versenyezhettek. Amit a képek nem mondanak el, - de megerősített információból tudjuk - hogy minden szereplőnek egyedi mozdulatai, autója és fegyvere is lett volna. A képekért kattintsatok a "Bővebben"-re!

Ideje feldobni a hangulatot

2013.01.08. 07:28, Wickon
Címkék: Crash Fan Club
Új alszerkesztő köreinkben

Nem is tudom hol kezdjem, hiszen nem sokan ismerhettek fel a nevem alapján. Éppen ezért visszamegyek a kezdetekhez. 2008-ban kezdtem bele Crash Bandicoot-tal foglalkozó honlapok szerkesztésébe. Az utóbbi időkben csak a saját oldalamon ügyködtem a barátaimmal, onnan ismerhettek Wickon néven.

És minden bizonnyal most már azt is kitaláltátok, hogy én leszek az  új – dobpergést kérek -  hivatalos táncpedagógusa az oldalnak! Na jó, vicceltem, igazából én leszek az új szerkesztő, aki megpróbálja minden óhajotokat és sóhajotokat teljesíteni (és sajnálom ha most csalódottak vagytok, de nem tudok táncolni). Évek óta nyomon követem a CFC fejlődését, mindig arról álmodtam, hogy egy nap részese leszek a szerkesztőgárdának. Valami csoda folytán sikerült meggyőznöm Crash-b-t, hogy csatlakozhassak a csapathoz, szóval most kiugró örömömben vagyok.

És most, hogy itt vagyok mindent meg fogok tenni azért, hogy újra népszerűvé tegyem az oldalt és egy jó közösséget alakítsunk ki Crash-bvel. 14 éves fiú vagyok, éppen ezért elegendő időm lesz, és sokat fogok följárni  a fórumra is, ahol majd megpróbálom kikérni a véleményeiteket és az ötleteiteket.

Remélem, hogy örültök a csatlakozásomnak!

Új Crash részen munkálkodik a Vicarious Visions?

2013.01.05. 20:27, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Sok a kérdés és a talány, de vajon bízzunk a cégben?

Ahogyan az lenni szokott, minden évben kerekednek játékokról és játékgyártó cégek által elhanyagolt játékbeli hősökről pletykák, amelyet biztosan mi is már épp elégszer tapasztaltunk, hiszen Crashről eddig minden egyes évben elterjedt valamiféle pletyka, legyen az igaz vagy hamis. A most kezdődő év eseményeiből nem hiányozhatnak a talányok és kérdések sem, hiszen rögtön ma érkezett nyilvánosságra az infó, miszerint a Vicarious Visions egyik irodájában található poszter nemcsak reményt hozott, hanem egyúttal jó néhány kérdést is felvetett, ugyanis a rajongók bíznak a cégben, hogy legalább ők ne hanyagolják el Crasht, de mivel az évek során nem egyszer ért bennünket csalódás a Crash részek elhanyagolása miatt, ne éljük bele magunkat túlzottan a dologba. Mivel a fényképen látható poszteren Crash eddig nem látott alakját, kinézetét láthatjuk, ebből talán következtetni lehet arra, hogy a Vicarious Visions munkálkodik egy új és egyelőre ismeretlen, sőt kérdéses Crash rész alatt, így van esély, hogy a Crash még sincs cserbenhagyva, de persze ezt még távolról sem vehetjük biztosnak, hiszen hivatalos közlemények még nem láttak napvilágot. Ha kíváncsi vagy a teljes fényképre, csak kattints az alábbi kép alatt található "Bővebben" linkre!

UPDATE! Egy újabb poszterrészlet lepleződött le! (katt a bővebbenre!)

 

Crash világa a való életben

2013.01.05. 15:50, Crash-b (Dorci)
Címkék: Videók
Egy rajongói megvalósítás

Egy fantáziadús Crash rajongó elképzelte, hogyan nézne ki a Crash Bandicoot játékvilága és annak elemei a való életben, és ezt nem csak megálmodta, bizony, ezt meg is valósította, méghozzá videó formájában! A környezet egy erdős pálya, a videóban pedig megtekinthetünk különböző fajta dobozokat, köztük persze a Checkpointot, TNT-t és Nitrot is, szakadékokat, és természetesen Aku Aku sem maradhat ki! Ezen kívül ez a rövid kisfilm még néhány más dolgot is szemléltet, igaz, emberi formában... :) Akkor hát lássuk csak:

 
Üzenőfal
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
 

 
Facebook oldalunk

 
Szavazás
Az N. Sane Trilogy-ből melyik Crash részre vagy leginkább kíváncsi?

Crash Bandicoot 1
Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back
Crash Bandicoot 3 Warped
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Blogban történt
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   

   
   

 
 
Crash Fan Club
Menü mutatása / elrejtése

Te mennyire vagy képben a kódolásban? Tudod, mire jó a td.modtitle? Akkor írd meg nekünk! =)    *****    Ujjé! Játszóház nyílt a Mesetárban! Kicsik és nagyok, gyertek, készítsetek tojástartókat és repülõ nyuszikat húsvétra!    *****    Blog tabuk nélkül.Vigyázat, sok(K) lehet,ez itt nem egy mainstream cukormázas valami:)Folytatásos sztori,furcsa írások..    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    Meg van írva a csillagokban    *****    ketkes.com    *****    húsvéti receptek, ételek, sütemények    *****    Húsvéti receptek    *****    LUCY HALE MAGYARORSZÁG - ISMERD MEG A HAZUG CSAJOK TÁRSASÁGÁNAK FÕSZEREPLÕJÉT, ARIÁT - LUCY HALE MAGYARORSZÁG    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    NaNoWriMo - avagy hogyan írok meg 1 hónap alatt 1 könyvet? Nézz be, és megtudod! :) Még sok más írásom is vár! :)    *****    Leighton Meester - Tudj meg te is mindent a Gossip Girl sikeres színésznõjérõl - Leighton Meester - Interjúk - Cikkek -    *****    Aktív szerepjáték várja folyamatosan az érdeklõdõket! SZEREPJÁTÉK!    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    Élõ asztrológiai tanácsadás a SKYPE-on, BECSÜLET KASSZÁS alapon. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    "Kedves naplóm... a mai nap más lesz. Ma van az a nap, amikor újra élni fogok." Elena    *****    "- Kell lennie valaminek, amit nem vettünk észre. - Nem. Katherine gyõzött. Hosszú játékot játszott és végül nyert."    *****    "You are my always. And i just want the chance to be yours" A Zöld Íjász imádott álompárja! Ha te is imádod õket katt!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!