Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Soha nem látott Crash Tag Team Racing tervrajzok!

2014.05.07. 13:00, Crash-b [Dorci]

Egy bizonyos Zeljko Duvnjak nevezetű alkotó (aki például a Crash Tag Team Racing és később a Crash of the Titans koncepcióin dolgozott) nemrégiben felfedett néhány soha nem látott Crash Tag Team Racing-es tervrajzot weboldalán. Egészen elképesztő, hogy a mai napig ilyenfajta érdekességek bukkannak elő a már rég megjelent (vagy meg nem jelent) Crash játékokról. Nem is húzom tovább a hírt, lessétek meg alább a képeket!

"Mi ez, Crash?"

2014.04.29. 13:00, Crash-b [Dorci]

Charles Zembillas április 21-én újabb rajzokkal örveneztette meg a rajongókat, ami nekünk persze nagy öröm, mivel a "régi motoros" tervrajzos nem hagy alább Crashes munkáival. Tekintéstek meg a rajzsorozatot!

           

Unatkozol? Íme néhány rajongói játék!

2014.04.27. 18:26, Wickon

Ha már minden létező Crash játékot kijátszottál a maximumig, odaverted Oxide szellemét, megszerezted a relicseket, elgyepáltad Cortex fenekét, és minden titánt felfejlesztettél a végtelenségig, ám mégis valami Crashes dologra lenne szükséged, akkor most megtaláltad a tökéletes időtöltést!

Annyian vagyunk rajongók, és bizony sokan nem elégelték meg azt, hogy egy ideje már csak várunk és várunk. A maguk módján, amennyire csak tudtak, teljes mellbedobással készítettek nekünk 2D-s rajongói játékokat. Íme egy lista arról az 5 játékról, amit nem szabad kihagyni.

Crash Bandicoot Unleashed Darkness

Egy olasz fiú készítette ezt a szerintem egyik legjobb rajongói játékot. A történet szerint N. Brio felfedezte, hogy a gyémántokban sötétség és világosság is van, de az egyiket ezek közül el lehet tüntetni. Így Crashre vár a feladat, hogy ismételten megmentse a világot.

A játék a régi Naughty Dogos szinteket veszi alapul, mindent sajátkezű rajzokkal van megoldva. Bár Relics szerzésre nincs lehetőségünk, a játékba épített egy nehezített módot, amiben a Checkpointok nélkül kell végijutnunk a szinteken.

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Crash Bandicoot Island Hoppers

Ezt a remekművet annak a srácnak köszönhetjük, aki a Crash Mangákat beszkennelte. A történet szerint Cortex elrabolta Coco Bandicootot, így Crash és Aku Aku a nyomukba erednek, hogy megmentsék őt. A játék nem bonyolult, Crash magától szalad, nekünk pedig csak az A gomb lenyomásával át kell ugranunk a nitrók és a szakadékok felett.

A játék zenéi eredeti Crash számok feldolgozásai (MrModez készítette őket), amik rendkívül élvezetessé teszik az összhatást. Úgyhogy már csak a zene miatt is megéri kipróbálni.

Ez a játék online játszható, mindösszesen csak ide kell kattintani.

Crash Bandicoot Tiki Quest

Úgy tűnik, hogy az N.Sanity sziget békés, ám egy bandicootnak látszó személy betör a szigetlakók házába, és ellopja az értékeiket. A sértettek Crasht vádolják meg, akinek azonban fogalma sincs, hogy mi történhetett. Tisztára kell mosnia a nevét, így a tolvaj nyomába ered.

Ez a játék talán a legeslegjobb oldalnézetes rajongói játék. Szép, leginkább a Megamant idéző látványvilág, rengeteg szint és összegyűjthető dolgok várnak rád. 

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Crash Bandicoot N-Chanted

Crashnek meg kell mentenie a húgát a gonosz N. Chant markaiból. Ez a játék a Crash Bandicoot Tiki Quest készítőjének egy korábbi játéka, amely ugyanolyan sok szinttel szolgál, mint az újabb változat. Ezt a játékot sem érdemes kihagyni, mert garantáltan órákig le fog kötni.

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Crash Bandicoot - Race Against Time

A grafika nem minden, ez tény és való, és erre a játékra ez tökéletesen érvényesül. Leginkább a régi CFC-s képregények stílusát idézi, ahogy ott van a tökéletesen kinéző Crash egy painttel odapingált jet-packkel. Úgyhogy csak azt tudom mondani, fogjuk fel így, és észre fogjuk venni a játék rendesen működő mechanizmusát, ami még szórakoztató is lehet.

A történet szerint Uka Uka és Cortex megelégelték, hogy Crash mindig keresztbetesz nekik, így megjavították N.Tropy időgépét, hogy vissza menjenek a múltba. Ám Crash rájön erre, így ismét meg kell akadájoznia őket. 25 szint, 30 gyémánt és temérdek főellenség.

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Remélem, hogy mindenki talált valami kedvére valót, úgyhogy nem is rabolom tovább a szót, nyomás játszani!

30 éves a Naughty Dog

2014.04.13. 16:00, Crash-b [Dorci]

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1397397190_06.png

Az 1984-ben összeállt, eleinte kis csapat néhány napja töltötte be 30. születésnapját. A céget Jason Rubin és Andrew Gavin alapította kezdetben JAM Software néven (ami a Jason and Andy Magic címnek a rövidítése). Ha már a Naughty Dogról írunk, legeltessük szemeinket a csapat rövid történetéről: két emberünk (J.R és A.G) rendelkezett némi tapasztalattal a Lisp és C++ programozás terén, társultak, s így jött létre az említett JAM. Az adatok szerint legelső játékuk Ski Crazed néven futott, amit néhány fejlesztés és újraprogramozás után a Baudville kiadott és megvásárolt tőlük 250 dollárért. Ezután kezdtek bele a Dream Zone című kalandjátékukba, amit először Apple IIGS rendszereken jelentettek meg, de később átportolták Atari ST és Amiga gépekre is. 1989-ben újabb játékot készítettek Keef the Thief néven, amit az Electronic Arts adott ki Apple IIGS-re, Amigára és PC-re, ugyanebben az évben keresztelték át cégnevüket a mára már nem kevésbé ismert Naughty Dogra.
A kilencvenes évek elején készítették el a Rings of Power nevű játékot (ismerős a Rings of Power név, Crash Bandicoot 3 Warped fanok - az egyik repülőgépes pályáról? ;) ), ami Sega Mega Drive-ra jelent meg, ám akkoriban cégük a csőd szélén állt. Nem sokkal ezután készült el a Way of the Warrior, ami bemutattak az Universal Interactive Studios fejének - Mark Cernynek -, aki elégedett volt a munkával és szerződést ajánlott a Naughy Dognak, hogy három új játékot készítsenek az Universal figyelme alatt, Rubin és Gavin felvetette a háromdimenziós akció-platformjáték ötletét. A játék fejlesztése 1994-ben kezdődött, a cég a ma már sok játék terveiben résztvett Charles Zembillas és Joe Pearson tervrajzost, alkotót kérték fel a szereplők megtervezésére, ennek eredményeként megszületett a főhős, Crash Bandicoot. A Sony Computer Entertainment elvállalta Crash forgalmazását, a játékot először az E3 rendezvényen mutatták be nagy sikerekkel - Crash Bandicoot lett a Sony úgynevezett kabalája és az egyik legsikeresebb játéka a több, mint 6,8 millió eladott példánnyal - ez a szám az akkori adatok szerint természetesen csak nőtt.
A Crash Bandicoot első része után még három játékot jelentettek meg Crash játékból: Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3 Warped és Crash Team Racing néven. A négy címmel sajnos véget is ért a Naughy Dog-féle Crash széria, ezután készített a cég több más játékot is, például a Jak & Daxtert, az Uncharted-et, illetve a The Last of Us-t.
A cég a kilencvenes években egy épületben dolgozott az Insomniac Games-sel - amiről jól tudjuk, hogy ők a Spyro the Dragon alkotói, amelynek stílusa nagyon hasonlít a Crash játékokéhoz. A Naughty Dog és az Insomniac inkább jó kapcsolatot ápolt egymással, versengésük is inkább baráti volt. Továbbá az ND bizonyos tekintetben kapcsolatban állt a Ready at Dawn, az SCE Japan, a Sony Santa Monica, a Guerrilla Games, a Sucker Punch Productions, a Media Molecule, a Zipper Interactive, a Bungie és az Incognito Games fejlesztőkkel is.

Játékok JAM Software-ként

 • Math Jam [1985 | Apple II]
 • Ski Crazed [1986 | Apple II]
 • Dream Zone [1987/88 | Apple IIGS]

Játékok Naughy Dog-ként

 • Keef the Thief [1989 | Apple IIGS, Amiga, DOS]
 • Rings of Power [1991 | Sega Genesis / Mega Drive]
 • Way of the Warrior [1994 | 3DO]
 • Crash Bandicoot [1996 | Play Station]
 • Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back [1997 | Play Station]
 • Crash Bandicoot 3 Warped [1998 | Play Station]
 • Crash Team Racing [1999 | Play Station]
 • Jak & Daxter: The Precursor Legacy [2001 | Play Station 2]
 • Jak II [2003 | Play Station 2]
 • Jak 3 [2004 | Play Station 2]
 • Jak X Combat Racing [2005 | Play Station 2]
 • Uncharted - Drake's Fortune [2007 | Play Station 3]
 • Uncharted 2 Among Thieves [2009 | Play Station 3]
 • Uncharted 3 Drake's Deception [2011 | Play Station 3]
 • The Last of Us [2013 | Play Station 3]
 • The Last of Us Remastered [2014 | Play Station 4]


 

Fanmade pólóminta

2014.04.08. 15:00, Crash-b [Dorci]

Egy bizonyos Sonicdude242 nevezetű felhasználó egy igencsak jó, egyedi Crash pólómintát tervezett, ami az elmúlt hónap vége felé, pontosabban március 29-én került napvilágra. Állítólag limitált pólók, vagy nyomtatások kerülnek majd kínálatra a közeljövőben, addig is lessetek egy pillantást a mintára!

Kilencedik születésnap + Új kinézet!

2014.03.31. 20:32, Crash-b [Dorci]

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1396288745_48.jpgKedves Crash Fan Club olvasók!
Örömmel jelentjük be, hogy a Crash Fan Club új külseje elkészült, amelyet az oldal kilencedik (!!!) születésnapjára időzítettünk be. A CFC pontosabban március 16-án töltötte be a weboldalnak óriási évet jelentő kilences számot, a designnel kisebb-nagyobb problémák voltak még a háttérben, de úgy-ahogy megoldottuk a problémákat. Sajnos 12-es Opera alatt a weboldal kissé kényelmetlenül használható, pontosítva az egész fejléc szétcsúszik, ezért kérjük, ha tökéletes képet szeretnétek látni, újabb verziójú Operával, Mozilla Firefox-szal, Google Chrome-val (esetleg Internet Explorer-ral, márha valaki használja kerek e világon - mi nem teszteltük IE-n) tekintsétek meg a CFC-t! Kisebb - nagyobb bugok még előfordulhatnak, ha találtok valamit, kérjük, jelezzétek bátran! A CFC a munkálatok alatt le lett zárva, ezért ha bárkinek kellemetlensége adódott, elnézést!

 

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1396288744_09.jpgA design munkálatait sok ihletcsere és próbálgatás mellett Wickon és jómagam végeztük (a többi szerkesztővel igazából fogalmam sincs, hogy mi van-hol vannak...), tényleg elég sokat törtük a fejünket minden egyes apróságon. Az új külsőnek igazából nem tudtunk nevet adni, ezért most elnevezem Simple Blue névre! Véleményem szerint ez a színösszeállítás fényévekkel jobb, mint az előző világoskék, bár kinek mi... :)
A Játékok menüben a játékok adatlapjai új felépítést kaptak - reméljük tetszeni fog -, illetve a Közösség modulban is kicsit összetettebbek lettek a vendégkönyv, reklámkönyv stb. gombjai - de ezen a héten még korrigálni fogok. A fejléc ahogy látjátok egyszerű nyelven képváltós / mozgós / scriptes, így nincs szükség a CFC kis képváltó dobozára, amit az előző designnél használtunk, illetve így nem olyan egyhangú a fejléc körüli rész. Új szavazást is láthattok, tessék menni szavazásokat küldeni! ;)

Az újítások természetesen még nem értek véget, mostanában igen sok update-et fogtok látni mindenféle témában, látogassatok minket aktívan!
És nem utolsó sorban:

Boldog Születésnapot Crash Fan Club!

Várjuk a véleményeket kommentben! ;)

Crash Team Racing 2010 Gameplay videó

2014.03.03. 17:30, Crash-b [Dorci]

A tavaszi hónap örömére a CM egy igazi meglepetést tett fel a YouTubera - mégpedig az eltörölt, 2010-es Crash Team Racing játékból némi gameplayt, játékmenet részletet! Nemsokára itt is megnézhetitek a CTR 2010 adatlapját... Nem is rabolnám tovább a szót, irány a videó!

 
Társalgó
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

 

 
Szavazás
Melyik játékból látnál szívesebben remastert?

Crash Team Racing online / multiplayer versenyekkel
Crash Twinsanity
Crash Bash online meccsekkel
Crash Nitro Kart vagy Tag Team Racing online lehetőségekkel
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Facebook oldalunk

 
Legutóbbi hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   
 
  

Irányelvek

 
 

© 2005-2017, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok