Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Crash Landed - Új tervrajzok

2013.02.28. 16:18, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek Tervrajzok
További információk láttak napvilágot a Crash Landedből

Pontosan a mai napon újabb látnivalók szivárogtak ki az eltörölt, már a CFC hírfolyamában megismert Crash Landedről. Habár az első felfedezett videó óta sok idő telt el, mindenképp öröm, hogy további információk kerültek a szemünk elé. A mai dátummal fűszerezett, és egyben a most, nálunk olvasható hírben egy nagy képet vehettek szemügyre a Crash Landedről, s ezen a nagy képen nem kevesebb, mint tizenhárom kisebb méretű tervrajzokat láthattok. Habár az először felbukkant Crash Landed Nintendo DS-es videója nem volt valami megnyerő... a tervrajzok talán méginkább azok, és magukért beszélnek?

Lentebb megtekinthetitek a tervrajzot.
Katt a képre a teljes méretért!


 

Crash Bandicoot - PS Meeting videó

2013.02.24. 20:03, Crash-b (Dorci)
Címkék: Videók
Egy rajongói videó Crash helyzetéről az Activisionnál

Néhány napja olvashattátok nálunk, hogy a 2013 PlayStation Meetingen az Activision csapata sajnos több év után sem jelentett be igazi, végre megjelenésre méltatott Crash részt. Ezt a szituációt kihasználva egy rajongó megragadta az alkalmat, és videót készített, ami szinte tökéletesen tükrözi Crash helyzetét az aktuális cég kezei között. Ugyanúgy, mint mi, Crash is csak vár reményekkel teletűzdelve az Activision lehetséges bejelentésére - de mint az kiderült, erre sajnálatos módon nem került sor. A videó mindent elmond nekünk, tekintsük csak meg, és rögtön átérezzük a helyzetet:

 

PlayStation Meeting 2013 - Nincs új Crash bejelentés

2013.02.21. 20:08, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Az Activision nem jelentett be semmiféle Crash Bandicoot játékot

A mai napon éjfélkor kezdődött el a PlayStation Meeting 2013, ahol is a Sony bejelentette készülő PlayStation 4 konzolát, de mellette természetesen számos játékgyártó cég is bejelentett nem egy közelgő játékot. Eddig talán reménykedhettünk, hogy az Activision talán mégiscsak nekiáll egy új Crash résznek, azonban szomorúan rá kellett döbbennünk az esemény során, hogy erről bizony egyelőre szó sincs. Az Activision csapata ugyanis nem jelentett be semmiféle Crash Bandicoot játékot, csak a PlayStation 4-re megjelenő Destiny game-et. Sajnos bele kell törődnünk: az Activision-ra Crash Bandicoot terén egyelőre nem számíthatunk. Vajon a későbbiekben nekiállnak készíteni egy Crasht, vagy az alvállalataira bízzuk a dolgot? Semmiben sem lehetünk biztosak, és nagyon nagy valószínűsége van, hogy idén sem gazdagodunk semmilyen Crash Bandicoot játékkal.

Crash Bandicoot - Nem halt meg, csupán csak pihen

2013.02.18. 16:48, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Jó és rossz hírek sortüzében

Legelőször tavaly karácsony környékén került fel a hálózatra a Vicarious Visions irodájában lévő Crash Bandicoot poszter, amelyről azóta több pletyka és hír is kerekedett. Úgy látszik, nem csak egy félrevezető tagadás volt, amit előző hírcikkünkben olvashattatok - ugyanis egyelőre tényleg nem lesz új Crash rész a láthatáron. Hogy ezt mi is erősíti meg? Az Activision egyik dolgozója, Mike Stout tartott egy rövid nyilatkozatot Crashről, és bizony újra csak csalódás ért minket...

"Az a Crash plakát egy nagyon régen eltörölt Crash Bandicoot részből való. Soha nem láttam fejlesztésének folyamatát, mivel ekkor még nem voltam az Activisionnál. Sajnos nem tudok semmiféle részletet, vagy bármiféle nyilatkozatot mondani róla."

A lelombozó nyilatkozat után jöjjön a jó hír - Crash nincs elfeledve, és több helyen is megjelenítették különböző elemeken a világ körül. Ez a lépés igencsak hasznos, mivel így az Activision rájöhet, mekkora hibát követett el, hogy ennyi készülőben lévő Crash részt töröltek el (igen, nem csalás, bizony eddig 4 részt dobott kukába az Activision), valamint hogy ilyen húzások után sem készítettek egy igazi, megjelenésre méltatott Crash részt. Crash Bandicoot nem halt meg, csupán csak pihen. Reméljük az Activision rájön, mit is csinál rosszul!

Metro - Skylanders interjú

2013.02.10. 14:23, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Az interjúban Crash is elhangzott

A Metro nemrégiben interjút tartott a Skylanders: Swap Force című videojátékról, ám nem hiába olvashatjátok nálunk eme hírcikket, mivel Crash Bandicootról is szó esett az interjúban! Lássuk csak, mi is történt a közzétett elmondások alapján...

GC: Oh, és van valami, amit tudsz mondani az új Crash Bandicootról?
GB: [nevet] Arról a fotóról beszélsz, amin egy Crash poszter van a falon?
GC: Igen, arról, nincs tervben esetleg, hogy Crash kap egy rebootot?
GB: [nevet] Hát, nekem nincs semmi mondanivalóm Crashről.
GC: Van valami oka annak, hogy Crash nem jelent meg a Skylanders játékban?
GB: Nos, Crash teljesen más személyiség, mint Spyro...
GC: De ha én lennék az Activision és vissza szeretném hozni Crash Bandicootot, akkor úgy gondolnám, hogy a Skylanders nagyon jó lenne kezdésnek.
GB: Azt hiszem, a legjobb, ha ugyanarra a kérdésre gondolok, amit feltettél a Transformersről és Spidermanről. Mert ha személyesen belegondolok, Crash Bandicoot egy nagyszerű IP, óriási sikerei voltak a múltban, de nagyon más, mint amilyen napjainkban a Skylanders.
GC: Köszönöm, ez nagyszerű.

Vajon a Vicarious Visionsra számíthatunk? Lehet, hogy Crash valójában kap egy rebootot, csak egyelőre heves tagadások vannak?

Crash Twinsanity - Demó verzió

2013.01.26. 12:52, Crash-b (Dorci)
Címkék: Exkluziv
Letölthetővé és kipróbálhatóvá vált a demó

Az elmúlt napok folyamán felröppent hírek szerint végre-valahára napvilágot látott a Crash Twinsanity letölthető, úgynevezett demó verziója. Az újdonságot egy kis videóval (pontosabban gameplay-el) megfűszerezve hoztuk el nektek, a mozgókép közelebbről megemlítve majdnem tizennégy perc érdekességet nyújt nekünk. De milyen is a Crash Twinsanity demó, hangzik el magunkban a kérdés. Nos, ez a verzió többek között magába foglalja a béta nyitóképernyőt, Cortex nyitóbeszédét, illetve a bizonyos kezdetleges Warp Roomot is, de a felsoroltakon kívül természetesen sok más érdekességet is láthatunk. Mivel a demó letöltési linkje is nyilvánosságra került, ezért persze ezt a hivatkozást megosztjuk veletek is, eszünkben sincs a Crash fanokat kihagyni belőle :) Amennyiben ki szeretnétek próbálni a demó változatot, nincs is más dolgotok, mint az adott linkről letölteni az öt részből álló fájlt, azt kicsomagolni, majd az ISO formátumú fileokat egy DVD-re kiírni, aztán persze futtatni egy Play Station 2 konzolon. A linkekért és a videóért kattintsatok a "bővebben" gombra!

Wrath of Cortex - Érdekességek

2013.01.21. 14:25, Crash-b (Dorci)
Folytassuk a

Minden bizonnyal már észrevehettétek, hogy egy ideje a rejtett, titkos, eddig "soha" nem látott dolgokról szólnak híreink - nem véletlen, mivel hírek a rajongók által pletykált VV-féle készülőben, vagy csak tervben lévő Crash részről sajnos még mindig nem láttak napvilágot, és az is kérdéses, hogy vajon történni fog-e valami egyáltalán. Pánikra semmi ok, a Crash Fan Club-on továbbra is üzemelnek a hírek igen változatos dolgokról, remélhetőleg ez a ti érdeklődéseteket is felkelti. Eddig a Play Station-ös Crash részekről szóltak titkos, rejtett, kihagyott illetve eltörölt érdekességekről megírt híreink, ideje egy kis változatosságot is belevinni a témába - ezúttal egy Play Station 2-es, pontosabban a Crash Bandicoot - The Wrath of Cortex című részről, epizódról nézhettek meg néhány érdekfeszítő videót, kis részlethintésként törölt pályáról, illetve régi tervekről, ötletekről a játékhoz. Amennyiben látni szeretnétek a három videót, csak klikkeljetek a "bővebben" gombra! :) (A videókért köszönet BBC-nek!)

Crash Bandicoot - Rejtett zenék

2013.01.15. 18:32, Crash-b (Dorci) & Marduk
Újabb érdekességek bukkantak fel

A régebbi Crash Bandicoot játékok kutatása közben sok olyan dolog bukkant fel, ami számotokra érdekes lehet.  Az egyik ilyen dolog, hogy megtaláltam pár zenének az originál változatát, valamint azokat a zenéket, amiket N. Brio és Coco hologram üzenetei alatt lehet tompán hallani a Crash Bandicoot 2. részében.
Hatalmas köszönetet érdemel Josh Mancell, a Naughty Dog által készített Crash Bandicoot zenék szerzője, hogy ezeket a fel nem használt zenéket publikálta!
A hírcikket Marduk küldte, köszönjük! A "bővebben" gombra kattintva nem kevesebb, mint tizenegy zenét hallgathattok meg, pontosabban a Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot 3 Warped részeiből. Szóval akkor klikk a bővebbenre! ;) - Crash-b

 
Üzenőfal
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
 

 
Facebook oldalunk

 
Szavazás
Az N. Sane Trilogy-ből melyik Crash részre vagy leginkább kíváncsi?

Crash Bandicoot 1
Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back
Crash Bandicoot 3 Warped
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Blogban történt
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   

   
    

 
 
Crash Fan Club
Menü mutatása / elrejtése

Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!    *****    MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB DEMI LOVATOVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA! NAPONTA FRISSÜLÕ HÍREK, CIKKEK, KÉPEK! DEMI LOVATO HUNGARY!    *****    Adóbevallás - hamarosan közeledik az adóbevallás határideje Május 22    *****    Családi pótlék utalás 2018    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    "Egyetlen döntés, és szabad lehetsz." Magyarország egyetlen Tobias Eaton/Négyes rajongói oldala! Nézz be! :)    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába! <- BOOKFANCLUB    *****    Húsvéti játékok! Gyere, és játssz velünk te is! Húsvéti játékok! Gyere, és játssz velünk te is! Húsvéti játékok!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Kvízverseny - Nyeremények - Charmed - Itnerjúk - Cikkek - Érdekességek - Charmed - Bûbájos    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be és ha van kedved iratkozz fel! Puszi    *****    Silhouette FRPG - Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire Diariest vagy a The Originalst? Kattints!