Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Crystal's Wrath prototípus muzsika

2014.05.15. 19:00, Crash-b [Dorci]

Noha a Crash Bandicoot HD és a többi fangame / modding folyamatáról mostanában nemigen hallunk, a Crystal's Wrath készítői azért megosztanak velünk néhány dolgot, méghozzá játékok prototípusából - korábbi verziójából. Jelen esetben nem gameplayt, nem is valamiféle tesztvideót láthatunk, hanem egy soundtracket, amely a készítők közleménye szerint ugyan még a prototípusból származik és valójában csak egy tesztzene volt, talán a későbbiekben azért hasznát veszik a fejlesztés során. Klikk a lejátszás gombra, és hallgasd!

Update! Underwater Tube Facility zene!

 

Szavazás 1999-ből

2014.05.13. 13:00, Crash-b [Dorci]

Néhány napja napvilágot látott egy szavazás 1999-ből, ami a források szerint a hivatalos Play Station Magazine lapjain szerepelt. A cég egy szavazást tartott arról, hogy milyen stílusú/fajtájú játékban készítsenek Crash játékot a Crash Team Racing után. A döntő részleg az RPG stílus volt 2308 szavazattal, utána következett a fighting stílus 1230 szavazattal, a shooter 633 szavazattal, a sports 473, majd a puzzle 302 szavazattal. Ti milyen stílusú Crash játéknak örülnétek?

 

Soha nem látott Crash Tag Team Racing tervrajzok!

2014.05.07. 13:00, Crash-b [Dorci]

Egy bizonyos Zeljko Duvnjak nevezetű alkotó (aki például a Crash Tag Team Racing és később a Crash of the Titans koncepcióin dolgozott) nemrégiben felfedett néhány soha nem látott Crash Tag Team Racing-es tervrajzot weboldalán. Egészen elképesztő, hogy a mai napig ilyenfajta érdekességek bukkannak elő a már rég megjelent (vagy meg nem jelent) Crash játékokról. Nem is húzom tovább a hírt, lessétek meg alább a képeket!

"Mi ez, Crash?"

2014.04.29. 13:00, Crash-b [Dorci]

Charles Zembillas április 21-én újabb rajzokkal örveneztette meg a rajongókat, ami nekünk persze nagy öröm, mivel a "régi motoros" tervrajzos nem hagy alább Crashes munkáival. Tekintéstek meg a rajzsorozatot!

           

Unatkozol? Íme néhány rajongói játék!

2014.04.27. 18:26, Wickon

Ha már minden létező Crash játékot kijátszottál a maximumig, odaverted Oxide szellemét, megszerezted a relicseket, elgyepáltad Cortex fenekét, és minden titánt felfejlesztettél a végtelenségig, ám mégis valami Crashes dologra lenne szükséged, akkor most megtaláltad a tökéletes időtöltést!

Annyian vagyunk rajongók, és bizony sokan nem elégelték meg azt, hogy egy ideje már csak várunk és várunk. A maguk módján, amennyire csak tudtak, teljes mellbedobással készítettek nekünk 2D-s rajongói játékokat. Íme egy lista arról az 5 játékról, amit nem szabad kihagyni.

Crash Bandicoot Unleashed Darkness

Egy olasz fiú készítette ezt a szerintem egyik legjobb rajongói játékot. A történet szerint N. Brio felfedezte, hogy a gyémántokban sötétség és világosság is van, de az egyiket ezek közül el lehet tüntetni. Így Crashre vár a feladat, hogy ismételten megmentse a világot.

A játék a régi Naughty Dogos szinteket veszi alapul, mindent sajátkezű rajzokkal van megoldva. Bár Relics szerzésre nincs lehetőségünk, a játékba épített egy nehezített módot, amiben a Checkpointok nélkül kell végijutnunk a szinteken.

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Crash Bandicoot Island Hoppers

Ezt a remekművet annak a srácnak köszönhetjük, aki a Crash Mangákat beszkennelte. A történet szerint Cortex elrabolta Coco Bandicootot, így Crash és Aku Aku a nyomukba erednek, hogy megmentsék őt. A játék nem bonyolult, Crash magától szalad, nekünk pedig csak az A gomb lenyomásával át kell ugranunk a nitrók és a szakadékok felett.

A játék zenéi eredeti Crash számok feldolgozásai (MrModez készítette őket), amik rendkívül élvezetessé teszik az összhatást. Úgyhogy már csak a zene miatt is megéri kipróbálni.

Ez a játék online játszható, mindösszesen csak ide kell kattintani.

Crash Bandicoot Tiki Quest

Úgy tűnik, hogy az N.Sanity sziget békés, ám egy bandicootnak látszó személy betör a szigetlakók házába, és ellopja az értékeiket. A sértettek Crasht vádolják meg, akinek azonban fogalma sincs, hogy mi történhetett. Tisztára kell mosnia a nevét, így a tolvaj nyomába ered.

Ez a játék talán a legeslegjobb oldalnézetes rajongói játék. Szép, leginkább a Megamant idéző látványvilág, rengeteg szint és összegyűjthető dolgok várnak rád. 

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Crash Bandicoot N-Chanted

Crashnek meg kell mentenie a húgát a gonosz N. Chant markaiból. Ez a játék a Crash Bandicoot Tiki Quest készítőjének egy korábbi játéka, amely ugyanolyan sok szinttel szolgál, mint az újabb változat. Ezt a játékot sem érdemes kihagyni, mert garantáltan órákig le fog kötni.

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Crash Bandicoot - Race Against Time

A grafika nem minden, ez tény és való, és erre a játékra ez tökéletesen érvényesül. Leginkább a régi CFC-s képregények stílusát idézi, ahogy ott van a tökéletesen kinéző Crash egy painttel odapingált jet-packkel. Úgyhogy csak azt tudom mondani, fogjuk fel így, és észre fogjuk venni a játék rendesen működő mechanizmusát, ami még szórakoztató is lehet.

A történet szerint Uka Uka és Cortex megelégelték, hogy Crash mindig keresztbetesz nekik, így megjavították N.Tropy időgépét, hogy vissza menjenek a múltba. Ám Crash rájön erre, így ismét meg kell akadájoznia őket. 25 szint, 30 gyémánt és temérdek főellenség.

Ha felkeltette az érdeklődéseset, itt tudhatsz meg többet a játékról, és ide kattintva töltheted le.

Remélem, hogy mindenki talált valami kedvére valót, úgyhogy nem is rabolom tovább a szót, nyomás játszani!

30 éves a Naughty Dog

2014.04.13. 16:00, Crash-b [Dorci]

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1397397190_06.png

Az 1984-ben összeállt, eleinte kis csapat néhány napja töltötte be 30. születésnapját. A céget Jason Rubin és Andrew Gavin alapította kezdetben JAM Software néven (ami a Jason and Andy Magic címnek a rövidítése). Ha már a Naughty Dogról írunk, legeltessük szemeinket a csapat rövid történetéről: két emberünk (J.R és A.G) rendelkezett némi tapasztalattal a Lisp és C++ programozás terén, társultak, s így jött létre az említett JAM. Az adatok szerint legelső játékuk Ski Crazed néven futott, amit néhány fejlesztés és újraprogramozás után a Baudville kiadott és megvásárolt tőlük 250 dollárért. Ezután kezdtek bele a Dream Zone című kalandjátékukba, amit először Apple IIGS rendszereken jelentettek meg, de később átportolták Atari ST és Amiga gépekre is. 1989-ben újabb játékot készítettek Keef the Thief néven, amit az Electronic Arts adott ki Apple IIGS-re, Amigára és PC-re, ugyanebben az évben keresztelték át cégnevüket a mára már nem kevésbé ismert Naughty Dogra.
A kilencvenes évek elején készítették el a Rings of Power nevű játékot (ismerős a Rings of Power név, Crash Bandicoot 3 Warped fanok - az egyik repülőgépes pályáról? ;) ), ami Sega Mega Drive-ra jelent meg, ám akkoriban cégük a csőd szélén állt. Nem sokkal ezután készült el a Way of the Warrior, ami bemutattak az Universal Interactive Studios fejének - Mark Cernynek -, aki elégedett volt a munkával és szerződést ajánlott a Naughy Dognak, hogy három új játékot készítsenek az Universal figyelme alatt, Rubin és Gavin felvetette a háromdimenziós akció-platformjáték ötletét. A játék fejlesztése 1994-ben kezdődött, a cég a ma már sok játék terveiben résztvett Charles Zembillas és Joe Pearson tervrajzost, alkotót kérték fel a szereplők megtervezésére, ennek eredményeként megszületett a főhős, Crash Bandicoot. A Sony Computer Entertainment elvállalta Crash forgalmazását, a játékot először az E3 rendezvényen mutatták be nagy sikerekkel - Crash Bandicoot lett a Sony úgynevezett kabalája és az egyik legsikeresebb játéka a több, mint 6,8 millió eladott példánnyal - ez a szám az akkori adatok szerint természetesen csak nőtt.
A Crash Bandicoot első része után még három játékot jelentettek meg Crash játékból: Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3 Warped és Crash Team Racing néven. A négy címmel sajnos véget is ért a Naughy Dog-féle Crash széria, ezután készített a cég több más játékot is, például a Jak & Daxtert, az Uncharted-et, illetve a The Last of Us-t.
A cég a kilencvenes években egy épületben dolgozott az Insomniac Games-sel - amiről jól tudjuk, hogy ők a Spyro the Dragon alkotói, amelynek stílusa nagyon hasonlít a Crash játékokéhoz. A Naughty Dog és az Insomniac inkább jó kapcsolatot ápolt egymással, versengésük is inkább baráti volt. Továbbá az ND bizonyos tekintetben kapcsolatban állt a Ready at Dawn, az SCE Japan, a Sony Santa Monica, a Guerrilla Games, a Sucker Punch Productions, a Media Molecule, a Zipper Interactive, a Bungie és az Incognito Games fejlesztőkkel is.

Játékok JAM Software-ként

 • Math Jam [1985 | Apple II]
 • Ski Crazed [1986 | Apple II]
 • Dream Zone [1987/88 | Apple IIGS]

Játékok Naughy Dog-ként

 • Keef the Thief [1989 | Apple IIGS, Amiga, DOS]
 • Rings of Power [1991 | Sega Genesis / Mega Drive]
 • Way of the Warrior [1994 | 3DO]
 • Crash Bandicoot [1996 | Play Station]
 • Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back [1997 | Play Station]
 • Crash Bandicoot 3 Warped [1998 | Play Station]
 • Crash Team Racing [1999 | Play Station]
 • Jak & Daxter: The Precursor Legacy [2001 | Play Station 2]
 • Jak II [2003 | Play Station 2]
 • Jak 3 [2004 | Play Station 2]
 • Jak X Combat Racing [2005 | Play Station 2]
 • Uncharted - Drake's Fortune [2007 | Play Station 3]
 • Uncharted 2 Among Thieves [2009 | Play Station 3]
 • Uncharted 3 Drake's Deception [2011 | Play Station 3]
 • The Last of Us [2013 | Play Station 3]
 • The Last of Us Remastered [2014 | Play Station 4]


 

Fanmade pólóminta

2014.04.08. 15:00, Crash-b [Dorci]

Egy bizonyos Sonicdude242 nevezetű felhasználó egy igencsak jó, egyedi Crash pólómintát tervezett, ami az elmúlt hónap vége felé, pontosabban március 29-én került napvilágra. Állítólag limitált pólók, vagy nyomtatások kerülnek majd kínálatra a közeljövőben, addig is lessetek egy pillantást a mintára!

 
Társalgó
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

 

 
Szavazás
Melyik játékból látnál szívesebben remastert?

Crash Team Racing online / multiplayer versenyekkel
Crash Twinsanity
Crash Bash online meccsekkel
Crash Nitro Kart vagy Tag Team Racing online lehetőségekkel
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Facebook oldalunk

 
Legutóbbi hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   
 
  

Irányelvek

 
 

© 2005-2018, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók