Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Fikázó
[637-618] [617-598] [597-578] [577-558] [557-538] [537-518] [517-498] [497-478] [477-458] [457-438] [437-418] [417-398] [397-378] [377-358] [357-338] [337-318] [317-298] [297-278] [277-258] [257-238] [237-218] [217-198] [197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1]

2020.04.13. 21:25 Idézet
Zohan

Moderált hozzászólás.


2020.04.13. 21:23 Idézet
Zohan

Én az oldalt fikáznám mert elavult nagyon. Nem rossz csak elavult szal nem is jó.


2019.07.04. 12:50 Idézet

Az új CTR-ben fölöslegesnek tartom a CNK karaktereket. A Grand pixen is be lehetett volna hozni őket. Meg aztán akkor mért nem csináltak CNK adventure módot is? :-)


2018.12.20. 20:25 Idézet
Zohan

Unpolar opinion: A karácsony egy szar, és a vallásorientált világunkban minden európai saját magát arra kényszeríti, hogy ünnepelje, akkor is, ha éppen az egész család ateista vagy zsidó. Mert hát aki nem szereti a karácsonyt arra azt mondják, hogy egy f*asz finoman fogalmazva.


2018.02.23. 17:15 Idézet
Béla

Az N. Sane Trilogy nagyon szar. Bánom, hogy megvettem. Egy félkész fos. Nem áll még készen a világ egy igazán jó Crash játékra.


2018.02.11. 11:55 Idézet

Telefonon gyorsabban betölt az oldalatok, mint gépen. Mitől lehet ez? 😫😥


Válasz

Gépen sokkal több javascriptet kell betöltenie a lapnak. Nem igazán tudjuk ezt egyelőre orvosolni. Esetleg egy jövőbeni témaváltás során csak. – Wickon


2017.06.07. 17:23 Idézet
Geri

Még annyit szeretnék mondani a honlapról, hogy nagyon jó, csak így tovább! Egy kérdésesem van, mikor lesznek kész a játékok leírásai? Vagy lesz-e egyáltalán? Nem muszáj ilyen részletesen, mint ahogy most van, csak pl jó lenne ha fent lennének a kódok /csalások meg ilyesmik.


Válasz

Szia Geri! Köszönjük a visszajelzésedet. Sajnos nincs olyan sok időnk a honlapra, mint amennyi régen volt, ettől függetlenül persze igyekszünk szerkeszteni. Egyébként attól még, hogy nem foglaljuk hírbe, gyakran írunk új tartalmat a játékokról, meg a lexikonba karakterekről, stb... De igyekszünk majd teljesíteni a kérésedet, az elkövetkezendő egy évben amúgy is szerettem volna nagyon rákapcsolni a szerkesztésre, hogy letudjuk honlap tartalmi részét. Addig is elnézést kérek a kellemetlenségekért! – Wickon


2017.06.07. 17:18 Idézet
Geri

Ez az N-Sane Trilogy egy nagy vödör szar! Szarok benne a karakterek, szarok benne az animációk, szarok a textúrák és szarok a megvilágítésok. Az eredeti jobb, azt vegyétek meg inkább PS Store-ból.


2017.03.19. 12:49 Idézet

Moderált hozzászólás.


2016.07.24. 20:38 Idézet
Iknik

KÖZÉRDEKŰ

Tik fasszopó gecik mán két éve nem szólt hozzá senki a fikázóhoz, csak én, és ezért most egy szájbakúrtnagy buzgómócsing leszek. MIÉRT NINCSEN HENTAI? Tudom, hogy sok panasz érkezett rá, de én ötödikes korom óta ide jöttem föl egy jót fappolni.

Nincs már többé lesifotó arról, ahogyan Crash sunyiban dugja a kishugát vagy éppen a nagy mellű, nagy seggű ex-barátnőjét vagy éppenséggel az oposszum lányt (ki az én személyes kedvencem), akit csak jó alaposan seggbedugott miközben a kiscsaj Coco-val smárolt. Olyan is volt, amikor Crunch kefélte meg jó alaposan a hugicát a másik báttyus távollétében, egy olyan nagy fasszaal hogy két liter sikósítót kellett belenyomni a puncijába mertkülönben szétrepedt volna Coco a maga a 150 centiméter magasságával egy harminc centis dákótól. Majd Crunch egy jót beleélvezett a mostoha hugijának a puncijába, vagy néha a szájába is, amitől egy kicsit undorodott a kis szöszi de aztán lenyalta a faszát és lenyelte az összes gecit. Nekem talán a Crunch+Coco párosítás a legszexibb, mert úgy képzelem el őket, hogy Coco nem mer nemet mondani a szexre és csak terpeszt háttal és várja, hogy Crunch fasza elkezdje erősen püfölni a vaginájának a legvégét. Persze Coco néha még a kistigrisét is meglovagolta és ő volt az egyetlen aki seggbe is dughatta. Persze így már pura nem bánta, hogy Coco úgy "lovagol" rajta, mert a végén jó alaposan összegecizte vagy egy liter spermával. Néha még Crash jegesmedéje is beszállt és amíg Coco a tigrise faszán lovagolt, addig a jegesmaci jól megrakta hárulról, mint szódás a lovát. Ezután Coco kiverte mindkettőjük faszát az arcára és a két kisállat el is aludt. Ettől persze rászoktak a szexre és minden este mentek is hogy meg tudják dugni Coco-t. Amikor a konyhában mászkált akkor is mentek oda és szagolgatták a farmer nadrágján keresztül Coco-nak a punciját mega faszukat nekidörgölték a lábának, de Coco már nem akart velük szexelni. Ezért mindig leterítették és nem engedték szabadulni addig amig jól meg nem dugták és eláztatták gecivel a gazdájukat.

Crash persze végig azt hitte, hogy a hugicája csak vele szokott dug, mert hogy ő vette el a szüzességét, de Coco-t néha elrabolta Dingodile is aki kikötözte a falhoz hassal, de fejjel lefele fordítva a lányt, és a tüskés faszával szétkefélte a torkát úgy hogy semmi sikosítót nem öntött bele.  Eközben nyaldosta a punciját, vagy csak nagy műfaszokat dugdosott bele vagy vibrátorokat is néha. Miután végzett vele, otthagyta fejjel lefelé lógva, a vibrátorral a puncijában meg a segében órákon keresztül, miközben a szájából pedig csöpögött ki a dingü-krokodil geci egyveleg [mivel két állatból van, kétszer annyi gecije van mint a két állatnak külön, tehát általában egy liter nagyon ragadós cuccot küldött fel a torkán]. Coco perrsze nem mindenkivel élvezte a szexet, mert nem szeretett szenvedni, de néha gyöngéden, sikosítóval is megkefélte őt Dingodile.

Coconak egyébként az volt a kedvence, amikor néha Tawna-val ollózgattak, és utána kinyalták egymás punciját, meg segglyukát. Egyszer Coco és Tawna találkoztak kibeszélni Crash-t, hogy milyen az ágyban, mert hát ugye Tawna-t azért Pinstripe mellett Crash is rendszeresen pumpálta, amitől Tawna puncija mindig Niagara vízesés lett, mert Crash kicsi fasza pont ott kotort neki, ahol kellett. Na és miután találkoztak, kitalálták, hogy meglepik Crash-set egy hármassal a huszadik születésnapja alkalmából. Szóval akkor történt az, hogy Crash hanyatt baszta Tawnát az asztalon, bele a születés napi tortába, amitől Tawna és Coco tiszta torta lett ls letépte a csajok ruháját majd elkezdte iszonyatosan nagy lendülettel jól megbaszni vaginálisan az ex-barátnőjét, akit Pinstripe általában csak megszoptatni szokott ezért volt annyira kiéhezve Crash ideális méretű farkára. Coco pedig ráült Tawna arcára aki eközbben a nyelvével csapdosta a csiklóját amitől Coco úgy benedvesedett mint még soha és arcon küldte Tawna-át a puncinedvével. Crash ettől annyira felizgult, hogy kirántotta a farkát és vagy öt liter gecit küldött express a csajok testére. Ezután úgy néztek ki mintha most jöttek volna be az esőből, leszámítva, hogy ez már annyira felizgította Crash-sset hogy kétszer akkora lett az egyébként sem kicsinek mondható fasza és a csajok csak pilláztak amikor meglátták.

Ezután egész este keféltek, Crash pedig felváltva dugta őket, hol a hugicáját aki egész végig nyögdécselt, hol pedig a másik csajt, aki csak nagyokat sóhajtozott, mert még sose baszott egy ilyen jót. Ezután este hárman egymás mellett aludtak, és amíg aldudtak Crash kitalálta hogy nagyon alaposan seggbebassza Coco-t, mert eddig soha sem engedte meg neki hogy segglyuka közelébe vigye a farkát, pláne nem azt, hogy megdugja. szóval amíg Coco aludt, Crash nem találta a sikosítót, ezért a faszát bedugta Tawna-ba akinek, mindig jó nedves a puncija, mert ő még alvás közben is dugásról álmodis és szóval ha már benne volt a fasza akkor gyorsan megkefélte őt is, majd vissza feküdt a kistestvére melle, aki az oldalán aludt és szépen mögé csúszott,  egyszer kétszer megbökdöste a faszával a Coconak a segglyukát majd belemarkolt a copf-jába, hogy nehogy lefejelje amikor becsúsztatja a faszát a hátsó ajtón, majd bedugta és elkezdte jól megkefélni. A húga egy ideig aludt de aztán nagyon durván elkezdett nyögdécselni, majd fel is ébredt és jól lebaszta Crash-set amiért alvás közben próbálta meg seggbe dugni, de Crash gyorsan befogta a száját és csak tovább dugta seggbe szegény lányt aki eközben sírva fakadt és elkezdett nyögdécselni. Erre Tawna is felkelt aki egy jót nevetett szegény lányon, majd odafeküdt mellé, megcsókolta egy nyelves csókkal, majd lecsúszott a puncijához és elkezdte nyaldosni Coco-nak a csiklóját. Coco nagyon kellemetlenül érezte magát, mert aznap már rengetegszer megbaszták és ehhez már nem volt ereje, főleg így álmosan, szóval elkezdett rugdosódni, kapálózni, hogy kiszabaduljon, de ez csak mégjobban felizgatta pedofil báttyát aki csak egyre erősebben szorította őt, és megmarkolta a pofiját, összenyomta és maga felé fordította, hogy lássa Coco szemét, ahogy ellenkezik. Nem is kell leírnom, fenomenálisan izgató érzés volt Crash számára. Nem csak, hogy már vagy ezerszer kiverette a faszát a kishúgával tévé nézés közben, vagy hogy megszoptatta evés közben , vagy hogy megbaszta a kishúgát esténként; de ezeket legtöbbször Coco is nagyon élvezte, szóval Crashnek egy újabb szintű érzés volt látni azt a húga szemében, hogy az először nagyon szenved és nem akarja, hogy tovább keféljék. Mostmár Tawna is segített lefogni őt. Coco sírt miközben megbaszta a báttya, de Crash és Tawna csak nevetgéltek szerencsétlen lányon. Ezután Tawna elment és felvett egy felcsatolhatós műfaszt, és amíg Crash hátulról dolgozott Coco-n, addig Tawna a műfassazl dugta Coco-t a rendes nyílásán. Coco nagyon nem akarta, de a másik két tag nagyon nagyon élvezte ezt a dugást és Tawna csak amikor a szemébe nézett már akkor elélvezte magát. Crash is folyamatosan küldte a töltényeket a húgának a seggébe. És közben mindvégig szorította az arcát és végig a szemébe nézett.

Egyszercsak kimerültek mind a ketten és úgy döntöttek, hogy mostmár Coco-t kikötözik az ágyhoz és behívják Crunch-t is hogy ő is jól bassza meg a leányzót, elvégre neki is a hugicája. Crash és Tawna eközben csak smárolgattak, Crunch pedig a harminc centis pöcsével végleg szétkefélte Coconak a pináját, aki már annyira ki volt fáradva ettől a kiadós baszástól, hogy sikongatni sem volt ideje. Meg aztán Coco azt mindig nagyon szerette, amikor Crunch faszát magájénak tudhatta. Mikor Crash és Tawna jobban belelendült, akkor Tawna ráült az ex-pasijának a fejére, és amíg Crash nyalta őt, addig elkezdte verni a pöcsét. Crunch amikor meglátta Tawná tágra nyílt punciját oda ment, és leszedte Crash-ről a csajt, majd nekitámasztotta a teraszra vezető üvegajtónak és berakta a faszát. Úgy elkezdte kefélni Tawna-t, hogy csak nyögdécselt a csajszi, majd a végén olyat élvezett bele, hogy majd kidurrand a pocija. Ezután térdre kényszeítette és elkezdte megszoptatni. párszor leköpte az arcát, meg ráélvezett a pofikájára. Az egészet levideózta, hogy megmutathassa majd a kondiban a haveroknak. Ettől Crash bepipult és odament Cocohoz és amíg hanyatt ki volt kötözve ráült a hasára és elkezdte a huga melleivel közrefogva velni a faszát. Coco már feladta az ellenkezést, hiszen mindig is élvezte az erőltetett szexet, és közben elkalandozott azon az agya, hogy lehet, hogy ő egy nagy kurva. Hiszen Cortex is, meg a többiek is már jópárszor kiadósan megbaszták és ő mindegyiket élvezte. Főleg azt amikor a benszülöttek elrabolták és egy száz fős gang-bangben ráélvezett mindenki. A gondolatmenetét az szakította félbe, hogy egyszercsak arcon élvezte Crash, majd oda lógatta a faszát a kislány szájához, és elkezdte megszoptatni, még amíg hanyatt fekve volt kikötözve. Coco szerette amikor megetették, régen gyerekkorában Cortex laboráns csatlósai is mindig azt mondták, hogy megtejciztetik [persze akkor még nem tudta, hogy ami a fiúknak a fütyijéből jön az nem igazi tej, de jóval táplálóbb mint az igazi;) ]. Szóval már ilyen négy éves korában mindenkt leszopott amikor éhes volt a laborban töltött fogsága alatt. Crash pedig most hogy beleélvezett Coco szájába, mellé feküdt, és csak elkezdte simogatni a punciját, miközben Pasadene-on járt az esze, akit jó lett volna még itt tudni maga mellett egy jó dugás erejéig. 

Az este folyamán Crunch még párszor megbaszta Tawna-t, akir már nagyon ki volt fáradva már attól, hogy már öt órája dugta a piros bandicoot és előtt még három órát szexelt a többiekkel. Coconak az arca, a teste, a kis bolyhos farkincája a a puncija és a segglyuka is tiszta geci volt és mivel este nem tudott elmenni lezuhanyozni, mert mindenki elaludt és senki nem kötözte ki ezért még össze is pisilte a francia ágyat ahol volt és ezt kiszagolta Pura és Polar és még bejöttek hajnalban megbaszni őt. reggelre nagyon görény szag lett az egész lakásban. Olyan nagy kúróparti volt, hogy a csaillárról is lógott a geci.

Crash pedig azon gondolkodott, hogy vajon a jövő évi születésnapoján mivel fogja meglepni magát. Már volt is egy tippje: jövőre a két lány mellé még elhívja Pasadene-ot és Yaya a pandát. Hiszen minden szép lánynak kijár egy jó alapos dugás.

THE END


2014.12.21. 21:25 Idézet
Iknik

Tik puzeránzsok míkór lez mrá új szvazaás?!


2014.02.08. 10:19 Idézet
trolololololoooooooooooooooooooo

nyasgem


2013.12.30 19:50
Du bist der Scheiße

„ Ich hasse Crash Bandicoot das ist eine schlecht spiel sehr pixel die grafik und sehr alt das spiel 1996 O mein Gott dieses spiel im Steinzeit war gut aber  Scheiße schon jetzt hahaha 


2013.12.30. 20:29 Idézet
********************************
Moderált hozzászólás

2013.12.30. 20:01 Idézet
KURVA VAGY!!!!!

<span style=\\\"\\\\\\\\\\\\&quot;font-size:\\\" 72px;\\\\\\\\\\\\\\\"=\\\"\\\">             L


2013.12.30. 19:50 Idézet
Du bist der Scheiße

Ich hasse Crash Bandicoot das ist eine schlecht spiel sehr pixel die grafik und sehr alt das spiel 1996 O mein Gott dieses spiel im Steinzeit war gut aber  Scheiße schon jetzt hahaha 


2013.11.30. 17:21 Idézet
aaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbcccc

Авария является лучшим videójátek! Никто fikázza!

Napisałem to w języku rosyjskim


2013.11.30. 10:26 Idézet

Most en vagyok sikhulye, vagy tenyleg 2 kg mandarinban 3 kg mag van?


2013.11.21. 18:30 Idézet

"És"-sel nem keydünk mondatot. Gratula, WATerfall444, ügyes vagy!


2013.11.21 18:26
WATerfall444

„ Szeretem Crashet. De

utálom a Radicalt. Elb****ta Crashet.

Crashen azok a tetkok egyszeruen elcseszettek

Coco meg miota venasszony, hogy fejkendoje van?

Aku aku egy majom.(ezt eddig is tudtuk)

Tiny meg... @#%&.

Crunchnak meg minek kellett az a szakall? Hisz alig 20 eves.

Uka uka meg zombi(hallowennre jo voltal uka uka, koszi )

A CoTTtol lett ilyen ssssssshhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiit.

2007-tol az elso Crash jatek ami tetszik nekem az csak(sajnos)2015-ben fog megjelenni.Ami a Crystal's Wrath.

Vegul orulok, hogy leallitottak a Returnsot.

Es a bandicoot hd vel az a bajom, hogy crashnek nincs nyaka.

Szoval a radical egy.

Nem fosom tovabb a szot


2013.11.21. 18:26 Idézet

Szeretem Crashet. De

utálom a Radicalt. Elb****ta Crashet.

Crashen azok a tetkok egyszeruen elcseszettek

Coco meg miota venasszony, hogy fejkendoje van?

Aku aku egy majom.(ezt eddig is tudtuk)

Tiny meg... @#%&.

Crunchnak meg minek kellett az a szakall? Hisz alig 20 eves.

Uka uka meg zombi(hallowennre jo voltal uka uka, koszi )

A CoTTtol lett ilyen ssssssshhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiit.

2007-tol az elso Crash jatek ami tetszik nekem az csak(sajnos)2015-ben fog megjelenni.Ami a Crystal's Wrath.

Vegul orulok, hogy leallitottak a Returnsot.

Es a bandicoot hd vel az a bajom, hogy crashnek nincs nyaka.

Szoval a radical egy.

Nem fosom tovabb a szot


2013.11.21. 16:52 Idézet
trolololololoooooooooooooooooooo

aki nem szereti crashet azzal ez lesz xd

nem megy a ctr...

hetfon nekunk nincs  suli

lol xdddddddddddddddddddddd


[637-618] [617-598] [597-578] [577-558] [557-538] [537-518] [517-498] [497-478] [477-458] [457-438] [437-418] [417-398] [397-378] [377-358] [357-338] [337-318] [317-298] [297-278] [277-258] [257-238] [237-218] [217-198] [197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1]

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.