Vendégkönyv
2020.10.19. 22:59 Idézet
Sammy

Én is kíváncsi lennék rátok. 😜


2018.12.31 19:17
OP96

„ Kedves szerkesztők, nem raktok fel magatokról képet? :D


2020.06.19. 09:11 Idézet

Köszönjük szépen. 


2020.05.27 18:32
Vendég
Jó az oldal!

2020.05.27. 18:32 Idézet
Vendég
Jó az oldal!

2020.05.16. 17:56 Idézet

Szia!

A következő frissítéssel kapcsolatban hivatalos infó nincs, szerintem valamikor júniusban érkezhet a következő Crash játék vagy a mobilos Crash játék hivatalos bejelentésével egy időben valahogy. Aztán az is lehet, hogy nem is lesz több frissítés sajnos.

Feltűntettük az oldalon a CTR Nitro-Fueled-nél, hogy ha kódokat használsz, akkor sajnos nem tudsz megnyitni semmit. :/ Az 1 körös kóddal valóban lehetett könnyen jelmezeket nyitogatni, de ezt  már letiltották valamelyik Grand Prix frissítés során.

– Wickon


2020.05.13 22:22
Grüll Dániel

„ Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Az első kérdésem, hogy mikor lesz végre új frissítés, mert lassan két hónapja a Beenox van. 

A másik, hogy nem tudom jól kezelni a cheat kódokat. "Beírtam" a Lap 1/1 kódot, és működött is, de valamiért nem számította a győzelmeket annak a karakternek, amivel voltam. Mit szúrtam el?


2020.05.13. 22:22 Idézet

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Az első kérdésem, hogy mikor lesz végre új frissítés, mert lassan két hónapja a Beenox van. 

A másik, hogy nem tudom jól kezelni a cheat kódokat. "Beírtam" a Lap 1/1 kódot, és működött is, de valamiért nem számította a győzelmeket annak a karakternek, amivel voltam. Mit szúrtam el?


2020.04.29. 13:41 Idézet
Sammy

helyesbítek, egyik játékban sincs magyar felirat/szinkron


2020.04.29. 13:40 Idézet
Sammy

Szia! Például kódokat keresgéltem, de ahogy látom abból nem sok van a crash játékokban. meg hogy vannak-e titkos dolgok titkos gyűjthető dolgok (pl Twinsanity meg Mind Over Mutant), abban pl gyémántok és voodoo babák vannak. A fordítások is tetszenek amúgy! kár hogy nincs magyar felirat a legtöbb Crash játékban. :P


2020.04.28. 13:48 Idézet

Szia! Sajnos még sok tartalom nincs kész az oldalon, de ha elmondanád, miket látnál szívesen, hamarabb sor kerülhet rá. :) 


2020.04.25. 12:12 Idézet
Sammy

Én már megnyitottam a vas dobozt és king chickent is a CTR-ben. 😜


2020.04.25. 12:11 Idézet
Sammy

Sziasztok nagyon jó a honlapotok csak sokszor pont azt a tartalmat nem találom a játékokkal kapcsolatban amit épen keresnék. Nemrég vettem egy PS2-t hogy egy kicsit szórakozzak a kimaradt játékokkal. Természetesen Crash játékokat az elsők között szereztem be és a legjobbak! Kár hogy karcosak a lemezek. :D


2020.04.14. 14:29 Idézet
Zohan

Nekem nem tetszik hogy ezen a honlapon nincsen semmi élet! 


2020.04.03. 09:30 Idézet

A legutóbbi CTR frissítés tetszik eddig a legobban. Bár nem tudom miért kellett egy külön Fixed Rilla Roo karaktert csinálni. Vicces csak fura így is. :D


2019.10.18. 11:49 Idézet

Köszi :) Én régen néha Starcraftoztam, illetve barátokkal még időnként toljuk a hasonló retro játékokat. (Age of Empires / Mythology, AvP2, Heroes of Might and Magic, Warcraft 3, Mechwarrior stb.) :) 


2019.10.12. 14:44 Idézet
Zumi6

Nagyon tetszik a System Shockkal kapcsolatos lapod Crash-b! :) De szerettem régen ezeket. Meg a Starcraftot is. Esetleg még valaki Starcraftozott?


2019.10.11. 21:52 Idézet

A Spyro-s honlaphoz még kell vennem egy nagyobb lélegzetvételt, hogy nekifussak, és megírjam a tartalmakat hozzá. Tervben van, csak még nem jutottam el odáig, de idővel majdcsak kész lesz. :D Mellesleg a Crash játékokat töviről hegyire ismerem, míg a Spyro sorozatban nem vagyok teljesen otthon, nem játszottam a GBA-ra és DS-re megjelent részekkel például.


2019.10.10. 14:56 Idézet

Szia!

Elég sok weboldalunk van, több olyan van, amit még weblapszerkesztő versenyekre csináltunk. Kezdem az enyémekkel.

 • System Shock weboldalam: ezt még egy weblapszerkesztő versenyre készítettem (a témája a videojátékok voltak), és meg is nyertem az 1. helyet vele. Itt nem a design volt a lényeg (de a játék színeit és retro stílusát használtam, szerintem iszonyú hangulatos lett és illik is a játékhoz), inkább a tartalomra mentem rá.
   
 • Kódex weboldalam: ennek az oldalamnak a kinézetére és felépítésére a mai napig büszke vagyok, teljesen egyedül csináltam az egészet. Ez egy könyves weblapkészítő versenyre lett csinálva. Azóta sajnos nem csinálom, de mindig jó érzéssel tölt el, ha visszagondolok erre a weblapomra és a versenyre. Különdíjas lettem. (az 1. helyezettet azóta sem értem, miért ő nyerte meg a versenyt, alig volt valami tartalom a honlapján, a kinézete meg totál átláthatatlan volt)
   
 • Pokémon weboldalam: ez egy régi próbálkozásom, be akartam indítani egy olyan weboldalt, aminek a tervek szerint nagyon sok látogatója lett volna. A terv az elején be is vált, ahhoz képest, hogy 1-2 napos oldal volt, elég sokan látogatták, de aztán letört a lelkesedésem kb. 1 hét után, és abbahagytam.
   
 • Csodálatos Világ weboldal: ezt egy nagyon régi weblapkészítő versenyre csináltuk (a témája a világ csodái volt), a designt Wickonnal készítettük el, a tartalmi részért leginkább én feleltem. Valami oknál fogva egy sokkal tartalomszegényebb és igénytelenül kinéző oldal nyerte meg a versenyt, de emlékeim szerint különdíjasok lettünk.

Wickon weboldala:

 • Spyro Guru: ezt még Wickon eredetileg a videojátékos weblapszerkesztőre készítette (amire én a System Shock oldalt), emlékeim szerint különdíjas lett az oldala. Azóta időnként kirakosgat hébe-hóba 1-2 dolgot. Egyébként én erősen gondolkozok egy külön Spyros weblapon, a Reignited Trilogy újra nagyon megdobogtatta a szívemet. :)

Ezeken kívül vannak egyéb teszt weboldalaink is, ahol a Crash Fan Club számára próbálgatjuk a különféle dizájnokat, kódokat, stb., illetve különféle munkákat is elvállalok másoknak. :) Régebben több weboldalam / weboldalunk is volt, de sajnos alábbmaradt a lelkesedés és nem folytattuk tovább.


2019.10.07. 19:47 Idézet
Zumi6

Sziasztok! Nézelődtem és azt kell mondanom, hogy elképesztően szép az oldalatok a többi G-Portálos laphoz képest! Lenyűgöző, le a kalappal! Van esetleg további honlapotok is?


2019.07.13. 22:19 Idézet

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet, Zorte! :)


2019.07.07. 21:07 Idézet

Szia Zorte!

Nagyon szépen köszönjük a hosszú és sokatmondó hozzászólásodat és kritikádat! Sokszor ez ad erőt ahhoz, hogy folytassam a szerkesztést, hírek írását, stb.
Már számtalanszor jutott eszembe, hogy indítok egy másik, új weboldalt valami olyan játékkal kapcsolatban, amit manapság nagyon sokan ismernek, de a végén a szívem mindig visszahúz ide. Azt vettem észre, hogy ha a mostani játékokat megunja az ember, sokszor újra előveszi a régi kedvenc játékait, nem számít, hogy már 2000x kijátszottad, akkor is élvezed. 

A közösségi médiával kapcsolatos véleményeddel pedig abszolút egyetértek! Nagyon szomorú látni, ahogy a közösségi média gyakorlatilag fokozatosan pusztítja el az internet varázsait. Én még a régi MSN-es, fórumos, fanweblapos, nagyon jó kis közösségekben nőttem fel / tengettem fiatalabb mindennapjaimat, és iszonyat jó volt, de ez ma már nincs, és ezt valahol fáj leírni.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm az irományodat, remélem még sokáig látogatója maradsz az oldalnak, és üdv a regisztrált tagok között! :)


2019.07.04. 12:39 Idézet

Sziasztok!

Már régebben rábukkantam az oldalatokra, olvaslak titeket, megérte regisztrálni. Korábban visszaolvastam a hozzászólások, vendégkönyv stb között, láttam hogy régebben érte némi negatív kritika az oldalt, mostanában meg pozitív visszajelzések érkeznek rátok. Én is ki szeretném fejteni a véleményemet.

Látom hogy az emberek a régi CFC-t hiányolják meg "istenítik". A régi CFC-re is feljártam. A közösségi élet akkor valóban jó volt. Úgy gondolom nem a ti hibátok hogy manapság nem ömlesztik tele az emberek az oldalt, a chatet a beszélgetéseikkel. Változott az idő pár év alatt. Akkoriban a fórumok, az MSN és egyéb személyesebb és interaktívabb dolgok voltak a menők, ma meg már mindenki csak a lassan mérgező közösségi médiákat nyomkodja. Facebook, twitter, insta, anyám tyúkja. A közösségi média úgy látszik örökre megváltoztatta az internetet, mondhatni megmérgezte. Ezzel együtt az emberi kommunikáció is majdnem teljes egészében megszűnt, ma már csak az említett trendi lapokon irogatnak az emberek egymásnak üzeneteket, kommenteket. Hírportálokra alig járnak fel, vagy ha mégis, alig látható pár komment a sok látogató ellenére.

Ugyanez van veletek is. Emlékszem régen volt naponta 40 látogató az oldalon és virágzott az oldal beszélgetése, kommentelése. Ma pedig ti vagytok az egyik leglátogatottabb oldal, napi kb 400 látogatóval. Az emberek meg nem nagyon beszélgetnek egymással. SAJNOS.

Térjünk vissza oda ahonnan kiindultam. A régi CFC-n jó ha volt fent pár lényegesebb információ, viszont a szerkesztők meg a mások által írt cikkek minősége, hosszúsága, helyesírása csapnivaló volt. Sokan írtak olyasmiket hogy "régen feljöttem az oldalra, ha kódok kellettek, ott voltak bal oldalt a kódok rögtön". Régen az olyan elrendezés volt a divat a weboldalakon, ma pedig kb. ez, ahogy most is láthatjuk az oldalatokat. Logikusan rendezett menüpontok, különbontva a játékok részeire, karakterekre, galériára, és minden egyébre amire szüksége lehet az embernek. 

Amikor a CFC "meghalt" pár évre majd a mostani két szerkesztő elkezdte újjáéleszteni a weblapot több kísérletezésen is átesett az oldal külseje, ez a sok kísérletezés vezetett idáig, a CFC mai felépítéséhez. Véleményem szerint MOST éli igazi aranykorát az oldal, csak a közösségi részt már megmérgezte a szociális média.

Minőségi írásokat olvashatunk az adott játékokkal kapcsolatban. Ha kifejezetten egy rész adataira vagyok kíváncsi, csak belépek az adott játék adatlapjára, és lehet hogy nekem csak a kódok és csalások kellettek, de felkeltette a figyelmemet a magyar fordítások, útmutatók, érdekességek, bármilyen más menüpont. Egy vérbeli rajongó a kelleténél is több információt gyűjthet a kedvenc játékáról.

Néhány éve volt egy két (vagy csak egy ember több álnévvel) troll, akik csak anyázni tudtak rátok, merthogy ez az oldal ma már csak egy crash mania és crashy news keverék. EZ NEM IGAZ.

A crash mania régen talán jó volt, most meg már jó ha fél évente hoz valami újdonságot. Az új CTR játékról abszolút semmi infó nincs fent a weboldalukon, a játék bejelentése óta csak 2 cikket írtak a játékról. Hát köszi szépen, én azért szívesen nyomon követném a játékot, de a cm-re ma már nehezen lehet számítani. nem is látogatom.

A crashy news meg szinte csak híreket oszt meg, köztük rengeteg olyan is van ami szerintem nem túl érdekes vagy simán össze lehetne sűríteni 4-5 unalmas cikket egybe. 

Magyar embernek Ti vagytok az első számú legjobb forrás. Mindig érdekes híreket, cikkeket írtok, a lényegtelen dolgokat kiszűritek vagy egy nagyobb cikkbe beolvasszátok. Minden infó megtalálható nálatok a Crash játékokról,és rengeteg extra dolog is van. Ha nevetni akar az ember, elolvassa a régi képregényeket, ha videózni vagy képet nézni, benéz a galériába. Ha karakterekről és egyebekről akar olvasni, ott a lexikon.

Az oldalatok tartalmasabb mint a wiki, a cm és a crashy news együttvéve. annak ellenére hogy még nincs fent minden az oldalon észrevételem szerint, és emiatt is sokan sírtak régebben. Ti hobbiból csináljátok az oldalt és ránk gondolva hozzátok el a lehető legjobb információt. Érthető hogy nincs mindig időtök az oldallal foglalkozni. A síró emberek is nyugodtan besegíthetnének néha, küldjenek be nektek valami tartalmat amit szívesen viszontlátnának később az oldalon.

Nem hazudok ha azt mondom:ha elérhető lenne a weboldalatok angol vagy több nyelven is, ti lennétek az internet legjobb Crash weblapja. 

A maga nemében a régi CFC is jó volt, de most igazán a legjobb.

És ezt nektek, két legjobb szerkesztőnknek köszönhetjük.

Szeretném megköszönni a munkátokat, és remélem hogy még nagyon sokáig köztünk lesztek! 


[1100-1081] [1080-1061] [1060-1041] [1040-1021] [1020-1001] [1000-981] [980-961] [960-941] [940-921] [920-901] [900-881] [880-861] [860-841] [840-821] [820-801] [800-781] [780-761] [760-741] [740-721] [720-701] [700-681] [680-661] [660-641] [640-621] [620-601] [600-581] [580-561] [560-541] [540-521] [520-501] [500-481] [480-461] [460-441] [440-421] [420-401] [400-381] [380-361] [360-341] [340-321] [320-301] [300-281] [280-261] [260-241] [240-221] [220-201] [200-181] [180-161] [160-141] [Korábbi] [Archívum]

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Legutóbb frissítve
2020. 10. 20. Mecha Bandicoot
2020. 10. 20. Relikviák
2020. 10. 20. Evolvo-Ray
2020. 10. 20. Cserekártyák

 

 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.11.10. 09:02
2020.10.09. 08:46
2020.10.02. 21:54
Friss hozzászólások