Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Vendégkönyv
2019.07.04. 12:39 Idézet

Sziasztok!

Már régebben rábukkantam az oldalatokra, olvaslak titeket, megérte regisztrálni. Korábban visszaolvastam a hozzászólások, vendégkönyv stb között, láttam hogy régebben érte némi negatív kritika az oldalt, mostanában meg pozitív visszajelzések érkeznek rátok. Én is ki szeretném fejteni a véleményemet.

Látom hogy az emberek a régi CFC-t hiányolják meg "istenítik". A régi CFC-re is feljártam. A közösségi élet akkor valóban jó volt. Úgy gondolom nem a ti hibátok hogy manapság nem ömlesztik tele az emberek az oldalt, a chatet a beszélgetéseikkel. Változott az idő pár év alatt. Akkoriban a fórumok, az MSN és egyéb személyesebb és interaktívabb dolgok voltak a menők, ma meg már mindenki csak a lassan mérgező közösségi médiákat nyomkodja. Facebook, twitter, insta, anyám tyúkja. A közösségi média úgy látszik örökre megváltoztatta az internetet, mondhatni megmérgezte. Ezzel együtt az emberi kommunikáció is majdnem teljes egészében megszűnt, ma már csak az említett trendi lapokon irogatnak az emberek egymásnak üzeneteket, kommenteket. Hírportálokra alig járnak fel, vagy ha mégis, alig látható pár komment a sok látogató ellenére.

Ugyanez van veletek is. Emlékszem régen volt naponta 40 látogató az oldalon és virágzott az oldal beszélgetése, kommentelése. Ma pedig ti vagytok az egyik leglátogatottabb oldal, napi kb 400 látogatóval. Az emberek meg nem nagyon beszélgetnek egymással. SAJNOS.

Térjünk vissza oda ahonnan kiindultam. A régi CFC-n jó ha volt fent pár lényegesebb információ, viszont a szerkesztők meg a mások által írt cikkek minősége, hosszúsága, helyesírása csapnivaló volt. Sokan írtak olyasmiket hogy "régen feljöttem az oldalra, ha kódok kellettek, ott voltak bal oldalt a kódok rögtön". Régen az olyan elrendezés volt a divat a weboldalakon, ma pedig kb. ez, ahogy most is láthatjuk az oldalatokat. Logikusan rendezett menüpontok, különbontva a játékok részeire, karakterekre, galériára, és minden egyébre amire szüksége lehet az embernek. 

Amikor a CFC "meghalt" pár évre majd a mostani két szerkesztő elkezdte újjáéleszteni a weblapot több kísérletezésen is átesett az oldal külseje, ez a sok kísérletezés vezetett idáig, a CFC mai felépítéséhez. Véleményem szerint MOST éli igazi aranykorát az oldal, csak a közösségi részt már megmérgezte a szociális média.

Minőségi írásokat olvashatunk az adott játékokkal kapcsolatban. Ha kifejezetten egy rész adataira vagyok kíváncsi, csak belépek az adott játék adatlapjára, és lehet hogy nekem csak a kódok és csalások kellettek, de felkeltette a figyelmemet a magyar fordítások, útmutatók, érdekességek, bármilyen más menüpont. Egy vérbeli rajongó a kelleténél is több információt gyűjthet a kedvenc játékáról.

Néhány éve volt egy két (vagy csak egy ember több álnévvel) troll, akik csak anyázni tudtak rátok, merthogy ez az oldal ma már csak egy crash mania és crashy news keverék. EZ NEM IGAZ.

A crash mania régen talán jó volt, most meg már jó ha fél évente hoz valami újdonságot. Az új CTR játékról abszolút semmi infó nincs fent a weboldalukon, a játék bejelentése óta csak 2 cikket írtak a játékról. Hát köszi szépen, én azért szívesen nyomon követném a játékot, de a cm-re ma már nehezen lehet számítani. nem is látogatom.

A crashy news meg szinte csak híreket oszt meg, köztük rengeteg olyan is van ami szerintem nem túl érdekes vagy simán össze lehetne sűríteni 4-5 unalmas cikket egybe. 

Magyar embernek Ti vagytok az első számú legjobb forrás. Mindig érdekes híreket, cikkeket írtok, a lényegtelen dolgokat kiszűritek vagy egy nagyobb cikkbe beolvasszátok. Minden infó megtalálható nálatok a Crash játékokról,és rengeteg extra dolog is van. Ha nevetni akar az ember, elolvassa a régi képregényeket, ha videózni vagy képet nézni, benéz a galériába. Ha karakterekről és egyebekről akar olvasni, ott a lexikon.

Az oldalatok tartalmasabb mint a wiki, a cm és a crashy news együttvéve. annak ellenére hogy még nincs fent minden az oldalon észrevételem szerint, és emiatt is sokan sírtak régebben. Ti hobbiból csináljátok az oldalt és ránk gondolva hozzátok el a lehető legjobb információt. Érthető hogy nincs mindig időtök az oldallal foglalkozni. A síró emberek is nyugodtan besegíthetnének néha, küldjenek be nektek valami tartalmat amit szívesen viszontlátnának később az oldalon.

Nem hazudok ha azt mondom:ha elérhető lenne a weboldalatok angol vagy több nyelven is, ti lennétek az internet legjobb Crash weblapja. 

A maga nemében a régi CFC is jó volt, de most igazán a legjobb.

És ezt nektek, két legjobb szerkesztőnknek köszönhetjük.

Szeretném megköszönni a munkátokat, és remélem hogy még nagyon sokáig köztünk lesztek! 


2019.06.24. 01:24 Idézet

Mi már sajnos csak egy letűnt kor utolsó mohikánjai vagyunk.


2019.06.24 01:15
Crash-b

„ Nem is tudom, melyik a jobb - a Crash Bandicoot, aminek a veterán rajongóbázisa már bőven felnőttkorú, vagy a fortnite, ahol 12 éves hülyegyerekek óbégatnak a voice chaten... :D


2019.06.24. 01:15 Idézet

Nem is tudom, melyik a jobb - a Crash Bandicoot, aminek a veterán rajongóbázisa már bőven felnőttkorú, vagy a fortnite, ahol 12 éves hülyegyerekek óbégatnak a voice chaten... :D


2019.06.24. 00:02 Idézet

A Crash Fan Club a múlté – holnaptól Fortnite Fan Club néven találtok meg minket, gyerekek!


2019.06.20 21:09
Spyro

„ XDDD


2019.03.10 22:35
Savvari

Kapcsolódó kép


2019.03.06 21:32
RakBeni330

„ Nem jó a Crash bandicoot, dedós , a Fortnite az jobb, arról legyen honlap. köszi.

 


2019.06.20. 21:09 Idézet

XDDD


2019.03.10 22:35
Savvari

Kapcsolódó kép


2019.03.06 21:32
RakBeni330

„ Nem jó a Crash bandicoot, dedós , a Fortnite az jobb, arról legyen honlap. köszi.


2019.06.04. 20:32 Idézet
TT8
Moderált hozzászólás

2019.03.10. 22:35 Idézet

Kapcsolódó kép


2019.03.06 21:32
RakBeni330

„ Nem jó a Crash bandicoot, dedós , a Fortnite az jobb, arról legyen honlap. köszi.


2019.03.06. 21:32 Idézet
RakBeni330

Nem jó a Crash bandicoot, dedós , a Fortnite az jobb, arról legyen honlap. köszi.


2019.02.13. 21:23 Idézet

Szerintem is vannak még a játékkal problémák, a GameSpot egyik szerkesztője a próbakör után remekül összefoglalta a bajokat. Még van 4 hónapjuk hátra, így biztosan fognak finomítani rajta. Szóval én nem aggódnék.


2019.02.10 20:05
Alvin

„ Sok videót néztem a CTRNF-ről és annyi problémát látok benne .... pl: nem gyorsulnak a lejtőn a go-kartok. A harmadik powerslide után egyenesbe rakja a kocsit. Minden videón neki mennek a falnak, és biztos, hogy nem ennyire rosszak a játékosok. Valszeg valami nem stimmel.


2019.02.11. 16:59 Idézet

Lapi már nem nagyon jár fel, ha itt is van, max kommentelget meg néha a chatbe ír. Leköti a magánélet, ahogy engem is egyre jobban, sajnos.

Kísérleteztünk már sokszor azügyben, hogy a CFC régi elrendezését hozzuk vissza modernebb külsővel, de sajnos nem nagyon lehetett kivitelezni. A sok régi törzstag, fikázók és jóarcok sajnos eltűntek, és azért nincs akkora közösségi élet, mint régen, mert sajnos a közösségi média már mindent felemésztett - inkább ott beszélgetnek, kommentelgetnek az emberek, mint más weblapokon. 


2019.02.10. 20:05 Idézet

Sok videót néztem a CTRNF-ről és annyi problémát látok benne .... pl: nem gyorsulnak a lejtőn a go-kartok. A harmadik powerslide után egyenesbe rakja a kocsit. Minden videón neki mennek a falnak, és biztos, hogy nem ennyire rosszak a játékosok. Valszeg valami nem stimmel.


2019.02.09. 13:02 Idézet

Lapi szokott még erre járni és segíteni valamiben? Vagy már nem?


2019.02.09. 11:46 Idézet

Megértem amit írsz, én is sok dologgal kapcsolatban osztom a véleményedet. Egyfelől visszahúz a szívem a Menü és Extrák elrendezés felé, másrészről pedig tudom, hogy sajnos muszáj változni, a bal oldalra ömlesztett menü túlságosan elvault lenne. Szerintem sokan ránéznének a honlapra, és menekülőre fognák. Egyébként a múltkor megpróbáltam csinálni egy dizájnt, ami a régi rendszerben van, aztán Dorcival beszéltünk is róla, de ejtettük az ötletet.

Ha kézzel, lábbal kapaszkodnánk a régi CFC-be, akkor sem lenne meg az a hangulat, ami neked hiányzik. Vannak dolgok, amikbe nincs beleszólásunk, talán mert az internet sokat változott az elmúlt tíz évben, mi pedig csak próbálunk ehhez igazodni a honlappal (ami amúgy nem egyszerű, mert a G-Portál már elég elavult rendszernek számít, elköltöztetni a honlapot pedig kockázatos lenne).

Amúgy sem mindig a Menü és Extrák elrendezés volt megszokott az oldalon, eleinte minden játéknak pl. külön modul volt bal oldalon, aztán Manic rendezett át mindent. A fejlécmenü pedig már 2012 óta van, tehát lehet sok ember, akik feljárnak most ide nem is látták a régi CFC-t, és nekik meg az lenne a fura.


2019.02.08. 15:30 Idézet

Talán túl komolyan veszitek az egész CFC dolgot, és ezt most félre ne értsétek, szerintem nagyon jó kezekben van az oldal, meg hát évek óta ti viszitek, és szerintem nem is lenne több olyan elvetemült fan aki segítene nektek a szerkesztésben ilyen hosszú időn keresztül.

Na de, azért a legtöbb ember nem valószínű, hogy azért néz fel ide, mert pl konkrétan a Crash Nitro Kart magyar fordítását keresi vagy ilyesmi. Vagy mert meg akar tudni valamit egy csak japánban megjelent nyomógombos játékról. Én egy hardcore Crash rajongónak mondanám magamat, de én se nézek át mindent az oldalon. Régebben mikor feljöttem, akkor láttam egy-két érdekesen csengő menüpontot, mint a kódok és csalások, érdekességek, azok az 5letek amik kiamradtak a Crash TwinSanity-ből, törölt játékok, több nem jut eszembe, mert a maradék az nem volt jó. De olyanok voltak, amikre nem is számítottam, megleptek. És most, amikor lehet látni, hogy rendezett az oldal, és igazából minden megvan rajta, ami régen is (még több is), de nem indulok el a menüpontokban sosem, hogy szétnézzek, leragadok a híreknél, néha a vendégkönyvbe írok, és jóformán ennyi. Szerintem arra kellene koncentrálnotok, hogy az oldal megőrizze a spontánságát, hogy poénosan fogalmazzak, a realista hozzáállását a dolgokhoz, hiszen sokan akik a Crashhel játszanak például nem is beszélnek angolul, így fingjuk sincs sok dologról, de nem is nagyon érdekli őket. Persze manapság már minden fiatal beszél angolul, németül, az érettségihez amúgy is elvárás, szóval lehet tévedek, de remélem értitek mire akarok kilyukadni.

PLUSZ A Crash Mind Over Mutant is már iszonyat régi. Tíz éves játékokról beszélünk, amiket már az emberek töredéke vesz elő, és a legtöbb játék a frencsájzban nem is vált olyan ikonikussá, mint a PS1 részek vagy a TwinSanity.

Nem kritizálni akartam, csak közölni az én álláspontomat, mint látogató.


2019.02.07. 22:07 Idézet

Próbálunk mindent megtenni, hogy jó legyen a honlap, de azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ez még mindig csak egy rajongói oldal, amit csak hobbiból szerkesztünk. Ha van valami javaslatotok, akkor írjátok meg nyugodtan.


2019.02.07. 20:49 Idézet

Ennek ellenére már nincs meg sajnos az oldalnak az a hangulata, ami régen. :/


2019.02.07 19:00
Sammy

„ Tartalmasabb az oldal, mint a Wikipedia!


2019.02.07. 19:00 Idézet
Sammy

Tartalmasabb az oldal, mint a Wikipedia!


2019.02.03. 21:15 Idézet
ST3V3N

Én szeretném, ha a Crash Team Racingben ott lenne legalább Tawna, N. Brio és Spyro. A többiek is jöhetnek, de nekem ők hárman a legfontosabbak.


2019.02.03. 11:15 Idézet
Sammy

Durva, hogy van egy ennyire informatív magyar oldal a Crashről. Ki gondolta volna!


2019.01.30. 09:52 Idézet

Köszönjük szépen! 😂


[1096-1077] [1076-1057] [1056-1037] [1036-1017] [1016-997] [996-977] [976-957] [956-937] [936-917] [916-897] [896-877] [876-857] [856-837] [836-817] [816-797] [796-777] [776-757] [756-737] [736-717] [716-697] [696-677] [676-657] [656-637] [636-617] [616-597] [596-577] [576-557] [556-537] [536-517] [516-497] [496-477] [476-457] [456-437] [436-417] [416-397] [396-377] [376-357] [356-337] [336-317] [316-297] [296-277] [276-257] [256-237] [236-217] [216-197] [196-177] [176-157] [156-137] [Korábbi] [Archívum]

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.