Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Vendégkönyv
2009.09.19. 20:45 Idézet

Háhh most néztem csak végig xD...tekerjetek bele a végébe egy kicsit. Benne van a WOC zenéje is XD Azért ez így egy kicsit erős.


2009.09.19. 20:43 Idézet

Hát ez haláli xD Találtam egy videót ami valami M&M-es játék ( mint az a cukor :P ) és teljesen Crash utánzat. A zene is nagyon hasonló, dobozokon kell ugrálni stb, a támadás az a pörgés és a mozgás is teljesen olyan. Nagyon durva xD Megszerzem ezt a játékot és kipróbálom, hogy milyen. xD Videó:

 


2009.09.17. 17:45 Idézet

Sziasztok. Én vagyok az: Cra5h, csak más névvel. Még nem vagyok benne biztos, hogy visszatérek, de GabCrash....nos valahogy rászedett. Jó a gyerek ;) Biztos most azt gondolja mindenki, hogy azért jövök vissza, mert Cras-h elment vagy bármi ilyesmi. Nem erről szó sincs. GabCrash-el megbeszéltük a dolgokat. Mondta, hogy mi a helyzet. Nem vagyok benne biztos, hogy visszatérk. Ez tőletek függ, hogy örülnétek-e vagy sem. Készítek egy oldalt GabCrash-el és azon lesz is majd egy szavazás erről. Amennyiben szt szeretnétek, hogy visszajöjjek én így is teszek, de ha úgy dönt a többség, hogy jobb nélkülem én azt a döntést is tiszteletben tartom. Remélem senkit nem zavar a nevem vagy esetleg, hogy visszajövök. És köszönöm GabCrash-nek, hogy visszacsábított. Első sorban pesze kicsit bolyongok majd az interneten és megnézem milyen új oldalak vannak stb. Jah és GabCrash úgyhallom illetve Cras-h azt írta, hogy egy design császár...szóval azt hiszem veszek tőle pár leckét. Nem szabad lemaradnom. :) Na sziasztok. Amint megvan az oldal tudatom veletek. :)


2009.09.17. 16:45 Idézet

Hi Itt Gabci beszél .Ha PentaPingvin a nevem akkor sry.A régi Nicknevem..

Szerintem rog dt kár,hogy Cras-h elmegy.Minden jó szerki elhúz.Idáig Cra5h.És most Cras-h Ez nemjó!Bárcsak legalább Cra5h visszajönne!:(

Ő is jó haverom volt.


 


2009.09.17. 16:15 Idézet

Sziasztok.

Ez mindenkinek szól aki olvassa ezt az üzenetet. Ugyanis elmegyek. Itt hagyom a crash közösséget. Jó volt veletek bár sokan azt mondják velem kevésbé. Ez van. Az emebreke mások erről mi nem tehetünk. Ezért most szeretnék tömören elbúcsúzni társaimtól és néhány Crash oldaltól. Szóval elmegyek, de nem szeretném, ha utálnátok. Vagy jobban megutálnátok mint most.

CFC: Szeretem ezt az oldalt és mindig is szerettem. A szerkesztők és volt szerkesztők ( már akiknél már itt voltam :) ) Szóval gratulálok az oldalnak és szerkesztőinek. Nehéz kibírni a mai világot...mindenki csak lop, másol, kritizál ahelyett, hogy segítenének egy-egy oldalnak ötletekkel, tanácsokkal. A CFC ritka jó oldal. Az egész ötelt innen származik mindenkinek...menüfejlécek, gif kép bal oldalt, elérhetőségek képek, ne lopj tábla stb. A CFC egy igazi eredeti oldal. Igaz valljuk be van egy-két menüpont mely igen csak lopás gyanús ( nem sértés ), de elvégre ki az aki még soha életében egyetlen képet akár ne másolt volna le. Hsze mindenki. Csak a saját készítésű kép nem számít másolásnak. Egyszóval a CFC az igazi rajongói oldal és az is marad. De persze az itt leírtak nem a többi oldal ellen szólnak. Ezek az írások teljesen oldalhoz szólóak. :) Jah és őszintén voltak dombos helyzeteim a szerkesztőkkel, de végülis nem lett semmi komoly.

CMC: Ez szintén egy nagyszerű oldal tele vidámsággal, életerővel és persze kiváló szerkesztőkkel. Crash-b a valaha volt (p persze még mindig az xD ) legnagyobb Crash rajongók közé tartozik. Volt egy hullámvölgy arról a témáról, hogy ő fiú e vagy sem lány. Nos szerintem teljesen mindegy, hogy mien nemű. Talán egy lány nem lehet Crash rajongó?...igaz mára kiderült, hogy már lány, éppen ezért nem is szeretném ismét felhozni a témát. Nekem személy szerint jobban tetszett a régi stílusa tehát egy átlagos design nem ilyen mindenféle ikon, affi krikrakszok stb. De persze nem mondtam, hogy ez rossz, de egyiknek jobban kell tetszenie és nekem régen jobban tetszett. Crash-bvel kicst sokszor vezsekedtünk melynek indítója főképp én voltam éppen ezért mégy 1000x elnézést kérek tőle. Szóval a CMC egy nagyszerű oldal. Igaz elég sok tartalom van rajta a CM-en, de hiszen a CM is egy hivatalos olal nemigaz? Ha ezt másolásnak veszsük akkor senki nem is tehetne be egy képet sem Crashről mert azok az Activision Bizzard tulajdona. Tudom én is megvádoltam őket azzal, hogfy másoltak, de mára már okosabb vagyok. Sajnálom.

CrashBash.gp: Ezt az oldalt nem is annyira régen ismertem meg a többihez képest, de én minden oldalon körülnézek amint megtalálom. Teháét így tettem a CB.gp-n is. Természetesen amint rábukkantam napi látogató lett...talán 2 napi. A CB.gp kielemlkedő oldal szintén. Őszintén sajnálom, hogy bezárt. A tartalom egyedi volt, kedves szerkesztő(k), jó hangulat, vidámság stb. Tartalmas, szép oldal. Szeretnék gratulálni hozzá. (bocs, hogy csak ennyit írok, de már kicsit unom az írást xD Sry) Szóval kicsit rövidebbek lesznek innentől az írások. :)

CFP: (miután elmentem persze): Miután távoztam a CFP-ről kicsit megzuhant az oldal. A srácok nem voltak olyan lelkesek mint előtte. Kicsit el is szomorodtam. De az élet megy tovább. Egyik napról a másikra csak szórták a híreket, frissítéseket aztán egynap....Bezárt. :( A látogatottság egyre csak csökkent míg végül eléggé a toplistaalján fogtak talajt. Azonban most újra elindult és kezdik visszanyerni régi formájukat. Hajrá CFP.

CSC: A CSC is jó oldal volt. Mostanára úgy tudom az is bezárt vagy én nem tudom, de kihalt ott mindenki. Szóval eleinte nagyon bámulatos fejlődésnek indultak majd egyre kevesebb friss stb. Aztán ugyen Gabci kezdte el divatba hozni a html dizit. Sokan megnézték az oldal és tetszett is nekik stb. Aztán egy ideig tré volt az oldal majd egyre többen próbálkoztak-a féle  dizikkel. Mások esetleg jobbat csináltak vagy valami és mára ez a vége. A CSC bezárt. :( Pedig nagyon jó oldal volt...nagyszerű leírások, képek és információk. Ha poénban néznék az oldalakat szerintem első helyet érdelemne. NAgyszerű társaság volt. Sajnálom, hogy vége aért remélem még meggondolják magukat Gabciék vagy jelentkeznek mások.

GrimCrash: Tudom, hogy nem kimondottam Crash oldal, de nagyon szeretem ezt az oldalt. Kiváló tartalom, egyéb anyagok. Nagyszerű szerkesztők, közösség. EGyedi ötletek, becsületesség ( a forrást egyetlen ehylen sem hagyták el...tiszteletre méltó ). Gratulálok hozzá...

.......egyre rövidebb cikkek xD Most írok pár személynek külön cikket, remélem nem sértek meg vele senkit, ha mégis akkor elnézést. Senki ne vegye magára. :(

Gabci: Nem véletlen kezdem vele. Ő a legjobb internetes társam. Mindent megosztottam vele és segítettem neki, és ő szintén segítette nekem. Ő az egyik design császár a Crash közösségben. Nagyszerű design, személyiség és tele van 5letekkel.

Crash-b: Vele voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, mint említettem melyeket főképp én indítottam el. De én soha nem utáltam őt és remélem ANNYIRA ő sem engem. Crash-b számomra az egyik legnagyobb Crash fan.

HELP: Mostanában HELP is egyre jobban kezd belejönni a design készítésekbe stb. Van még bőven fejlődni valód. De nagyon szép designokat készítesz. Gabci mellett te is egy nagy design császár vagy ITT A KÖZÖSSÉGBEN!

Bata913: Batát nagyon csípem. Nem goromba, segítőkész. Soha nem bánt meg senkit ( persze nem mindig voltam a közösségben, úgyhogy főleg ezekről az időkről beszélek, mert előtte nem tudom. :) ) még akkor sem, ha megtehetné. Szorgalmas és példa szerkesztő.

Na jó már nagyon unom szóval ennyi elég. Kiszáradtam...mindjárt szomjan halok szal abba hagyom. xD Elnézést azoktól akiknek nem írtam cikket...de mindebkit tisztelek a közösségben. Egyetlen utolsó megjegyzésem lenne: A mai design-ok nagyon igénytelenek az oldalaitokon. Nem mondm, hogy jobbat csinálnék, de én útgy vélem, ha valaki csinál egy oldalt az csinálja meg jól. Na viszlát mindenkinek. Remélem nem sértettem meg senkit. Crash-b egyszer azt mondta, hogy sokan nem szerettek tehát úgy vélem ez a helyes döntés. Nektek is jobb lesz. Üdv.
 


Részemről sajnálom, hogy elmész. Te is lehettél volna ilyen "tiszteletbeli Crash rajongó", sőt, nem lehettél volna, szerintem az is vagy. A "nem szeretős" részről meg annyit, hogy Mard és még néhány barátom kérte, hogy adjam át ezt meg ezt az üzenetet. Ha csak emiatt mész el, szerintem rosszul döntöttél. Visszavárunk... Crash-b


Ez nagyon szép írás volt. Nagyon sajnálom, hogy elémész, tudván, hogy a mostani fejlécet is te csináltad. Egy ilyet elolvasna jó hátradőlni, és megnézni amit alkottál. Hidd el mást is b@szlattak nem is keveset, sztem ne add fel ennyi után. De nem akarok beleszólni.

Nagyon örülök, hogy mindentől függetlenül jó szerkesztőnek tartasz, aki érdemes arra, hogy a CFC-n szerkeljen, és van egy remek oldal a háta mögött.

Sajnálom, hogy elmész én azt mondom, hogy maradjál, de csak a te döntésed.

<bata913>


2009.09.15. 19:22 Idézet

Quote :)

Egyedi Portál:

Legjobb Design:

Tartalmas Portál:

Igazi művész:

Kiváló Szerkesztő:

Kedvenc Oldalam:

 

Egyedi Portál:

Legjobb Design:

Tartalmas Portál:

Igazi művész:

Kiváló Szerkesztő:

Kedvenc Oldalam:

 

Egyedi Portál:

Legjobb Design:

Tartalmas Portál:

Igazi művész:

Kiváló Szerkesztő:

Kedvenc Oldalam:

 


2009.09.15. 19:12 Idézet

Egyedi Portál:

Legjobb Design:

Tartalmas Portál:

Igazi művész:

Kiváló Szerkesztő:

Kedvenc Oldalam:

 

Egyedi Portál:

Legjobb Design:

Tartalmas Portál:

Igazi művész:

Kiváló Szerkesztő:

Kedvenc Oldalam:

 

Egyedi Portál:

Legjobb Design:

Tartalmas Portál:

Igazi művész:

Kiváló Szerkesztő:

Kedvenc Oldalam:

 


2009.09.11. 22:05 Idézet

Rendben van. :)


2009.09.11. 17:38 Idézet

Sziasztok. A G-Portál rendezett egy felhívást avagy verseny igazából nem tudom. A lényeg, hogy oldalaknak oklevelet kell küldeni a vendégkönyvbe egy adott kategóriába sorolva. Minél több oklevelet gyűjt össze egy oldal annál több esélye van, mert ha sok oklevél összegyűlik akkor a G-Portál rendez egy versenyt. Szóval arra szeretnélek titeket kérni, hogy ezt ne töröljétek ki, mert nem hirdetés céljából teszem ki, hanem szeretnék oklevelet adni az oldalnak.:


Nagyon köszönöm az ajánlást, majd írok róla részletesebben.

<bata913>


2009.09.07. 22:55 Idézet

Ha nekem köszönted meg akkor igazán szívesen. :) Ha nem akkor meg bocs, hülye vagyok. xD xD


2009.09.05. 21:15 Idézet

megvan

nagyon  köszi 


2009.09.05. 20:58 Idézet

A Light Out-on nem is lehet kulcsot szerezni Csak a Sunset Vista-n és a Jaws of Darkness-en lehet kulcsot szerezni.


2009.09.05. 14:30 Idézet

köszííí a segítséget de nem azon a pályán, hanem a lights outon nem tom megszerezni a kulcsot

abba segítsetek léccike h hol van vagy h kell megszerezni 


2009.09.02. 20:31 Idézet

Segítsetek már hogy a Crash 1-ben (Bandicootban) hogy kell megszerezni a második kulcsot ( azt ami azon a pályán van amit a budega fényének sgítségével kell végigvinni )  nagggyon sürgős lenne

előre is köszííí


Ajánlom figyelmedbe a következő videót:

 


2009.08.29. 19:46 Idézet

Majd lesznek új képregények mert jó lenne valami új képregény


A közeljövőben Comic Tournament 2009 lesz rendezve. Arra lesznek készítve képregények.

<bata913>


2009.08.17. 09:25 Idézet

bata913 te elég bunkó vagy

Látom fantáziában nem szenvecc hiánytt.

Komolyra fordítva a szót: Nem kérek szépirodalmi fogalmazást, nekem is vannak hibáim, de ennyi helyessírási hibával írni már megbocsáss, de nem tetszik. Főleg így mindent egymásba ömlesztve.

A játékról annyit, hogy én Crash-t nem tudnám elképzelni gonosznak. Még ha Cocot és Crunch-ot hipnotizálják is néha. Egyszerűn ha Crash gonosszá válna akárcsak egy rész erejéig is, az csak tovább rombolná a Crash Bandicoot sorozatot.

A "KIRÁLY" pedig egy középkori, elnyomó, demokráciellenes személy. XD

csak hogy lásd te se vagy olyan tökéletes.

Nemtudom neked hogyesneha pl.: Ha a cikkeidet kritizálnák.

(A lienes kórszak volt a legjobb)


Építő jellegű kritikát bármikor szívesen fogadunk! Nincs abban semmi bunkóság, ha valaki leírja  a véleményét, az már más téma, hogy azt milyen formában teszi. - Lapi


Elismerem nekem is vannak hibáim, nem is ezt akartam mondani. Engem az idegesít, de nagyon, ha minden egymásba ömlesztve van írva. Erről ennyit. Most pattoghatsz nyugodtan, de én akkor se szeretném Crash-t gonoszként látni.

Egyébként csak hogy tudd, az én cikkeimet is szokták kritizálni, de én ahelyett, hogy lebunkóznám a személyt, próbálok javítani a cikkeimen.

Amúgy ha észrevetted volna, a "Látom fantáziában nem szenvecc hiánytt." mondatot csak az irónia kedvéért írtam úgy.

<bata913>


Elnézést, ha beleszólok a nagy társalgásba, de tomi! Rólad is tudnánk mit mondani...
1. Nem érted meg, hogy nem szeretnénk támogatók lenni, és ezért itt duzzogsz...
2. Ok nélkül írsz igazságtalanságokat más tagokra.
3. A támogatást is csak azért akarod, hogy reklámozva legyen az oldalad...
Crash-b


2009.08.16. 17:43 Idézet

Kellene olyan crash játék amiben crash-t elrabolja FAKE crash gonosszá hipnotizálja crasht irányítható karakterek:crash(gonoszan is + jón is) pinstripe és a kis jegesmedve     Crash az utolsó pályán már jó lessz és így FAKE crash a legutolsó főellenség     de amugy a főellenségek(sorba):       

coco(simán),crunch,Neo Cortex N.brio,N.trophy,Coco(robotban),crunch(tankban)  

    aztán amikor ennek vége,már mindenki (és mindenki robotja) eggyütt le kell veszíteni az óriási robot életét de crash-t visszahipnotizálják jóvá és így le kell győzni FAKE crash-t(simán) aztán FAKE crash 1 óriásimutánsrobot-ban van     és crash házát megfeltuningolják és így kell elpusztítani fake crash-t             

 

KIRÁLY


Látom fantáziában nem szenvecc hiánytt.

Komolyra fordítva a szót: Nem kérek szépirodalmi fogalmazást, nekem is vannak hibáim, de ennyi helyessírási hibával írni már megbocsáss, de nem tetszik. Főleg így mindent egymásba ömlesztve.

A játékról annyit, hogy én Crash-t nem tudnám elképzelni gonosznak. Még ha Cocot és Crunch-ot hipnotizálják is néha. Egyszerűn ha Crash gonosszá válna akárcsak egy rész erejéig is, az csak tovább rombolná a Crash Bandicoot sorozatot.

A "KIRÁLY" pedig egy középkori, elnyomó, demokráciellenes személy. XD

<bata913>


Ne olyan sértőn, bata! És a Te helyesírási hibáidat mire véljük? :D Crash-b


2009.08.08. 01:03 Idézet

Hajrá CFC Hajrá CFC Sok Sikert


2009.08.07. 19:52 Idézet

ÖRÜLÖK HOGY MEGNYÍLT ISMÉT A CFC! Sok szerencsétkívánok a szerkesztéshez!

 


Köszönjük a jókívánságokat, azt hiszem, mindenkinek jól esik. :)  Crash-b


2009.08.06. 20:27 Idézet

Nagyon örülök,hogy újra indult a CFC.Sok sikert !!!!!!

(bár ahogy elnézem nagyon értitek a dolgotokat)

Minden esetre rám számithattok

Továbbá örülök ,hogy olyan emberek kerülnek szerkesztő posztba akiket nagyon tisztelek(pl.:Bata913,Cras-h,Crash-b, a CFC klasszikusokról nem is beszélve )


Szóval további jó munkát

Ui.:Nagyon jó a Crash képregény


Köszönjük eme dicsérő szavakat. Hidd el jó kezekben lesz az oldal.

<bata913>


[1096-1077] [1076-1057] [1056-1037] [1036-1017] [1016-997] [996-977] [976-957] [956-937] [936-917] [916-897] [896-877] [876-857] [856-837] [836-817] [816-797] [796-777] [776-757] [756-737] [736-717] [716-697] [696-677] [676-657] [656-637] [636-617] [616-597] [596-577] [576-557] [556-537] [536-517] [516-497] [496-477] [476-457] [456-437] [436-417] [416-397] [396-377] [376-357] [356-337] [336-317] [316-297] [296-277] [276-257] [256-237] [236-217] [216-197] [196-177] [176-157] [156-137] [Korábbi] [Archívum]

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.