Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Vendégkönyv
2009.05.18. 14:13 Idézet

Nevetséges. Nyilván azért indult ez az oldal, hogy akik nem tudnak angolul, azok magyarul is tudjanak a Crash-ről. Másrészt meg nem tehetek róla, hogy ok kis "pöcs" csinál magának oldalt. Ezt sajnos nem lehet megakadályozni, semmiben sem!

Lien


2009.05.17. 21:13 Idézet
Bad Sector

O.o ez szép volt


2009.05.17. 16:04 Idézet
gyökerek

Istenem nézzetek már magatokba!jobb lett volna ha a cfc sose jön létre mert most már klón-oldalak egymás idegesítése,ez megy!Ennek az egésznek már semmi köze ahhoz amivel idult!A CRASH-HEZ!Minden oldalon ugyanaz!Ennek így kurváva semmi értelme!mindíg is lesznek gyökerek akik feltörnek meg hackkelnek,de épp ez az!Aki ilyen hülyeségeken veszik össze az épp akkora marha!

Én nem fogok senkinek az oldalára állni.Crash csak egy ezköz volt ami összehozta ezeket az (*köhömm*) embereket.Fanoldalt akartok nézni!Tessék Crash mania igaz angol nyelvű,de akkor is megtalálod valahogy amit kell.Ti teszitek tönkre Crash Bandicootot!Ti akik nem azzal törődtök amivel kellene csáprágós faszkalapok!Nem a Radical nem is az Travellers' Tales hanem TI!


2009.05.16. 22:45 Idézet
hajgumi

Ki az a Dingodile?


2009.05.11. 06:42 Idézet
Crash Bandicoot rajongó

Hi!Nem tudja valaki megmondani hol tom letölteni a crash bandicoot 1-2-3-at ntsc-j változatát psx-re?


2009.05.09. 20:16 Idézet

BLÖE,a válaszomat megtalálod a CMC-n.Crash-b


2009.05.09. 20:00 Idézet

szia!

ne hagyd abba a szerkesztes ez az oldal egyszeruen szuper a kobon.naon jo oldal es sok erdekesseget lehet belole megtudni  csak igy tovabb!


2009.05.09. 17:51 Idézet
BLÖE

PÁR DOLOG MIATT MOST ÚJABB MONDATOKAT IROK:

Elöször is szánalmasnak tartom ,hogy amit Bad Sector és én irtunk azt Crash-b  kitörölte vendégkönyvből.De mondjuk ez várható volt ezért küldtem el az üzenetem más oldalakra is ahol nincs hozzáférése.

Ha már itt tartunk akkor nevetségesnek tartom ,hogy Crash-b mindenkivel aki csak egy kicsit is igazságot lát az üzenetemben összeveszik és bevágja a kamasz hisztijét ,hogy biztos csak azért mert CMC ellenes.(brühühü)Ha ez nem a gyerekesség tetőfoka akkor nem tudom ,hogy mi az.

Ami az üzenetemet illeti tudom ,hogy eltúloztam benne egy két dolgot (ezért szeretnék bocsánatot kérni),de még továbbra is fenn tartom azt az álláspontomat ,hogy rengeteg igazságot is mondtam a hülyeségek mellett.Egyébként meg mindenkinek szive joga,hogy hisz nekem ,vagy nem.Az üzenetem  végére pedig azt is odairtam ,hogy ez az 'én véleményem'.

Bad Sector (alias Artur ) is megmondta ,hogy amikor szerkesztő volt a CMC-n ugyanúgy elökerült a Cortex-es csel.Ezt sajnaCrash-b nem tudtad kitörölni mert a CFC vendégkönyvébe volt.Pdig lehet ,hogy szerette volna mert kimagyarázni nagyon nem tudta magát.

A CFS-nek meg minden elismerésem.Az ő oldalukra is elküldtem a levelet de ők inkább pártatlanok maradtak az ügyben.Pedig amit CFS-nek irkált régen Crash-b  CRASH MANIA FÓRUM miatt,hát az nem volt túl szép.Ezek utána CFS simán megtehette volna ,hogy lefikázza CMC-t és Crash-b-t.DE ŐK NEM  TETTÉK!!!!!!!

Arról meg ,hogy Crash-b milyen görcsösen próbál ragaszkodni az igazához (:ahhoz ,hogy semmiben sincs igazam)elkeserítő.Szerintem a lelke mélyén ő is érez a mondataimban igazságot,ezért próbál olyan görcsösen ellenkezni minden levelemre.

AMI Crash-bnek szól:

Félre ne érts! Nem tartalak rossz szerkesztőnek,hisz most ,hogy "szétverted" a kemény 5 centis karoddal Cortexet,és most ,hogy visszatértél  a CMC-re sokat szerkesztesz.:)

DE!:

Nem értem miért kell ilyen ostoba szinjátékokkal szenvedtettni a látogatókat.Szerintem példát vehetnél Grimcrash-ról aki cselek és hazugságok helyett ,jó ötletekkel próbálja fejleszteni az oldalát(pl. a támogatók menü).Ez csak jó tanács, te döntésed ,hogy megfogadod vagy nem.

AMI NEM CSAK CRASH-BNEK SZÓL:

Továbbá gratulálok Wumpazoner-nek.Igazán igéretes tehetségnek tűnik,és az irásai is jók,szórakoztatóak.Viszont szeretném megkérni őt ,hogy legközelebb ne irjon úgy minthogyha én irtam volna az üzenetet(lásd az "Az a bizonyos " üzenetét).Előre is köszönöm szépen neki ,és további sikereket a Crash Online-nak.:)

Azt hiszem ennyi amit akartam mondani és már várom ,hogy Crash-b mikor törtli ki ezt az üzenetemet is a CMC vendégkönyvéből.

DE HOZZÁTESZEM EMBEREK ,HOGY :EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.


2009.05.09. 11:08 Idézet
WumpaZoner

Te most kire mondtad azt, hogy lúzer?


2009.05.08. 15:25 Idézet
Idegen

Lúzer


2009.05.06. 20:19 Idézet
WumpaZoner

Hy mindenkinek. Figyi XD nem is tudtam, h tudok ilyet :P Lehet, h szar, de nekem ez má csúcs:

 


2009.05.06. 20:18 Idézet
WumpaZoner

Hy mindenkinek. Figyi XD nem is tudtam, h tudok ilyet :P Lehet, h szar, de nekem ez má csúcs:

 


2009.05.04. 16:32 Idézet
Bad Sector

az a helyzet Crash-B hogy csak veled vagyunk szemetek mert te egy kicsit többet képzelsz magadról mint ami vagy. És ez lássuk be nem jó! Amúgy meg csak veled vagyok szemét msn-sn:D


2009.05.04. 16:16 Idézet
Crash-b

És amennyiben elmondhatom,Bad Sector nem más,mint Arthur,a közismertebb nevén.Ez az a szélhámos,aki ki lett közösítve.Nem foglalkozunk az ilyen marhákkal,akik szánalmasan találnak ki ilyen marha történeteket.Mi az hogy  hol késik a verés?Cortex még nem mert kijönni a házából,a szülei meg nem engednek be minket hozzá,amúgy már csontjai sem lennének.Bad Sectornak pedig csönd legyen,mert állandóan játssza a jópofát,miközben MSN-en egy állandó marha.És engem vádoltok?Engem?Az emberek 2009-ben egyre hülyébbek,tudjátok,hogy én még egy oldalnak sem lennék képes ártani,egy webről sem vettem le egy szót sem!Ennyi,kihasználjátok a helyzetet...Crash-b


2009.05.03. 22:11 Idézet
Bad Sector

Tisztelt Blöe!

Nem is tudod mennyire igazad van. Cortex csak egy báb akit a színfalak mögött rángatnak. én tudom, szerkesztettem egy időben a CMC-t. akkor még más néven. Egyszer csak a látogatottság zuhanni kezdett és akkor jött a Cortexes csel. ez sokat dobott az oldalon. csak aztán idővel Dingo nem szerkesztett és a látogatottság zuhant. Jött evilmoriczz alias Daxtinator aki ma Crash-B több oldalán is szerkesztő. Csakhogy ekkor olyan dolog történt amire nem számítottak. Kicsit elegem lett abból hogy mindenki beszól nekem és mindenki utál. Ezért letöröltem a komplett oldalt. Mindenestül. Aki okos az már biztos kitalálta hogy akkor még az "Arthur" nevet használtam. De a lényeg az, hogy ez volt az első alkalom hogy valaki ténylegesen letörölte az oldalt. És ezért különösen megutáltak. De hiába a módszerek nem változnak. Ugyanúgy a régi "oldal feltörő gonosz" trükk megy. Miért törné fel Cortex a CMC-t? Az egy lealacsonyodó oldal

Blöe: Minden tiszteletem a tied.

...And Justice For All!


2009.05.03. 11:16 Idézet
Spot

Ha már a megfigyeléseknél tartunk, nekem is feltűnt valami. Van valaki, aki szintén nagyon próbálja felhozni az oldalát, és szerintem ő csinája jól. Ez a valaki GrimCrash. Lehet, hogy csak nekem tűnt fel, ezért megosztom veletek. Amikor a CMC még nagy sikernek örvendett, GrimCrash egyből "megszerezte" szerkesztőnek Crash-B barátunkat az oldalára, bata913-mal együtt. Megnyitotta az SFC-t, aminek nagy sikere volt/van, ezért Ken-t is felvette a másik oldalára. Most, hogy kezd feljönni a Crash Mania, egyből beszervezte RzcH-t. Szerintem hamarosan a CFS-ről is "beszerez" magának egy szerkit. A másik, hogy ő kezdte el ezt a Támogatók menüpontot, és láss csodát, szinte mindenki oldalára kikerült egy ilyen menüpont, benne GrimCrash oldalával. Szerintem ez sokkal elegánsabb és tisztességesebb megoldás, mint ami a CMC-n folyik. Remélem Crash-Bék nem fogják azt csinálni GrimCrash oldalával, mint az CFS-el. Na csak ezt akartam, hajrá GrimCrash!!!

by: Spot


2009.05.01. 21:52 Idézet
ébredjetek fel!alias BLÖE

Szánalmas szinjáték folyik itt emberek!!!!!!!

Ez már elöre meg volt tervezve . A cmc már nem tudott mivel elörukolni (nagyon nem is akart).Mivel megszünt a cfc nem tudnak honnan lopni .crash-b sem a régi már .nem érdekli már annyira őt az oldal mint régen.persze lehet azt mondani szegénynek milyen sok dolga van de most is le se sz+rja az oldalt.Laysékről meg inkább ne is beszéljünk.az embernek legyen már annyi ereje ha már szerkesztő egy oldalon hogy néha feljön rá.

MOST ÉPP OLYAN DOLGOK TÖRTÉNEK AMIT CRASH-B-ÉK AKARNAK.

Ez egy elöre megtervezett szinjáték ami most megy.:

+crash-b nem tudott újat felmutatni ezért elajándékozta Rozsdásnak (akiről azt is feltételezték ,hogy valójában crash-b)

+azt az üzenetet chantal irta. azután az a crash-b akinek nincs ideje  feljönni az oldalra egyből válaszol a levélre.kérdem akkor minek ajándékozta el ha ő is fel tud jönni?

+Rozsdás szándékosan nem csinált semmit ,mert ez is a terv része volt.-nem csinál semmit pár hétig ,hónapig majd ir egy hirt aminek az a lényege ,hogy a közönség sirja vissza crash-bt.

+ Egy idejig ez is müködött.aztán amikor megint borzalmas volt a cmc helyzete és alig látogatták az oldalt ,crash-b ék kapcsolnak ,hogy valamit megint ki kell taláni .oké valamelyik észlénynek támad egy ötlete ,hogy (mint a filmekeben )legyen egy gonosztevő aki feltöri az oldalt és terrorban tartja azt.oké most már csak egy balekot kelett keresni aki eljátsza a cukros bácsit.

+A cfs és a cmc nem voltak /nem is vannak túl jó viszonyban.ez két oknak tudható be:

Az első ,hogy a cfs fórum neve crash mania fórum  lett.ekkor jött a buzi hiszti ,hogy a 'crash mania' az a cmc-é és másé nem lehet .mert az már biztos másolás.hát gyerekek öszintén sajnálom az  ilyen hülyéket akik ezen fenn akadnak.

A második az az ,hogy a cfs isszunyan jött fel ,olyan mértékben ,hogy napi 100 látogatójuk is volt .ezért hamar el kelett távolitani őt  a mezőnyből.

+Ekkor jön be a képbe egy olyan alak akit kigúnyoltak a szerkesztők és a látogatók a cfs-n.ő volt :n. cortex.

+Pár héttel az eset után valaki törölte a cfs-t.vajon ki lehetett ???valoszinűleg n.cortex .csak ez senkinek nem tűnt fel ,hogy ő is lehet mert ,hogy mindenki az ártatlan n.gint vádolta.

+most ,hogy a cfs-t letudták ,következett a cmc megmentése.cortex szinre lép és terrorizálja az oldalt a sötét szinnel. ennek hatására a cmc rajongók elkezdik visszasirni a "becsületes,lovagias,odaadó" crash-bt.

+feltételezem ,hogy a következő napokban nem fog történi semmi ,és tovább szenvedtettik a népet .nemsokára majd feltünik a "hős megmentő":crash-b aki majd kib×sza innen cortexet és visszaállitja a dolgokat az eredeti kerékvágásba.ezután meg mindenki majd crash-b lába előtt fog feküdni és mindennap feljönnek majd a "megmentő"oldalára.

+1-2 dolog amiért erre a következésre jutottam.:Szerintem  a cmc és cortex szövetséget kötött még az elött ,hogy a cfs -t letörölték.

A szövetségben az is benne lehetett ,hogy cortex egy idejig lehet szerkesztő.mivel cortexet sehova nem vették fel szerkesztőnek ezért kénytelen volt elvállalni az ajánlatot.

Rozsdás és Crash-b elmondta cortexnek a jelszót ,és igen ,most az van ami most történik.

Csak annyit kérek az emberektől ,hogy egy kicsit nézzenek körbe ,és gondolkozanak el.

szerintem most ezt történik.lehet ,hogy tévedek de hozzá teszem ,hogy ez az én véleményem.


2009.04.30. 15:17 Idézet
RZch

Ömm. Valaki: Megtalálod a Gy.I.K menüben. Itt a CFC-n.


2009.04.30. 14:21 Idézet

Innen már minden eltünt? Vagy csak én vagyok vak? eltudja mondani valaki Oxide gameshark kódját?


2009.04.29. 20:39 Idézet
Idegen

XD ez jó volt bad


[1096-1077] [1076-1057] [1056-1037] [1036-1017] [1016-997] [996-977] [976-957] [956-937] [936-917] [916-897] [896-877] [876-857] [856-837] [836-817] [816-797] [796-777] [776-757] [756-737] [736-717] [716-697] [696-677] [676-657] [656-637] [636-617] [616-597] [596-577] [576-557] [556-537] [536-517] [516-497] [496-477] [476-457] [456-437] [436-417] [416-397] [396-377] [376-357] [356-337] [336-317] [316-297] [296-277] [276-257] [256-237] [236-217] [216-197] [196-177] [176-157] [156-137] [Korábbi] [Archívum]

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.