Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Főoldal
Archívum - 2014.

Két újabb rajongói játék közeleg

2014.12.26. 11:17, Wickon
Címkék: fan game

A Crash Bandicoot Crystal's Wrath és a Crash Bandicoot HD projektek egy ideje nagy csendben vannak, de szerencsére mind a kettőt folyamatosan fejlesztik a készítők. A két nagy esélyes rajongói játék mellett újabb kettő mutatkozott be az utóbbi hónapban, az egyik a Crash Bandicoot Frost névre hallgat, míg a másiknak egyenlőre még nem tudjuk a címét. A két videót lejjebb tekinthetitek meg.

Boldog Karácsonyt!

2014.12.24. 23:20, Crash-b [Dorci]

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak! :)

Karácsony alkalmából hoztunk Nektek néhány karácsonyi témájú képet:

WatchMojo: Top 10 Crash Bandicoot karakter

2014.12.20. 09:00, Crash-b [Dorci]

A WatchMojo nemrég közzétett egy videót, ami a (szerintük) 10 legjobb Crash Bandicoot karaktert sorolja fel. A ti véleményetek egyezik a videóval, vagy inkább ellenkezik?

A Play Station 20. szülinapja - videók

2014.12.11. 18:00, Crash-b [Dorci]

A Play Station az elmúlt napokban ünnepelte kereken 20. születésnapját, amivel kapcsolatban több videót és egyéb médiaanyagokat is közzétettek, a legfontosabb videókból persze Crash sem hiányozhatott. Az első videó egy "musical", amiben a nevesebb játékok soundtracjkait dolgozzák fel, ki mással kezdődhetne a videó, mint Crash Bandicoottal? A második videóban egy plakátot láthatunk (ami eredetileg egy NaughtyDog-os kép), rajta a következő felirattal: LOST BANDICOOT, ANSWERS TO THE NAME OF "CRASH".

Crash Team Racing - Magyar fordítás

2014.12.05. 18:15, Crash-b [Dorci]

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1392042942_35.jpgEgészen ezidáig az oldalon még nem volt megtalálható a negyedik Crash rész, pontosabban a Crash Team Racing magyar fordítása, azonban ezt a problémát egy segítőkész felhasználónk, pacalpof orvosolta, ő maga írta meg a fordítást és küldte be nekünk. Ezúton is köszönjük szépen a cikket, respect érte! A Crash Team Racing-ot ugyan még nem tudjátok elérni a menüből, éppen ezért a fordítást sem - ez a probléma hamarosan meg lesz oldva -, ám addig is el tudjátok olvasni a fordítást, ha a bővebbenre kattintotok:

Crash Bandicoot-Play Station

2014.11.20. 18:40, Crash-b [Dorci]

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1416504453_15.jpg

Az elmúlt napok folyamán napvilágott látott egy egyedi külsejű, még készülőben lévő Play Station - kitaláljátok, kit ábrázol? Természetesen Crasht! A készítő (Vadu Amka elmondása szerint a Crash körüli környezet a Jungle Rollers-ra, vagyis a játék második pályájára épül, hiszen a játék legemlékezetesebb pillanatai első körben az első szigeten értek minket, a Jungle Rollers pedig ugyan a 2. pálya a játékban, viszont az első azon pályák közül, amely már tartalmaz Bonus Round-ot, színes GEM-et és nem utolsó sorban TNT dobozokat, ezért is esett a választás a Jungle Rollers-ra. Az eddigi információk szerint sajnos nem rendelhető, ugyanis az egyedi külsejű Play Station ajándék gyanánt lett elkészítve, de ha változnak a tervek, azonnal kaptok értesítést. Minket is megajándékozhatnának egy-egy ilyennel, nem igaz? Képek itt:

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1416504453_15.jpg

 

 

Crystal's Wrath: megvásárolható a korábbi modell

2014.11.11. 07:00, Crash-b [Dorci]

Mint azt jól tudjuk, a Crystal's Wrath készítői félresöpörték a korábbi (pontosabban szólva a második) modellt, helyette egy újat használnak, ezért most úgy döntöttek, eladják a korábbi modellt mindössze 10 dollárért. Nem fogják újra elővenni a szóban forgó modellt, és nem akarják, hogy csak porosodjon/meghaljon, ezért is döntöttek így. Aki kíváncsi a dologra, az megtekintheti a vásárlási weboldalt, vagy megnézheti az alábbi kommentáros videót:

Neo Cortex reflektorfényben

2014.10.30. 14:58, Wickon

Ismételten Charles Zembillas egy újabb művével jelentkezünk, melynek neve "Spotlight Neo Cortex", azaz "Neo Cortex reflektorfényben". A kép alá egy találó címkét is odabiggyesztett, mely lefordítva: "Készen beöltözve, nincs hely ahova mehetne". Ez a Crash játékok mai hiányára utal.


Kattints az eredeti méretű képért

Surviving the Crash

2014.10.19. 16:30, Crash-b [Dorci]

Charles Zembillas végre ismét alkotott egy új képet Crashről, rajzának címe pedig Surviving the Crash.

Joe Pearson - Crash Gordon

2014.10.17. 15:40, Crash-b [Dorci]

Joe Pearson (a Crash készítőgárda egyik fontos tagja) korábban megosztotta egyik eredeti alkotását, amelyet Charles Zembillas is közzétett blogján. A rajz a Crash Gordon címet kapta, amit igazából egy Flash Gordon nevű sci-fi hős után kapott.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.