Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Főoldal
Archívum - 2015.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

2015.12.24. 23:00, Dorci [Crash-b]

Minden kedves olvasónknak áldott, boldogságban és szeretetben gazdag, békés Karásconyi Ünnepeket kívánunk! :)

 

Intro videók beüzemelve

2015.12.20. 15:13, Dorci [Crash-b]

Aktívvá tettem az egy-két napja beüzemelt videógaléria Intro részlegét, az összes Crash rész introja / bevezető videója felkerült - kivéve a Crash Boom Banget, nem találtam róla kifejezett intro videót, de ezt remélhetőleg hamarosan orvosoljuk saját YouTube csatornával, valamint az összes videót megpróbáljuk feltölteni majd HD minőségben. Az intro videókat ide kattintva megtekinhetitek, vagy eléritek a Galéria -> Videogaléria menükön keresztülkattintgatva. Jó nosztalgiázást mindenkinek! :D

Megnyílt a videogaléria - trailerekkel!

2015.12.18. 15:44, Dorci [Crash-b]

A mai nap aktívvá tettem a Videogaléria menüpontot (melyet a Galéria menün belül találtok), emellé beizzítottam a trailerek részleget. Feltöltöttem az összes Crash rész trailerjét, előzetesét, bemutató videóját (ki hogy hívja :)), igyekeztem sorba rendezni őket. A videók feltöltését hamarosan folytatom másfajta videókkal is (pl. intro, ending videókkal), emellett tervben van egy saját YouTube profil indítása is az oldal számára, ahová majd újonnan feltöltjük a videókat, jobb minőségben. Érdemes még megemlíteni, hogy a videogaléria részleg csinos almenüket kapott, próbáltam olyan betűket kihozni Photoshopban, mint amilyenek az eredeti Crash betűtípusok, színnel együtt. Az összes Crash rész trailerét megtekinthetitek ide kattintva, de elérhetitek a Galéria -> Videogaléria útvonalon keresztül is. Jó videózást mindenkinek!

Boldog Mikulást Mindenkinek!

2015.12.06. 15:01, Dorci [Crash-b]

Minden kedves olvasónknak Boldog Mikulást kívánunk, a Miklósoknak Boldog Névnapot, na és persze nemrég kezdetét vette az Advent, ebből a szempontból is reméljük, hogy mindenkinek kellemesen telik az ideje. Aztán a régi szokás szerint (ami sajnos már kezd kihalni): bakancsokat, csizmákat jó alaposan kipucolni, kirakni az ablakba, majd várni az ajándékokat (és persze sok-sok csokit habzsolni). :) Az alábbi képpel szeretnénk Boldog Ünnepeket kívánni.

Bemutatjuk a Mandude féle Crash Bandicoot 2 modot

2015.11.26. 18:02, Wickon

Az elmúlt években a rajongók által kiépített Crash Utils és a Crash Edit programok igazolták, hogy a PlayStationös korszak Crash játékaiból ha mást nem is, de a dobozok számát és pozícióját könnyedén meg lehet változtatni; ezzel újabb és nehezebb fejtörőket adni a játékot már kívülről fújó vén rókáknak. Egy Mandude nevű YouTube felhasználó is kedvet kapott hozzá, hogy elkésztíse a saját Crash Bandicoot 2 modját, amíről egy videót is posztolt. Így első ránézésre én már izgatottan várom, hogy magam is kipróbálhassam! A bemutatóért kattints a továbbra!

Crash Bandicoot a Grand Theft Auto V-ben

2015.11.26. 11:00, Dorci [Crash-b]

Egy Pinkman nevű Youtube user készített egy modot a Rockstar Editor segítségével, melyet szerencsére videóra is vett. Crash Bandicoot és Grand Theft Auto 5... Kell ennél többet mondani? :D A videót megtekinthetitek itt:

 

Crash Bandicoot - N. Sanity Island HD remake

2015.11.25. 10:00, Dorci [Crash-b]

Ryan Lavelle (az a felhasználó, akinek a Crash 2-es remakejéről 2 napja olvashattatok 3 videóval) készített a munkájának egy új Youtube profilt, melynek neve Crash Bandicoot HD lett (nem, NEM az a Crash Bandicoot HD, aminek állapotáról már 1 éve nem tudni semmit). Ryan elmondása szerint több remake-et is tervez, többet egyelőre nem tudni, de reméljük a legjobbakat. A gyönyörű remake-et megtekinthetitek a cikk alatti videóban. 

Kihagyott Crash of the Titans tesztpálya

2015.11.24. 08:00, Dorci [Crash-b]

Egy Beta M nevű Youtube felhasználó fényt derített egy kihagyott Crash of the Titans tesztpályára, melynek neve CombatArena01, és elmondása szerint ezen kívül még van kettő ilyen típusú pálya, amelyeket ha megpróbál elindítani, sajnos összeomlanak (crashelnek, mondhatjuk :D), pontosan a SoundTest és az AI_pathfind fájlokkal történik ez. A videóban megtekinthető pálya az összes Crash of the Titans verzióból kihagyták, kivéve az NTSC-s PS2-es változatból. A PS2-es Crash Mind Over Mutantban egyetlen tesztpálya található, míg a PSP-s változatnak körülbelül 31 tesztpályája van. Remélhetőleg hamarosan ezekbe a pályákba is betekintést nyerhetünk, addig is nézzétek meg az alábbi tesztvideót.

 

Crash Bandicoot 2 Hang Eight fan-remake

2015.11.23. 16:40, Dorci [Crash-b]

Egy bizonyos fan, Ryan Lavelle remake-elte a Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back-ből a Hang Eight pályát, méghozzá elég szép munkát csinált, igencsak szép grafikával - bár a Crash modellen van még mit dolgoznia. A remake-ek előbb említett készítője eddig három videót tett fel munkáiról, ezt meg is mutatjuk nektek: az első beágyazott videó a zenével ellátott változat, a pálya eleje van csak eddig kész. A második videó egy developer-videó, vagyis a remake-et a szerkesztőn belül mutatja meg, és csak a Crash modell számít késznek, a többi objektum csak félkész textúra, az utolsó videóban pedig a Crash modell tesztjét tekinthetitek meg, szintén szerkesztő módban.

 

Crash Bandicoot (Willy the Wombat) könyv

2015.11.09. 17:00, Dorci [Crash-b]

Egy 9Matt2/UnitedFan092 nevezetű felhasználó feltöltött egy videót YouTubera, melynek címe "Crash Bandicoot (Willy the Wombat) Production Book". A kis könyv abból a korszakból származik, amikor Crasht még Willy the Wombatnak szerette volna elnevezni a Naughty Dog. A könyv tartalmazza a történet, karakterek, szigetek, játékmenet, irányítás, illetve a készítők és kiadók  leírását, mindez persze sok-sok képpel és korai tervrajzokkal fűszerezve.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.