Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Főoldal
Archívum - 2018.

CTR: új járgány a fa alatt? Kellemes Ünnepeket!

2018.12.29. 17:38, Dorci [Crash-b]

A CTR Nitro-Fueled fejlesztőcsapata is kedveskedett nekünk az ünnepekre egy képpel, amit meg is tekinthettek itt, katt a képre a teljes mérethez:

Spyro pálya az új CTR-ben?

2018.12.29. 11:35, Wickon

Azon már sokan spekuláltak, hogy Spyro is bekerülhet a CTR Nitro-Fueled versenyzői közé, de most újabb érdekességek bukkantak fel a neten, amik ezt talán meg is erősíthetik – úgy tűnik, hogy tervben van egy Spyro témájú versenypálya!

Egy művész, Gabriel Kelly beszámolója szerint valamikor régebben jelentkezett egy játéktervezői pozícióra, ahol a feladata az volt, hogy kétszítsen 4 darab tervrajzot Spyro Reignited Trilogy inspirtált startvonalakról. A játék egyértelműen az autóversenyzés műfajába tartozott, és az aesztetika merőben hajazott a Reignited Trilogy-re. A rajongók már jobban utána is jártak, és kiderült, hogy a művész Quebec-ben lakik, pont ott, ahol a Beenox székhelye van, a tervrajz pedig mindenbizonnyal a Crash Team Racing Nitro-Fueled-dal lehet kapcsolatban.

Sajnos Kelly nem kapta meg a munkát, de a tervrajzokat feltöltötte portfolio oldalára.

300.000-en is túl!

2018.12.25. 13:08, Wickon
Címkék: Crash Fan Club

Örömmel jelentjük, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztünk; az oldal a napokban átlépte a 300.000-es összlátogatottságot!

Az az igazság, hogy néhány hete még csak 280.000 környékén jártunk, így a fene se gondolta volna, hogy ilyen rövid idő alatt eljutunk idáig.

Emellett pedig december 17-én megdőlt a látogatottsági rekord is, amikor is 381 ember látogatott fel az oldalra.

Lényeg a lényeg, köszönjük minden kedves olvasónknak, hogy velünk tartottatok ezen a hosszú úton. A továbbiakban is számítunk rátok! :)

Beköszöntött a karácsony

2018.12.24. 00:15, Wickon és Dorci

Mielőtt meggyulladna az utolsó adventi gyertya, mielőtt bárkit is elárasztanának a rokonok az ajándékokkal, és mielőtt a csillagszóró miatt kigyulladna a karácsonyfa, vagy éppen a rosszul kifaragott talp miatt valakire rádőlne, szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy minden kedves olvasónknak békés, boldog és áldott karácsonyi ünnepeket kívánjunk. (Segítsééég, rámdőlt a faaa! ~Dorci)

Sajnos úgy fest, hogy idén sem lesz fehér hótakaró, ami az utóbbi években egyre több ember kedvét veszi el az ünneptől. Viszont a karácsony nem véletlenül a szeretet ünnepe – végső soron nem is a hóról és nem is az ajándékokról szól, hanem arról, hogy végre összegyűljünk szeretteinkkel, és pár napig nyugalomban megpihenjünk egymás társaságában.

Ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Crash Fan Club szerkesztősége minden kedves látogatónak!

Új CTR hírek és N. Sane leárazások

2018.12.23. 10:39, Dorci [Crash-b]
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1545560176_07.jpg

A hivatalos Crash Bandicoot facebook oldala megosztott egy új képet a Crash Team Racing Nitro-Fueledből, a Crash Cove nevű pályát szemlélhetjük meg. Láthatjuk messzebbről a kalózhajót a parton, illetve a kép bal sarkában egy rák is szerepel, vajon ez valamiféle újítás lesz, egy új akadály? (jobbra-balra mászkáló rák, mint a Crash 1-ben) Nyilván az is lehet, hogy csak dekorációként szolgál, majd idővel biztosan megtudjuk. A képet teljes méretben itt nézhetitek meg, kattintsatok rá:

A másik CTR-el kapcsolatos hír, hogy a PlayStation megosztotta, hogyan is fog kinézni a PS Store-unk témája, ha előrendeljük a CTR Nitro-Fueledet. Crash és Coco a Crash Cove pályán a rajtvonal előtt, eredeti zenével készülődik a versenyre, és két avatart is kapunk. A videóért kattintsatok ide.

 

N. Sane Trilogy leárazások

PC: A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy le van árazva Steamen (PC) 35%-al, azaz 39,99 euró helyett csupán csak 25,99 euróért vásárolhatjuk meg számítógépünkre a játékot, ami 8000 forint körül mozog.

Tovább az N. Sane Trilogy Steam oldalára (PC) >>

PS4: A PlayStation 4 tulajdonosok se csüggedjenek, ugyanis a PlayStation Store-on is leárazásra került az N. Sane Trilogy, 45%-os akció van, azaz 11,990 forint helyett most 6,590 forintért vásárolhatják meg a PS4 tulajdonosok a játékot. Az akció 2019. január 5-ig tart.

Tovább az N. Sane Trilogy PlayStation Store oldalára (PS4) >>

XOne: Végül, de nem utolsó sorban a Microsoft Store (Xbox One) oldalán is le van árazva az N. Sane Trilogy, itt 25%-os akció van, azaz 11,990 forint helyett kb. 9000 forintért vehetjük meg a játékot, azonban ha valaki rendelkezik Xbox Live Gold-al, annak csak kb. 7,800 forint. Az akció 12 napig tart.

Tovább az N. Sane Trilogy Microsoft Store oldalára (Xbox One) >>


Crash és Spyro együtt, leárazva

Néhány napja megjelent a Crash + Spyro csomag, ami 6 játékot tartalmaz: a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy részeit (Crash Bandicoot 1, Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3 Warped), illetve a Spyro Reignited Trilogy játékai (Spyro the Dragon, Spyro 2 Ripto's Rage, Spyro 3 Year of the Dragon) találhatók ebben a Remastered csomagban, ez a játékkollekció egyelőre csak PS4 és Xbox One konzolon jelent meg, mindkét oldal leárazást tart.

PS4: a PS Store oldalán 28%-os akció van, azaz 20,990 forint helyett most 14,990 forintért vásárolhatjuk meg Crash és Spyro hat darab játékát egyben. Az akció 2019. január 5-ig tart.

Tovább a Crash + Spyro Remastered csomag oldalára (PS4) >>

XOne: a Microsoft Store-on 15%-os kedvezmény van, vagyis 20,890 forint helyett most kb. 17,800 forintért vehetjük meg a csomagot, aki pedig rendelkezik Xbox Live Gold-al, annak csak 15,700 forint a pakk. Az akció 11 napig tart.

Tovább a Crash + Spyro Remastered csomag oldalára (Xbox One) >>

Crash és Spyro Remastered Bundle videó

2018.12.14. 10:09, Dorci [Crash-b]

Mostantól együtt is megvásárolható egy Crash + Spyro remastered csomag, amiben pontosan 6 darab játék szerepel, mégpedig:

 • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy:
  - Crash Bandicoot (1)
  - Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back
  - Crash Bandicoot 3 Warped
 • Spyro Reignited Trilogy:
  - Spyro the Dragon
  - Spyro 2 Ripto's Rage
  - Spyro 3 Year of the Dragon

A kiadáshoz egy trailert is feltöltöttek, amit a cikk tetején mellékeltem, a csomag megvásárlására pedig a következő helyeken van lehetőség:

Update: mégis jön Switchre a CTR Nitro-Fueled

2018.12.13. 13:10, Dorci [Crash-b]

A tegnapi nap folyamán érkezett több kétségbeejtő hír is a Nintendo Switch tulajdonosok számára, miszerint mégsem fog jönni a CTR Nitro-Fueled az említett platformra. Aggodalomra semmi ok, nem arról van szó, hogy egyáltalán nem fog jönni, csak az Activision nem biztos még abban, hogy megjelenjen-e a játék fizikai példányokban, azon spekulálnak, hogy talán csak digitális formában fogják kiadni Switch-re a játékot. A hivatalos Crash Bandicoot oldalról is eltűnt tegnap a Switch-re való előrendelés lehetősége, mára azonban visszakerült, egy "Coming soon" (hamarosan) felirattal. Egyáltalán nem lett volna logikus a Switch-es változat visszavonása, de remélem, megnyugodtak a Switch-esek!

Mégsem lesz CTR Nitro-Fueled Switchre?

2018.12.12. 08:09, Wickon

Bár a Crash Bandicoot hivatalos weboldalán továbbra is ott látható a Switch változat egy hatalmas „hamarosan” felirat mellett, jelenleg úgy fest, hogy mégsem lesz Crash Team Racing Nitro-Fueled Switch-re – a netes videojáték boltok elkezdték megszűntetni weboldalaikon a játék ezen verziójának előrendelési lehetőségét.

Az Amazonon is már csak PlayStation 4-et és Xbox One-t írnak. Ez arra ad okot gyanakodni, hogy a játék mégsem fog megjelenni a Nintendo konzoljára.

Az r/NintendoSwitch már azt is kiderítette, hogy az Activision kereste fel és kérte meg a forgalmazókat, hogy vegyék le weboldalaikról a Switch változat előrendelési lehetőségét, mivel annak megjelenése egyelőre kétséges.

A PS4 és Xbox előrendelések természetesen továbbra is élnek, de azért reménykedjünk, hogy a helyzet megoldódik, és talán csak valamiféle csúszásról lehet szó.

Crash Team Racing Nitro-Fueled deluxe

2018.12.09. 12:00, Wickon

Újabb információk érkeztek a Crash Team Racing Nitro-Fueled-ről, egészen pontosan arról, hogy a másfélszer annyiba kerülő Nitros Oxide Edition mivel kínál többet a sztenderd barátjánál.

Információk a továbbra kattinva találhatóak.

Crash Team Racing Nitro-Fueled bejelentés + trailer

2018.12.07. 07:25, Wickon
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1544166038_24.jpg

UPDATE: állítólag hivatalos megerősítés érkezett: PC-re is jönni fog az új CTR! -Dorci

A találgatások után megtörtént a várva várt bejelentés, jön a felújított Crash Team Racing, méghozzá rengeteg új tartalommal, köztük új játszható karakterekkel, új versenypályákkal, helyi és online többjátékos móddal, de emellett a régi arcokba és versenypályákba is új életet lehelltek! Ez már nem is a Crash Team Racing, ez a Crash Team Racing Nitro-Fueled!

A Crash Team Racing Nitro-Fueled megjelenése 2019. június 21-én várható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Meglepő módon nem a Vicarious Visions, hanem a Beenox fejleszti. Eddig úgy tudtuk, hogy a Beenox csak asszisztál a cégnek, de ezek szerint a VV nincs belevonva a tervezésbe. Bár ez csak jót jelenthet, talán a VV már munkálkodik Crash következő nagy kalandján? :)

A trailerben sok dolog szemügyre vehető, köztük az, hogy a karaktereknek új animációik (ráadásul rengeteg) van, sok régi versenypályára pedig szinte alig lehet ráismerni, olyan drasztikális átalakításon estek keresztül, mármint persze ami a vizuális dolgokat illeti. Szerintem rengeteg életet leheltek mind a versenyzőkbe, mind pedig a környezetbe, így úgy tűnik, hogy panaszra igazán nem lesz okunk. El van hintve az is, hogy a CNK-ból is szerepelhetnek pályák, mivel láthatjuk az összes Crash Nitro Kart-os gokartot váltakozni Crash alatt. Ezeket is lehet majd választani az új CTR Nitro-Fueledben.

És amire gondolom mindenki kíváncsi, mi van Nitros Oxide-dal? Lehet vele játszani? A válasz... igen! A játéknak érkezik majd egy különleges digitális változata is, a Nitros Oxide Edition, ami körülbelül másfélszer annyiba fog kerülni, mint a rendes lemez, és cserébe az elejétől fogva elérhető lesz Nitros Oxide, mint játszható karakter. Természetesen a sima változatban is meg lehet majd nyitni, de ahhoz valószínűleg vért kell majd izzadni, bár pontosan ez adja a Crash játékok sava borsát.

Minden amit tudunk, plusz pár extra kép hamarosan elérhető lesz a játék menüpontjában az oldalon, amit a videojátékok címszó alatt találtok.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.