Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Főoldal

Ez vár Crash Bandicoot-ra 2021-ben

2021.01.29. 19:19, Wickon
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1612035970.png

A 2020-as év végén még gondolkodtam, hogy egy összefoglalót írnék az évről, hasonlóan ahhoz, amiket régebben csináltunk párszor. Azonban idő hiányában ezt elnapoltam, és inkább most estem neki egy összefoglalónak arról, hogy mi vár ránk, rátok na meg persze a Crash Bandicoot franchisera 2021-ben.

Vegyük hát sorra az érdemleges tudnivalókat! A cikk a bővebbenre kattintva folytatódik.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch, megjelent: 2019. június 20.

Bár a Crash Team Racing Nitro-Fueled utolsó tartalmi frissítése 2020 márciusában érkezett, a játékot fejlesztő Beenox csak 2020 májusában erősítette meg, hogy a játékon való munkájuk véget ért, és készek tovább lépni újabb projektekre. Ennek ellenére a játék továbbra is játszható, a jutalmak és a wumpa érmék megnyithatóak, és az online meccsek is továbbra is elérhetőek, így a szórakozás továbbra is garantált. Egyébként sokak szerint a Beenox új játéka a hasonszőrű Spyro sorozat várva várt 4. része lehet, azonban erről egyelőre hivatalos bejelentés nem érkezett.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch, megjelent: 2020. október 2.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time úgy fest, hogy hozza a várt számokat a kiadó számára, legalábbis digitális formában. Tartalmi vagy új konzolgenerációs frissítésekről egyelőre semmi hír, de a játék tökéletesen fut PlayStation 5 és Xbox Series X és Series S konzolokon is, így mindenbizonnyal erre nem fog már sor kerülni. A négy darab PlayStation exkluzív jelmez 2021. december 31. után válik csak elérhetővé Xbox és Nintendo konzolokon.

Crash Bandicoot: On the Run!

Android és iOS, megjelenik: 2021. március 25-én

A legújabb, és egyben első Android-ra is megjelenő Crash Bandicoot játékot a King Digital fejleszti, és 2021. március 25-én fog világszerte megjelenni az említett mobilplatforomokon. A játék olyasmi lesz, mint a temple run, hogy Crash-sel egy pályán kell előre szaladnunk, közben pedig sávot váltani, dobozokat törni, és legyőzni az ellenségeket. A különbség annyi, hogy a pálya nem végtelen, és nem random generált, hanem véges szintek vannak. A játékban rengeteg régi karakter fog visszatérni, természetesen Crash, Coco, Cortex, Aku Aku és Uka Uka ott lesznek, de emellett olyan ellenfelekkel is találkozhatunk majd, mint pl. Scorporilla, Mr. Crumb (egy meme karakter), az elemi maszkok a Wrath of Cortex-ből, stb... A megjelenés 2021. március 25-én várható világszerte.

Wumpa League

Ismeretlen platformok, ismeretlen megjelenési dátum

Egy állítólagos, és nagy valószínűséggel egy PvP műfajba elkalauzoló Crash Bandicoot játék, amit mindenbizonnyal a Toys For Bob fejleszt vagy az ő közreműködésükben készül. A Wumpa Lague-ről nem sokat tudni egyelőre, csak egy logó féleség került elő róla a Crash 4-ből. A játék első szintjén (Rude Awakening) ha a TV-t megpörögjük, akkor a Crash 1, 2, 3 és 4 logoit mutatja sorban. Az 5. kép, ami a Wumpa League logoója, csak egy másodpercre villan fel, majd hangyák lepik el a TV-t ismételten. Hogy pontosan mit is takar a név, és milyen játékra számíthatunk, egyelőre sajnos nem tudjuk, de mindenbizonnyal hamarosan tisztább képet kapunk majd erről is.

Tehát ezek várnak Crash-re, és ránk, rajongókra a 2021-es évben. Természetesen a legfrissebb fejleményekről igyekszünk majd mielőbb beszámolni, addig is további jó böngészést kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.