Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Eredeti tervrajzok - III. rész
Cikkünk harmadik része a Crash Bandicoot 3: Warped karaktereit mutatja be.

Tiny Tiger

„Egy kérésre előkerestem pár régi vázlatot Tiny Tiger fejlesztési szakaszából. Ebben az esetben római gladiátorként ábrázoltam őt. 1998. március 26-án csináltam őket. A karakter ötlete kollégám, Joe Pearson fejéből pattant ki. Eredetileg Tasmanian Tiger néven szerepelt volna a játékban, de ez a későbbiek során megváltozott.”

   

Coco és Pura

„Ezek a rajzok a Crash 3 fejlesztése alatt születtek, 1998. január 29. dátum szerepel rajtuk. Sajnos ezek csak fénymásolatok, ugyanis sosem kaptam minőségi másolatokat a Naughty Dogtól azalatt az idő alatt, amíg nekik dolgoztam.
Véleményem szerint Pura egy szép karakter, de úgy gondolom, jobban is megtervezhettem volna. Kaptam egy vázlatot, melyet alapul kellett vennem a dizájn kialakításákor. Nem igazán szeretek így dolgozni. Úgy éreztem, a képességeim el vannak fojtva, és nem tudom feltárni az összes lehetőséget a karakter megformálása során. Végül beleegyeztem abba, amit mondanak, és próbáltam kihozni a legtöbbet a lehetőségeimből.”

  

„Ahogy a fenti vázlatok, ezek is januárból valók, és úgyszintén xerox kópiák. Ezek az utolsó tervrajzok, melyeken csak Coco és Pura szerepel.”

 

Crash és Baby-T

„Nem tudom, ezek közül volt-e már valamelyik publikálva, de minden esetre bemutatom őket. Ahogy láthátjátok, ezúttal a kis dinoszauruszról, Baby-T-ről mutatok be pár rajzot.  Ezek szintén a Crash 3 fejlesztési időszakából valók, 1998. februári keltezéssel.”

  

„Ezek az alkotások már biztosan fellelhetők a világhálón, de mivel pár napja közzétettem a tervrajzok első felét, akkor ésszerű, hogy ezeket is bemutatom. Crash és Baby-T a legkülönfélébb pózokban látható, de sajnos csak fekete-fehérben.”

  

„Miközben 1998. február 26-án az irodámban dolgoztam, azt a feladatot kaptam, hogy ábrázoljam Crasht és Cocót háziállataikkal, Purával és Baby-T-vel - vagyis amolyan csoportképet kellett csinálnom. Szerencsére megszámoztam őket, így tudom milyen sorrendben készítettem őket.”

         

 

Uka Uka

„1998. január 29-én miközben a Naughty Dognál dolgoztam, elkezdtem megalkotni a széria harmadik részéhez Uka Ukát. Ő a gonosz voodo maszk testvére és ellentéte Aku Akunak, és ahogy azt tudjuk, Uka Uka Cortex szövetségese lesz. Ez itt az első három rajz a tervrajzok közül. Ezek igazából csak fénymásolatok, az eredetiek a Naughty Dog stúdiójában készültek. Nem tudom, hogy publikálva lettek-e ezelőtt, úgy gondolom, ez az első esete ezen tervrajzok felbukkanásának.”

[kép]

„Folytassuk a sort mindenki kedvenc gonosz voodo maszkjával, Uka Ukával a Crash Bandicoot 3 Warpedből. Az első két rajz az utolsó dizájnok amiket csináltam a karakter tervezésekor 1998. január 29-én. Ennél a pontnál kezdett el Uka Uka nagyjából végleges lenni a Naughty Dog szemében. Az ezt követő összeülésen 1998. február 12-én belekezdtem Uka Uka végleges vázlatába, ami a harmadik képen látható. Ezeket a fénymásolatokat azon a napon hoztam létre, amikor az eredeti tervrajzok elkészültek, hogy megőrizzem a munkáimat és meg tudjam osztani veletek.”

[kép]

Dingodile

          

„A következő rajzok 1998. február 4-én készültek. A korábbi próbálkozásaimhoz képest főleg a karakter lábain nagyok a változások. Több pozícióból is megörökítettem a fejét. Ezek az akkori rajzaim fekete-fehér fénymásolatai.”

  

„Ezek az utolsó firkálmányok Dingodile-ról, 1998. február 12-én keletkeztek. Sajnos akkoriban nem kaptam minőségi fénymásolatokat a cégtől, így fekete-fehéren kell publikálnom őket.
A Naughty dog szeretett volna egy tűzokádó karaktert. Én javasoltam az eszköz használatát, mivel ez érdekesebbé tette. Örülök, hogy Dingodile a mai napig népszerű a rajongók körében.”

  

N. Tropy

„Hoztam valami különlegeset a fanatikusoknak. Az alábbi tervrajzok a Crash 3 fejlesztése óta porosodtak, azóta nem látta őket senki. 1998. január 12-én készültek, alig azelőtt, hogy Dingodile-lal elkezdtem a munkát. Ezek a legelső vázlatok Tropyról. Az első rajzon a firkálások annak tudhatók be, hogy próbáltam azt megvalósítani, amit a Naughty Dog szeretett volna. Ahogy látható, a második már sokkal kifinomultabb és pontosabb.”

 

„Itt van még pár korai vázlat Tropyról. Már a fejlesztésének korai szakaszában felruháztam egy készülékkel, amely lehetővé tette számára az időben való utazást. Először ez egy öv formájában jelent, mely mutatta volna azt az évszámot, melybe Tropy utazni szeretett volna. A rajzok 1998. január 22-ről valók.”

  

„Az alábbi három rajzon méginkább nyomon követhető a modell fejlődése. Ezek is 1998. január 22-én keletkeztek. Továbbra is kitartottam egy testen hordható, időutazásra alkalmas gép viselése mellett. Végül ez meghatározó lett a karakter fejlődése szempontjából. Az irány jó volt, de az első vázlaton úgy nézett ki, mintha terhes lenne.”

  

N. Tropy (2. rész)

"Újabb rajzokat mutatok meg nektek Tropyról, melyek 1998. január 22-i keltezésűek. Ezek a rajzok amolyan kiindulási pontként szolgáltak a karakter további formálásakor."

 

" Szintén január huszonkettedikeiek a következő vázlatok. Nefarious teste egyre jobban fejlődött és vált részletesebbé. Ez már egy másik fázis a fejlődése szempontjából."

  

"Az alábbi firkálmányok 1998. február 12-én készültek. A legnagyobb különbségek Tropy időutazó szerkezete körül láthatóak: az egész masina részletgazdagabb, különféle fogaskerekekkel, csapágyakkal."

 

"A következő lépés a modell fejlődéstörténetében néhány háromdimenziós kép készítése volt, melyeket a Naughty Dog irodájában rajzoltam meg. Azok a régi szép idők! Rá kellett jönnöm, hogy a kellékek a karakter testén meghaladták a PlayStation képességeit, több féle megoldáson is gondolkodtam. A dugattyúkat elvetettem, viszont a kipufogócsövet mergtartottam."

  

"Ezek a februári 19-i rajzok az utolsók Tropyról. A testét egyszerűbbé tettem, megfosztva azt a fogaskerekektől. A négy kisebb dugattyúból kettő nagyot formáltam. Végül a két kipufogócső helyett csak egy került be a karakter kinézetének végleges változatába."

  


Tetszett ez a cikk? Tovább is van!

 

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.