Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Ami, Isabella, Liz és Megumi

Lexikon KarakterekAmi, Isabella, Liz és Megumi

Ezek a bandikut lányok, névszerint Megumi, Ami, Isabella és Liz (a képen balról jobbra ebben a sorrendben) vezetik fel a díjátadó gálát és adják át a serleget a nyerteseknek az 1999-ben megjelent Crash Team Racing-ben. A 2019-ben megjelent Crash Team Racing Nitro-Fueled-ban már eltérő a szerepük, ugyanis az új gokartos kalandban már ők is versenybe szállnak „Nitro Squad” néven.

Crash Team Racing (1999)

Díjkiosztó lányok

Ami

Ami a zöld hajú lány, aki zöld-sárga ruhát visel. Ő adja át a serlegeket Tiny Tigernek, Dingodile-nak, Ripper Roo-nak, Pinstripe-nek, Komodo Joe-nak, Papu Papunak, N. Tropy-nak, Fake Crash-nek és Penta Penguinnek. A verseny után autóversenyzőnek állt, mondván: „Elegem van a díjak átadásából! Magamnak is akarok néhányat!” Ami ruhája valószínűleg az ausztráliai zászló színei alapján készült (zöld-arany).

Isabella

Isabella a szőke hajú bendikut, aki kék ruhát visel fehér csíkokkal. Ő adja át a serlegeket Crash Bandicootnak, Coco Bandicootnak és Fake Crash-nek. A verseny után Isabella szerepet kapott a ’Bay Waters’ utolsó évadában. A CTR japán változatában Isabellának barna szeme van, valószínűleg azért, hogy elkerüljék a Tawnával való túl nagy hasonlóságot, akinek ugyanezen országban kék szeme volt az első Crash Bandicoot játékban.

Liz

Liz egy magas, fekete hajú lány, zöld felsőben és lila miniszoknyában. Polar és Pura kapja meg tőle a trófeákat. A versenyek után Liz a BandiBoy magazinnak pózolt, hogy a befolyó összegből vehessen magának egy kastélyt Malibun.

Megumi

Ő egy magas, kék hajú bandikut, laboráns öltözékben. Ő adja át a serlegeket a gonosz tudósoknak, azaz Dr. Neo Cortexnek és N. Ginnek. A verseny után bemutatta saját parfümét, nevezetesen az Odecoot-ot, amely csábító Wumpa illatot kölcsönöz használójának.

Crash Team Racing Nitro-Fueled (2019)

20 év bizony nagy különbséget tud jelenteni az emberi normák és illemek tekintetében, ezidő alatt például a Formula 1-ből is kitiltották a díjkiosztó lányokat. Így a CTR-ben sem tértek vissza ilyen szerepben, helyette azonban mind a négyük játszható karakterré lépett elő a játék első Grand Prix frissítése során.

Érdekességek

  • A lányok nevüket a Sony Computer Entertainment négy, különböző marketing osztályainak vezér-igazgatónőiról kapták: Ami Matsumara-Blaire, Izabelle Tomatis, Liz Ashford és Megumi Hosoya. Mindőjük szerepet játszott legalább egy Crash játék megvalósulásában az első Crash Bandicoot játéktól a Crash Team Racing-ig bezárólag.
  • A Crash Team Racing japán változatában Isabella-nak kék helyett barna szemei vannak. Valószínűleg azért, döntöttek így, hogy elkerüljék az összetévesztését Tawna-val, akinek a japán Crash 1-ben kék szemei voltak.

Megjelenések

Játékok, amelyekben a női nem arányát javították:

  • Crash Team Racing
  • Crash Team Racing Nitro-Fueled
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.