Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Mutánsok

Lexikon Mutánsok

A mutánsok (vagy titánok) a 2007–2008-ig futó spin-off játékok, a Crash of the Titans és a Crash Mind Over Mutant szörnyszülöttei. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőbeli részekben nem térhetnek vissza, például Scorporilla is feltűnik a 2020-ban megjelenő Crash Bandicoot: On the Run!-ban. A kézikonzolokra kiadott részekben némileg különbözhetnek.

A félkövérrel szedett titánok a nagykonzolos (PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 és Nintendo Wii) konzolok változataiban jelennek meg.

A

Anubis-Vicious

Arachnina

B

Battler

Beaver

C

Chimera

E

Ee-lectric

G

Grimly

Grizzly Frog

Goar

J

Jawsenegger

M

Magmadon

P

Psycho-Mandrake

R

Ratcicle

Rhinoroller

S

Scorporilla

Shellephant

Sludge

Snipe

Spike

Stench

T

TK

Y

Yuktopus

További mutánsok

Dr. Neo Cortex

...

Crunch Bandicoot

...

Uka Uka

Mutánsok és leírásuk

Battler: Ő egy denevér és egy rúgós bicska keveréke. Többnyire a sötét, barlangos pályákon találkozhatunk vele. Szerepel a Titans-ban és Mind Over Mutant-ban is.

Ee-lectric: Ő egy baziliszkusz és egy angolna keveréke. Villámokat tud szórni a kezéből és az égből ellenfeleire. Érdekessége, hogy míg a Titans nagygépes és GBA verzóiban is szerepel, addig a Mind Over Mutant-ban csak a DS változatban kapott helyet.

Grimly: Egy kísérteties szellem, aki képes egy pár másodpercre lelassítani az időt maga körül. Ez az extra idő nagyon hasznos tud lenni átjutni a gyorsaságot igénylő akadályokon. Csak a Mind Over Mutant-ban szerepel.

Goar: Egy grizlimedve és egy vaddisznó keveréke. Nagyon erős, de különlegesebb képessége nincsen. Csak a Titansban szerepel.

Magmadon: Egy teknős és egy vulkanikus kőzet ötvözete. Ereje a tűzben, a lávában nyilvánul meg, mivel képes embertpróbáló hőségeket kibírni. Szeret a lávában feküdni. Mindkét részben szerepel.Ratcicle: Ő egy patkány és egy jégcsap együtt. Az előző titán ellentéte. Minden támadása a jéghez köthető: A legfontosabb, mikor tüsszentéssel néhány másodpercre befagyaszta a vizet. Nehéz elhinni, de a jeges pályákon futhatunk össze vele. ^^ Szerepel mindkét részben.Rhinoroller: Egy rinocéroszból és egy tatuból tevődik össze. Fő feladata a gyors haladás, így minden pályán hasznát tudjuk venni. Szerepel a Titansban és a Mind Over Mutant-ban is.


Scorporilla: Egy gorilla és egy skorpió keveréke. Nagyon erős, így ritkán találkozni vele. A Mind Over Mutant-ban például csak a sivatagos pálya elejénél futhatunk össze vele. Szerepel mindkét játékban.

Shellephant: Egy elefánt egy rák páncéljában. Képes tüzet fújni, és hasznos a mojo felszedésénél. Csak a Crash of the Titans-ban szerepel.

Snipe: Ő is egy igen fura szerzet. Egy róka és egy trópusi madár keveréke. Igen gyors, és lila golyókat tud kilőni. Szerepel mind a kettő részben.

Sludge: Sludge a leggusztustalanabb Titan címéért bátran versenyezhetne. Egy kaméleon, egy béka, és egy vaddisznó elég bizarr keveréke. Annyiban (is) különbözik társaitől, hogy Crash őt nem meglovagolja, hanem belebújik a gyomrába. Van egy olyan támadása, mikor egyszerűen rádhány. A másik érdkessége, hogy nagyon kis helyen is át tud csusszani, mivel igen folyékony. Szerepel a Crash of the Titans-ban és a Crash Mind Over Mutant-ban is.

Spike: Egy tüskés rák és egy sün keveréke. Saját támadása az, amikor tüskékert hív elő a földből. Mindkét részben szerepel.

Stench: Egy borz és egy keselyű ötvözete. Két saját támadása van, az egyik a pisztoly, a másik bűztámadás, amit inkább nem írnék le. Főleg a gépes-űrhajós pályákon szerepel. Megtalálható a Titansban, és a Mind Over Mutant-ban is.TK: Ő is egy igazi furcsaság: Valami csökevény féreghez hasonlító pingvin, aki képes az elméje erejét használni tárgyak és ellenfelei mozgatására. Mindig egy kékes színű buborékot von maga köré, aminek keze és lába is van. E képességnek mindenhol hasznát vehetjük. Csak a Mind Over Mutant-ban szerepel.Yuktopus:  Yuktopus az egyik legfontosabb titán. Nem akármilyen technikával készült: fémből, egy polipból, és mindenfée hulladékból tevődik össze. A Titansban egy Boss Fight-nal futunk össze vele. A Mind Over Mutant-ban Uka Uka kiszabadításánál jelenik meg. Van két furcsa támadása: Mivel skótdudák állnak ki a hátából, így a hangsugarakkal is képes egy kört létrehozni. A másik: sugarat lő ki a jobb karjából, amivel össze lehet zúzni nagy gépeket.

Arachnina
...

Uka Uka
...


A DS-re és GBA-ra megjelenő Titanok, még a nagygépeseknél is furcsábbak. Most jöjjenek a csak kézikonzolokon található Titanok:

Crash Of the Titans GBA

 

Grizzly Frog: Egy grizlimedve, és egy béka keveréke. Sajátos támadása az, amikor legyek repülnek ki a szájából.

 

Beaver: A Beaver egy medvéből, és egy hódból készült. Csatában főleg a farkát használja.


Crash Of the Titans DS

Nemsokára.


Crash: Mind Over Mutant DS

Anubis-Vicious: Egy egyiptomi kígyó múmia kettő karral.

Psycho-Mandrake: Ez egy furcsa, misztikus virág. A feje fölött lebeg egy virág. Előszőr sárga, majd lilára vált.

Chimera
A legerősebb Titan mind közül. 5 különböző Titan ötvözete: Spike, Ee-lectric, Ördög-Annubis, Psycho-Mandrake, és Rhinoroller az alkotórészei. Képes védelmi mezőt létrehozni, és tud repülni. A MOM DS Utolsó Főellensége.

Vannak jópofa Titanok, és vannak kevésbé érdekesek. Kétségtelenül jó velük is játszani, de sztem sokkal jobb lett volna, ha Crash marad Doboz-Gem-Relic hármasnál.

Írta: Bata913

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.