Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Érdekességek (Crash Twinsanity)

A játék címe eredetileg Crash Bandicoot Evolution lett volna.

A játék demójában Crash Bandicoot Unlimited volt a játék címe. Olyan címek is szóbajöttek a fejlesztés során, mint pl. Crash Bandicoot Fully Fluxed. De végül a Twinsanity mellett döntöttek.
 

A Traveller's Tales Oxford Studios cég kifejezetten a Crash Bandicoot széria visszahozására jött létre.
 

A játék tervezett, GameCube-os kiadása sohasem jelent meg. Feltehetőleg az alacsony eladási adatok miatt.
 

A Crash Bandicoot Purple játékban engedély és kérdés nélkül előre leleplezte Nina Cortex karakterét a Vicarious Visions. A fejlesztők nagyon meglepettek és dühösek voltak, Nina karakterét a Twinsanityben szerették volna bemutatni először.
 

A játék eredetileg sokkal nagyobb és különbözőbb lett volna a ma ismert Twinsanitytől.
 

Ebben a játékban adta először hangját Cortexnek Lex Lang. Cortex hangját előtte Clancy Brown adta mindegyik játékban, kivéve a legelső Crash részben, ott ugyanis Brendan O'Bring adta hangját.
 

Richard M. Albon, a játék tervezési vezetője szerint a Gonosz Ikreket a barátnője "két utálatos kakaduja" alapján alkották meg.
 

A játékban használt Spyro modell a Spyro: A Hero's Tail-ből lett véve, emiatt az Eurocom, az említett Spyro játék készítője is szerepel a creditsben.
 

A játék egész soundtrackje A Capella stílusú. A játék soundtrackjét készítő együttes neve Spiralmouth volt (akik azóta sajnos már feloszlottak), a hangjukon és némi szintetizátoron kívül semmi mást nem használtak a játékban hallható zenék elkészítéséhez.
 

A játék néhány zenéje klasszikus dalok alapján lettek készítve. A Totem Hokum pálya Doc Amok részénél az angolul Flight of the Bumblebee címen ismert dal hallható. Ugyanezen pálya Worm Chase részénél a Kék Duna Keringő dal átdolgozása hallatszik. Rusty Walrus pályáján pedig a Hebrides Overture dal átdolgozása van jelen.
 

A Twinsanity korai változatában a játék eredetileg questekre, különböző küldetésekre alapult volna, ahol Crash a "Gaudi" népnek próbált segíteni. Ennek persze az lett volna a vége, hogy Crash mindig több problémát okozott, mint amennyi volt.
 

N. Trance is szerepelt volna a játékban egy jelenetnél, amiben Evil Crash az agyát enné egy kanállal, "mint egy tojást". Ezt a jelenetet azonban kivágták, mert "kissé undorító" volt, így N. Trance már csak a tervrajzokon tekinthető meg.
 

Ez az első játék (a racing játékokon és Crash Bashen kívül), ahol Cortex játszható karakter, valamint Ninára is ez vonatkozik.
 

Coco is egy játszható karakter lett volna, de végül csak néhány átvezető jelenet erejéig kapott szerepet.
 

Fake Crash megjelent volna cameoként, egy kis szigeten ragadt volna Crunch-al az N. Sanity Island mellett, de ezt a tervet technikai okok miatt kivágták.
 

Ha Crash megérinti a megbénított Cocot, sebzést szenved.
 

Ebben a játékban nem szükséges összegyűjteni a dobozokat, mert nem kapunk a dobozok felszedéséért gemet, ehelyett különböző puzzle-féle játékokat kell megoldanunk.
 

Ez az első Crash játék, amiben mozgathatjuk a kamerát.
 

Nem tudjuk átlépni/skipelni az átvezető videókat, még akkor sem, ha már láttuk őket egyszer.
 

A játék borítóján Cortexnek sárgás szemei és kék nyelve van, viszont a játékban normális színezést kapott.
 

Relicek is szerepeltek volna a játékban, de végül kivágták őket.
 

Ez az utolsó olyan Crash játék, ahol az eredeti trilógia szinkronszínészei újra hangjukat adták.
 

A Crash Twinsanity teljesített a legrosszabbul a konzolos Crash játékok eladásai terén, és a harmadik legrosszabb eladásokkal rendelkezik (Crash Bandicoot Purple és Crash Boom Bang "dicsekedhet" a legrosszabb eladásokkal), a játékból kevesebb, mint 1 millió példányt adtak el.
 

A rossz eladási eredmények ellenére Keith Webb megerősítette, hogy ő és egy csapat ex-fejlesztő szívesen segítenének a Vicarious Visionsnek remasterelni a játékot. Erről egy nyílt levelet küldött és tett közzé, amit megtekinthettek itt, magyar fordítással:

Keith Webb asztaláról

"Kedves Vicarious Visions,

Először is, engedjétek meg, hogy gratuláljunk a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy hatalmas sikereinek. A játék népszerűsége bizonyítja a tehetségeteket és sikereteket Crash Bandicoot eredményes visszahozásában.
Nyilvánvalóan sokféleképp lehet továbbmenni, eme sikerre építkezni, és a rajongótábor szerint jó lenne a 2004-es Crash Twinsanity remasterelése. Biztosan tisztában vagytok vele, hogy rengeteg tartalom és ötlet el lett törölve, ki lett vágva a végleges játékból, és talán most itt a lehetőség rá, hogy teljes fényében újraalkossuk a játékot. Egy maréknyi ex-Twinsanity tervező nevében írom, hogy szeretnénk részt venni a fejlesztésekben és új tervek létrehozásában, ha a remaster lehetséges.
Gratulációként szeretnék küldeni nektek egy exkluzív Crash Twinsanity-s rajzot, ezzel együtt a Crash Twinsanity 13. születésnapját is ünnepeljük Crash Twinsanniversary néven. Ez a kép a játék masszív rajongótáborának is szól, akik támogatása és kitartása életben tartotta narancssárga erszényes hősünket a hosszú évek folyamán.
Sok szerencsét kívánok a jövőben,
Keith Webb "

 

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.