Szerkesztőség

A Crash Fan Club-ról

A Crash (Bandicoot) Fan Club 2005. március 16-án indult a G-Portálon, egy akkor 16 éves fiú, Lapi alapította. Voltak itt hírek, vendégkönyv, különféle leírások. Összehozta a rajongókat, sokan chateltek az oldalon, és elkezdtek saját képregényeket, rajzokat gyártani.

A Crash Fan Club rövid időn belül központi színterévé vált a magyarországi Crash Bandicoot rajongóknak. Az évek során az oldal bővült, az idők változtak, és ma már inkább egy wiki szerepét tölti be.

Ez az oldal kétségkívül Magyarország legtartalmasabb Crash Bandicoot-tal foglalkozó rajongói weboldala, de a külföldi lapok közül is kevesen tudnak többet felmutatni tartalom szempontjából. Célunk, hogy minden információt megosszunk a hozzánk hasonló elvetemült Crash rajongókkal a játékokról, és persze, hogy legyen egy virtuális hely, ahol a rajongók összejárhatnak! A honlap a mai napig folyamatosan frissül.

Amellett, hogy mi, a szerkesztők is igyekszünk tartalommal ellátni az olvasóinkat, az évek során több lelkes rajongó is küldött be útmutatót, játéktesztet, saját készítésű képergényt vagy fan artot, és még had ne soroljuk mennyi mást. Saját készítésű tartalmakat mindig szívesen várunk, így ha te is közzétennél az oldalon valamit, akkor ne tétovázz, nyugodtan küldd el nekünk e-mailben alkotásodat.

A weboldalt Lapi hozta létre, és jópár szerkesztő megfordult már rajta, akik segítettek jobbá tenni. Jelenleg nem minden tartalom elérhető, de az oldal egy hónapban többször is bővülni szokott, nem csak hírekkel, de leírásokkal és fordításokkal is, ezért is érdemes néha körülnézni a fent található cikkekben.

Köszönjük bizalmatokat, és hogy velünk tartottatok az elmúlt (ijesztően gyorsan elszállt) 15 évben. Reméljük, hogy a jövőben is szívesen fogjátok látogatni a Crash Fan Club-ot.

– Dorci [Crash-b] és Wickon

Jelenlegi szerkesztők

Jelenleg a honlapot építő személyek:

Dorci [Crash-b]
Szerepkör: főszerkesztő
Csatlakozás: 2009
E-mail: dorcicfc@gmail.com
Wickon
Szerepkör: társszerkesztő
Csatlakozás: 2012
E-mail: –

Korábbi szerkesztők

Lapi, INNUENDO, Manic, Mechanic, Mike, Fish, Zuub, Snake, Near, Lien, bata913, BBC és Pister.

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
Crash következő kalandjával kapcsolatban.
Mi az első benyomásod a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán?

Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom a játékot!
A játék érdekel, de nem tetszik a karakterek új külseje.
Egyelőre nem tetszik, de lehet, hogy jó lesz
Közömbös vagyok
Egyáltalán nem jön be az új rész
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.09.14. 14:48
2020.09.09. 12:53
2020.09.03. 00:06
Friss hozzászólások