Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Skylanders Imaginators

Áttekintés

Skylanders: Imaginators az első játék a Skylanders széria történetében, ami egy külön PlayStation exklúzív kezdőcsomaggal érkezett, Crash-es témával. Ez a kezdőcsomag tartalmazza az alap Skylanders: Imaginators csomag minden lényeges elemét, és ezen felül egy Crash Bandicoot és egy Dr. Neo Cortex figurát is. Szerencsére a játék Crash Bandicoot-os tartalmának a végigjátszásához igazából csak erre a kettő figurára van szükség.

Kezdőcsomagok

PlayStation 3 és PlayStation 4 kezdőcsomagok

 2016. október 14.  2016. október 14.

Kiadás neve: Skylanders: Imaginators – Crash Bandicoot Edition
Platformok: PlayStation 3 és PlayStation 4*
Megjelent: 2016. október 14.
Fejlesztette: Toys for Bob és Vicarious Visions
Kiadta: Activision

*Annak ellenére, hogy a kiadás csak a fent leírt konzolokhoz jelenik meg, a Crash és Cortex figura más konzolos Skylanders: Imaginators kiadásokkal (Xbox 360 /vagy One, valamint Wii U)  is kompatibilis.

A kezdőcsomag tartalma: Skylanders: Imaginators játékszoftver, Portal of Power (ötödik változat), négy darab Skylanders Sensei figura (Crash Bandicoot, Dr. Neo Cortex, Golden Queen, Master King Pen), tűz elemű kreációs kristály és poszter az összes Skylanders: Imaginators szereplőről.

Kiegészítő kiadás minden platformra

 2016. november 14.  2016. november 14.

Kiadás neve: Skylanders: Imaginators – Crash Bandicoot Adventure Pack
Platformok: Konzolfüggetlen (tehát az összes alábbi támogatja: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U)
Megjelent: 2016. november 14.

A kiegészítő csomag tartalma: Crash Bandicoot és Doctor Neo Cortex figurák, illetve matricák és útmutató.

Történet

Elérkezett a két évtizedente megtartott „szinkronizáció ünnepe”, amikor a világban minden összhangban mozog. A Skylands és a Wumpa sziget között megnyílt a világokat összekötő átjáró, így Crash Bandicoot és Spyro újra találkoznak. Dr. Neo Cortex, kapva az alkalmon, egy óriási robottal elakarja szívni a harmóniából eredő energiát, és annak felhasználásával világuralomra törni.

Amíg azonban a doktor az ördögi tervét részletezi, egy óvatlan pillanatban keresztbe húzza a számításait az egyébként sem kedvelt bandicootjának még idegesítőbb változata, Fake Crash, aki belemászik a robotba, és táncba kezd, amivel kibillenti a Wumpa szigetet a tökéletes harmóniából.

A gonosz tudós terve tehát balul sül el, így Cortex kénytelen összefogni Crash-sel, hogy megmentsék a szigetet; hiszen ha Fake Crash elpusztítja, akkor a dokinak nem lesz mi fölött uralkodnia.

Bevezetés a Skylanders™ játékok világába

A Skylanders™ széria az első sikeresebb képviselője a „Toys to Life”. videojáték műfajnak; az ilyen típusú játékokban csak azzal a szereplővel játszhatunk, akinek a figuráját külön megvásároltuk, tehát a birtokunkban van.

A játékok kezdőcsomagjai általában három darab skylander figurát tartalmaznak, ami elegendő ahhoz, hogy gondmentesen végigjátszhassuk a játékot.

Természetesen itt jön a csavar: hogy a fogyasztó ne tudja teljes egészében kiélvezni a játék tartalmát csupán a kezdőcsomag megvásárlásával, minden szereplő elemi besorolást kapott. Összesen nyolc féle elemmel találkozhatunk a sorozatban, ezek a mágia, tűz, víz, föld, levegő, élet, technológia és a sötétség. Hogyha szeretnénk további területeket bebarangolni, akkor minden elemből szükségünk lesz legalább egyre (és az első játék óta ez még variálódott óriásokkal, cserélhető felsőtestű figurákkal, csapdákkal, autókkal, szenszeiekkel és az egyedi skylander alkotás lehetőségével).

Minden Skylanders játék képes kezelni az előző részekhez kiadott figurákat, így a szereplőgárda folyamatosan bővül és régebbi figuráinkat is használhatjuk minden későbbi játékban. A Skylanders: Imaginators esetében már több, mint 300 karakter érhető el. A figurákat egy portálnak nevezett eszköz segítségével tudja beolvasni a játék, ehhez csak rá kell helyeznünk őket, valójában pedig a talpukban található NFC chippel kommunikálnak a játékkal. Minden figura képes megjegyezni a becenevét, hogy hanyas szintű, hogy mennyi tapasztalati pontja van, milyen fejlesztéseket nyitottak meg rajta és, hogy milyen sapkát visel éppen.

Szereplők

Az alábbi lista csak a Crash Bandicoot sorozathoz kapcsolódó szereplőket, továbbá a játékban nem játszható karakterként feltűnő karaktereket nevezi meg. A Skylanders játékok szereplőit NEM tartalmazza.

A játékban irányítható szereplők: Crash Bandicoot, Dr. Neo Cortex.

További szereplők: Aku Aku, Bennszülöttek, Fake Crash, Spyro, Uka Uka.

A játékban egyéb formában megjelenő karakterek:

Dingodile-ról és Tiny Tiger-ről mintázott szobrokkal találkozhatunk az egyik feladványban.

A benszülöttek falvát Papu Papu-ról nevezték el, bár a játékban a községet Pau Pau falvának nevezik (talán véletlenül elírták).

Érdekességek

  • A Skylanders Imaginators Crash első kalandja a PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One és Wii U konzolokon, azonban az Xbox 360-ra az első játék a Crash: Mind Over Mutant volt 2008-ban.
  • Ez az egyetlen olyan játék PlayStation 3-ra és Wii U-ra, amiben szerepel Crash Bandicoot.
  • A Skylanders Imaginators készítője a Toys for Bob, azonban a Crash-es tartalmakat a Vicarious Visions cég készítette. Ők felelősek a Crash első, második és harmadik részének felújításáért (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy) is.

Utalások korábbi Crash játékokra

  • A tengerpart, ahol a Thumpin' Wumpa Island szint kezdődik, a Crash Bandicoot első részének első szintjéből lett kölcsönözve.
  • A Chili Pepper Run minijátékban Crashnek egy óriási gördülő szikla elől kell menekülnie, csak úgy mint a Crash Bandicoot és Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back című játékokban.
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.