Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.02.09. 19:16
2021.01.29. 19:19
2021.01.13. 21:00
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Áttekintés (CTR Nitro-Fueled)

A Crash Team Racing Nitro-Fueled az 1999-es Crash Team Racing újragondolása, remasterelése. Számos izgalmas fejlesztéssel álltak elénk a játék készítői: online versenyek, havonta váltakozó szezonok új karakterekkel, kihívásokkal, pályákkal, kocsikkal és sok mással. Aggodalomra semmi ok, nem csak online mód van a játékban, aki inkább a házibulis, kanapén összeülős játéknak híve, az bármikor felidézheti a régi időket. Az alap kiadás mellé megjelent a Nitros Oxide Edition, amit lejjebb bővebben kifejtünk.

 

Áttekintés

 • Cím: Crash Team Racing Nitro-Fueled
 • Fejlesztő: Beenox
 • Kiadó: Activision
 • Platformok: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
 • Megjelenési dátum: 2019. június 21.
 • Műfaj: gokart, verseny
 • Módok: single player, multiplayer, online

 

Nitros Oxide Edition

A játék különleges kiadásában azonnal megkapjuk a következő bónuszokat:

Karakterek: Nitros Oxide, Crunch Bandicoot, Zem, Zam *

Kartok: Hovercraft (Oxide járműve) *

Skinek: Star Crash, Star Coco, Star Cortex, Star Nitros Oxide, Robot Crunch, Electron Crash, Electron Coco, Electron Cortex

Egyéb testreszabási jutalmak: Hovercraft decal, Hovercraft matrica csomag (5 db matrica), Hovercraft festés

*: a csillaggal jelölt dolgokat a játék alap kiadásával is megszerezhetjük.

 

Történet

Crash Bandicoot és barátai (és ellenségei) egy kart versenyre készülnek. Egy idegen lény, Nitros Oxide felveszi a kapcsolatot a Föld lakóival, és egy kihívást kínál. Azt állítja, ő a galaxis leggyorsabb versenyzője, és azért utazik a csillagok között, hogy új versenyzőket találjon, akiken próbára teheti képességeit. Kihívása a "Leggyorsabb túlélése" nevet kapja, a szabályok a következők: Oxide versenyezni fog a Föld leggyorsabb versenyzőjével. Ha Oxide nyer, az egész bolygót egy betonparkolóvá fogja alakítani, a Föld lakóit pedig a szolgáivá teszi. Ha a játékos nyer, Oxide megígéri, hogy békén hagyja a "szánalmas kis gömbsziklát". 

Hogy megküzdjünk Oxide-al, a játékosnak össze kell gyűjtenie 16 trófeát, le kell küzdenünk Ripper Root, Papu Paput, Komodo Joet és Pinstripe Potoroot, tőlük kapjuk meg a bosskulcsokat. Ha teljesítettük a feladatot, Oxide kihívja a játékost, akin a bolygó jövője múlik. A játékos legyőzi Oxide-ot, viszont Oxide azt mondja, soha nem fogjuk tudni bebizonyítani, hogy mi vagyunk a leggyorsabbak, amíg össze nem gyűjtjük az összes Relicet és le nem győzzük újból Oxideot.

Miután összegyűjtöttük a 20 CTR Tokent, megnyertük az öt Gem Cupot és megszereztük az összes Relicet, a játékos újra megküzd Oxideal, ezúttal a leggyorsabb címért versenyeznek. A játékos győz és ő lesz a leggyorsabb versenyző, Oxide végre elismeri a vereséget és megígéri, hogy soha nem tér vissza, majd hazamegy Gasmoxiába.

 

Karakterek

A játékban az összes eredeti Crash Team Racing szereplő játszható karakter, még Oxide is, illetve a Crash Nitro Kart karakterei is. A játékba folyamatosan érkeznek az új tartalmak és havi szezonok vannak (Grand Prix), ezekkel mindig érkeznek új karakterek, természetesen más Crash játékok karaktereit is viszontláthatjuk.

A játékosok választhatnak skineket a karaktereiknek, néhány skin egyedi animációval rendelkezik. A skineket sokszor más Crash játékok ihletik.

A maszkok típusa a karaktertől függ. Penta Penguin és King Chicken véletlenszerűen vagy Aku Akut vagy Uka Ukát kapja, rajtuk kívül a jók oldala Aku Akut, a rosszak oldala Uka Ukát, a Crash Nitro Kartos karakterek a Velo maszkot, míg a Spyro karakterek Sparxot használják.

A Crash Bandicoot karaktereken kívül a Spyro & Friends Grand Prix alatt bejött a játékba néhány Spyro the Dragon karakter, így ha úgy akarjuk, választhatjuk Spyrot, Huntert, vagy Gnasty Gnorcot is.

Mindegyik karakternek van egy alap statisztikája, viszont a Spooky Grand Prix frissítéstől kezdve olyan Driving Style-ot (vezetési stílust) adhatunk egy karakternek, amilyet csak akarunk, nem muszáj a kiszabott statokkal versenyezni. Ezen kívül ezzel a frissítéssel jött egy új stílus is, amely a Drift nevet kapta (sebesség: 6/7, gyorsulás: 2/7, fordulékonyság: 3/7).

Itt megtekintheted a karaktereket az ikonok alapján (vidd az egeret az ikonokra a karakterek neveiért), a skinek és jelmezek egy másik menüpontban kaptak helyet:

       

      

       

       

       

   

 

Grand Prix

Kattints ide a Grand Prix adatok megtekintéséhez ->>

 

Pit Stop

hamarosan

 

Különlegességek

 • 30+ választható karakter (15+1 eredeti Crash Team Racing-ből: Crash, Coco, Cortex, N. Gin, Polar, Pura, Dingodile, Tiny Tiger, Ripper Roo, Papu Papu, Komodo Joe, Pinstripe, Fake Crash, Penta Penguin illetve Nitros Oxide/ 10 új karakter a Crash Nitro Kart-ból: Crunch, Zam, Zem, N-Trance, Nash, Geary, Krunk, Small Norm, Big Norm, Fake Velo/ 2019. július 3-tól (Nitro Tour Grand Prix DLC): Tawna, Ami, Isabella, Liz és Megumi/ 2019. augusztustól (Back N. Time Grand Prix): Baby T., Baby Crash, Baby Coco/ 2019. szeptembertől (Spyro and Friends Grand Prix): Spyro, Hunter és Gnasty Gnorc.
 • A CTR Nitro-Fueled-ben a gokartok testreszabhatóak, elérhető a CTR, CNK összes, illetve a CTTR számos járműve, ezek pedig cserélgethetőek a játékosok között. Még Oxide különleges repülő gokartja is használható.
 • Tartalmazza a Crash Nitro Kart mind a 13 versenypályáját és 5 harc arénáját. Ezen kívül mind a 11 karaktert (Crunch, Zam, Zem, N-Trance, Nash, Geary, Krunk, Small Norm, Big Norm, Real Velo, Fake Velo) és mind a 4 csapat autóját (Team Bandicoot, Team Cortex, Team Trance és Team Oxide).
 • 2-8 fős online versenyek és 2-8 fős harc mód.
  • Továbbra is támogatott a kanapén ülős 2-4 játékos mód, két játékos módban pedig függőlegesen osztott a képernyő a régi vízszintes helyett.
 • A technológia fejlődésével olyan vizuális újítások érkeztek, mint például, hogy a havas szinteken a gumikat befogja a hó, ha belehajtunk egy pocsolyába, akkor a sár, a tengerparton a homok ragad a gumi mintázatába, stb...

Kapcsolódó linkek

Eredeti játék: Crash Team Racing (1999)

Kapcsolódó játékok: Crash Nitro Kart, Crash Tag Team Racing

Előző játék: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Karakterek: Crash Bandicoot  ♦  Dr. Neo Cortex  ♦  Tiny Tiger  ♦  Coco Bandicoot  ♦  Dr. N. Gin  ♦  Dingodile  ♦  Polar  ♦  Pura  ♦  Penta Penguin  ♦  Ripper Roo  ♦  Papu Papu  ♦  Komodo Joe  ♦  Pinstripe  ♦  Fake Crash  ♦  Nitros Oxide  ♦  Dr. N. Tropy  ♦  Crunch  ♦  Krunk  ♦  Small Norm  ♦  Big Norm  ♦  Nash  ♦  N. Trance  ♦  Real Velo  ♦  Geary  ♦  Zam  ♦  Zem  ♦  Tawna  ♦  Ami  ♦  Megumi  ♦  Liz  ♦  Isabella  ♦  Baby Crash  ♦  Baby Coco  ♦  Baby-T  ♦  Spyro  ♦  Hunter  ♦  Gnasty Gnorc  ♦  Komodo Moe  ♦  N. Brio  ♦  Nina Cortex  ♦  

Helyszínek:

Dobozok:

Tárgyak:

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink