Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Áttekintés (CTR Nitro-Fueled)

A Crash Team Racing Nitro-Fueled az 1999-es Crash Team Racing újragondolása, remasterelése. Számos izgalmas fejlesztéssel álltak elénk a játék készítői: online versenyek, havonta váltakozó szezonok új karakterekkel, kihívásokkal, pályákkal, kocsikkal és sok mással. Aggodalomra semmi ok, nem csak online mód van a játékban, aki inkább a házibulis, kanapén összeülős játéknak híve, az bármikor felidézheti a régi időket. Az alap kiadás mellé megjelent a Nitros Oxide Edition, amit lejjebb bővebben kifejtünk.

 

Áttekintés

 • Cím: Crash Team Racing Nitro-Fueled
 • Fejlesztő: Beenox
 • Kiadó: Activision
 • Platformok: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
 • Megjelenési dátum: 2019. június 21.
 • Műfaj: gokart, verseny
 • Módok: single player, multiplayer, online

 

Nitros Oxide Edition

A játék különleges kiadásában azonnal megkapjuk a következő bónuszokat:

Karakterek: Nitros Oxide, Crunch Bandicoot, Zem, Zam *

Kartok: Hovercraft (Oxide járműve) *

Skinek: Star Crash, Star Coco, Star Cortex, Star Nitros Oxide, Robot Crunch, Electron Crash, Electron Coco, Electron Cortex

Egyéb testreszabási jutalmak: Hovercraft decal, Hovercraft matrica csomag (5 db matrica), Hovercraft festés

*: a csillaggal jelölt dolgokat a játék alap kiadásával is megszerezhetjük.

 

Történet

Crash Bandicoot és barátai (és ellenségei) egy kart versenyre készülnek. Egy idegen lény, Nitros Oxide felveszi a kapcsolatot a Föld lakóival, és egy kihívást kínál. Azt állítja, ő a galaxis leggyorsabb versenyzője, és azért utazik a csillagok között, hogy új versenyzőket találjon, akiken próbára teheti képességeit. Kihívása a "Leggyorsabb túlélése" nevet kapja, a szabályok a következők: Oxide versenyezni fog a Föld leggyorsabb versenyzőjével. Ha Oxide nyer, az egész bolygót egy betonparkolóvá fogja alakítani, a Föld lakóit pedig a szolgáivá teszi. Ha a játékos nyer, Oxide megígéri, hogy békén hagyja a "szánalmas kis gömbsziklát". 

Hogy megküzdjünk Oxide-al, a játékosnak össze kell gyűjtenie 16 trófeát, le kell küzdenünk Ripper Root, Papu Paput, Komodo Joet és Pinstripe Potoroot, tőlük kapjuk meg a bosskulcsokat. Ha teljesítettük a feladatot, Oxide kihívja a játékost, akin a bolygó jövője múlik. A játékos legyőzi Oxide-ot, viszont Oxide azt mondja, soha nem fogjuk tudni bebizonyítani, hogy mi vagyunk a leggyorsabbak, amíg össze nem gyűjtjük az összes Relicet és le nem győzzük újból Oxideot.

Miután összegyűjtöttük a 20 CTR Tokent, megnyertük az öt Gem Cupot és megszereztük az összes Relicet, a játékos újra megküzd Oxideal, ezúttal a leggyorsabb címért versenyeznek. A játékos győz és ő lesz a leggyorsabb versenyző, Oxide végre elismeri a vereséget és megígéri, hogy soha nem tér vissza, majd hazamegy Gasmoxiába.

 

Karakterek

A játékban az összes eredeti Crash Team Racing szereplő játszható karakter, még Oxide is, illetve a Crash Nitro Kart karakterei is. A játékba folyamatosan érkeznek az új tartalmak és havi szezonok vannak (Grand Prix), ezekkel mindig érkeznek új karakterek, természetesen más Crash játékok karaktereit is viszontláthatjuk.

A játékosok választhatnak skineket a karaktereiknek, néhány skin egyedi animációval rendelkezik. A skineket sokszor más Crash játékok ihletik.

A maszkok típusa a karaktertől függ. Penta Penguin és King Chicken véletlenszerűen vagy Aku Akut vagy Uka Ukát kapja, rajtuk kívül a jók oldala Aku Akut, a rosszak oldala Uka Ukát, a Crash Nitro Kartos karakterek a Velo maszkot, míg a Spyro karakterek Sparxot használják.

A Crash Bandicoot karaktereken kívül a Spyro & Friends Grand Prix alatt bejött a játékba néhány Spyro the Dragon karakter, így ha úgy akarjuk, választhatjuk Spyrot, Huntert, vagy Gnasty Gnorcot is.

Mindegyik karakternek van egy alap statisztikája, viszont a Spooky Grand Prix frissítéstől kezdve olyan Driving Style-ot (vezetési stílust) adhatunk egy karakternek, amilyet csak akarunk, nem muszáj a kiszabott statokkal versenyezni. Ezen kívül ezzel a frissítéssel jött egy új stílus is, amely a Drift nevet kapta (sebesség: 6/7, gyorsulás: 2/7, fordulékonyság: 3/7).

Itt megtekintheted a karaktereket az ikonok alapján (vidd az egeret az ikonokra a karakterek neveiért), a skinek és jelmezek egy másik menüpontban kaptak helyet:

       

      

       

       

       

   

 

Grand Prix

Kattints ide a Grand Prix adatok megtekintéséhez ->>

 

Pit Stop

hamarosan

 

Különlegességek

 • 30+ választható karakter (15+1 eredeti Crash Team Racing-ből: Crash, Coco, Cortex, N. Gin, Polar, Pura, Dingodile, Tiny Tiger, Ripper Roo, Papu Papu, Komodo Joe, Pinstripe, Fake Crash, Penta Penguin illetve Nitros Oxide/ 10 új karakter a Crash Nitro Kart-ból: Crunch, Zam, Zem, N-Trance, Nash, Geary, Krunk, Small Norm, Big Norm, Fake Velo/ 2019. július 3-tól (Nitro Tour Grand Prix DLC): Tawna, Ami, Isabella, Liz és Megumi/ 2019. augusztustól (Back N. Time Grand Prix): Baby T., Baby Crash, Baby Coco/ 2019. szeptembertől (Spyro and Friends Grand Prix): Spyro, Hunter és Gnasty Gnorc.
 • A CTR Nitro-Fueled-ben a gokartok testreszabhatóak, elérhető a CTR, CNK összes, illetve a CTTR számos járműve, ezek pedig cserélgethetőek a játékosok között. Még Oxide különleges repülő gokartja is használható.
 • Tartalmazza a Crash Nitro Kart mind a 13 versenypályáját és 5 harc arénáját. Ezen kívül mind a 11 karaktert (Crunch, Zam, Zem, N-Trance, Nash, Geary, Krunk, Small Norm, Big Norm, Real Velo, Fake Velo) és mind a 4 csapat autóját (Team Bandicoot, Team Cortex, Team Trance és Team Oxide).
 • 2-8 fős online versenyek és 2-8 fős harc mód.
  • Továbbra is támogatott a kanapén ülős 2-4 játékos mód, két játékos módban pedig függőlegesen osztott a képernyő a régi vízszintes helyett.
 • A technológia fejlődésével olyan vizuális újítások érkeztek, mint például, hogy a havas szinteken a gumikat befogja a hó, ha belehajtunk egy pocsolyába, akkor a sár, a tengerparton a homok ragad a gumi mintázatába, stb...

Kapcsolódó linkek

Eredeti játék: Crash Team Racing (1999)

Kapcsolódó játékok: Crash Nitro Kart, Crash Tag Team Racing

Előző játék: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Karakterek: Crash Bandicoot  ♦  Dr. Neo Cortex  ♦  Tiny Tiger  ♦  Coco Bandicoot  ♦  Dr. N. Gin  ♦  Dingodile  ♦  Polar  ♦  Pura  ♦  Penta Penguin  ♦  Ripper Roo  ♦  Papu Papu  ♦  Komodo Joe  ♦  Pinstripe  ♦  Fake Crash  ♦  Nitros Oxide  ♦  Dr. N. Tropy  ♦  Crunch  ♦  Krunk  ♦  Small Norm  ♦  Big Norm  ♦  Nash  ♦  N. Trance  ♦  Real Velo  ♦  Geary  ♦  Zam  ♦  Zem  ♦  Tawna  ♦  Ami  ♦  Megumi  ♦  Liz  ♦  Isabella  ♦  Baby Crash  ♦  Baby Coco  ♦  Baby-T  ♦  Spyro  ♦  Hunter  ♦  Gnasty Gnorc  ♦  Komodo Moe  ♦  N. Brio  ♦  Nina Cortex  ♦  

Helyszínek:

Dobozok:

Tárgyak:

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.