Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Pasadena

Lexikon KarakterekPasadena O'Possum

Pasadena O'Possum, az oposszum lány, egy profi versenyző, ezen kívül Ebenezer Von Clutch közeli jó barátja. Ő egy mutálódott oposszum, bár nem tudni hogyan vált ilyenné. Texas-i akcentussal beszél, ezen kívül a megjelenése is arról árulkodik, hogy falusi lány. Ettől eltekintve Ebenezer Von Clutch hűséges versenyzője, aki rengetegszer nyert már versenyeken.

Pasadena szőre világosbarnás (vagy cserszínű), az arca is nagyon sápadt. Pici, enyhén hosszúkás rózsaszín orra van, ami egy egérre, vagy patkányra is emlékeztethet minket. Zöld szemei vannak, a szemhéja rózsaszínes. Szőkésbarna haja van, ami hátul két copfként lóg le, a copfok pedig a sisakjából lógnak ki. A sisakja rózsaszín, van rajta egy sötétebb védőszemüveg. Pasadena farka is inkább egy patkány farkára emlékeztethet. Kék dzsekit hord, amihez a nadrágja is illik, a nyaka körül rózsaszín sálat vagy ruhadarabot visel. Sötét kesztyűi és csizmája van, a csizma vége világoskék. Pasadena hosszú farka egy harmadik karként szolgál.

Személyisége

Pasadena a sztereotipikus texasi, vidéki lány tipikus megszemélyesítője. Sok hasonló vonása van a SpongyaBob Kockanadrágban szereplő Szandi Csovival, valószínűleg ő alapján mintázták. Gyakran beszél vidéki, vicces szólásokban, és előszeretettel próbál flörtölni Crash-sel.

Amikor Pasadena először beszél Crashsel, kiderül, hogy vannak érzései Crash iránt; nyíltan kimondja, hogy cukinak tartja Crash-t és többször is próbál flörtölni vele. Amikor Pasadena valami szívességet kér, Crash örömmel segít neki, de amikor Pasadena azt mondja, hogy meg akarja csókolni vagy valami hasonló ötletet talál ki, Crash úgy csinál, mintha elhányná magát, vagy pedig megijed, kimutatva ezzel, hogy kényelmetlenül érzi magát Pasadena kijelentései miatt. Azonban kiderül, hogy valamilyen szinten Crasht is érdekli Pasadena, amikor Crash úgy viselkedik, mint egy kutya - kimutatva ezzel, hogy vonzónak tartja Pasadenát. A szerelmi szálas történeteket ezeken a dolgokon kívül a rajongók találták ki.

Crash mellett Pasadena Coco és Crunch jó barátaivá válik, Cortex és csatlósai viszont a kezdetektől fogva unszimpatikusak neki.

Szerepei

Crash Tag Team Racing

(Hangját kölcsönzi: Schanelle Workman / Japán szinkronhang: Yoshiko Kamei)

Pasadenát először akkor láthatjuk, amikor Ebenezer Von Clutch-al és Willie Wumpa Cheeks-el beszélget arról, hogy honnan szerezhetnének új versenyzőket. Egy kicsit később megismerkedik a Bandicootokkal és Cortexékkel, egyértelművé teszi, hogy Von Clutch-nak versenyzik, és le fogja győzni Cortexéket. A játék során Pasadena flörtöl Crash-el, de érzései ellenére ő is azt hiszi, hogy Crash lopta el a park gemjeit. Miután Crash megállítja Willie Wumpa Cheeks-et és legyőzik Cortexéket, Pasadena hihetetlenül elszomorodott, amikor Von Clutch meghalt, de azonnal boldog lett, amikor Crash kiköpte a fekete Power Gem-et Von Clutch nyitott mellkasába, ezzel Von Clutch visszajött az élők közé. Amikor Crash miatt véletlen kiesik ez a Power Gem Clutch-ból, Crash elmegy, Pasadena, Crunch és Coco pedig sokkolva marad a helyszínen. 

Karaktermodell:

Crash Team Racing Nitro-Fueled

(Hangját kölcsönzi: Deby Derriberry / Japán szinkronhang: –)

Pasadena visszatér a Crash Team Racing Nitro-Fueled Neon Circus Grand Prix eseményével, ahol állítása szerint meg akarja leckéztetni Cortex-et.

Érdekességek

  • Pasadena valószínűleg nem túl intelligens, ugyanis egyik beszéde közben ezt mondja: „2 + 2 = Uhh... kukoricakenyér?”
  • A játék során Pasadena erős köteléket hoz össze Cocoval, jó barátnők lesznek: ugyanolyan típusú fegyvert használnak, egyetértettek a Wumpa Whip Trailek-en, Pasadena szép tettnek látta, hogy Coco visszaadta a park papírját, és egymásra mosolyogtak, amikor Crash lerombolta Cortex léghajóját. Ezen kívül erős a valószínűsége, hogy Coco tud Pasadena érzéseiről Crash iránt.
  • Pasadena az egyik női szereplő az ötből, aki a Crash játékok során játszható karakterként tűnik fel. Rajta kívül a többi játszható női karakter Coco, Nina, Tawna és Yaya Panda.
  • A "Pasadena" egy kaliforniai város neve, de Texasban is van ilyen nevű város.
  • Pasadena a második karakter, akinek romantikus érzései vannak Crash iránt, az első Tawna volt.

Megjelenések

Játékok, amelyekben a vidéki lány megjelent:

  • Crash Tag Team Racing (játszható karakter)
  • Crash Team Racing Nitro-Fueled (játszható karakter)
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.