Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Áttekintés (Crash Bandicoot 3 Warped)

Áttekintés

A Crash Bandicoot 3: Warped egy 3D platformer videojáték, ami 1998-ban jelent meg. A játékot a sorozat szülőatyja, a NaughtyDog csapata fejlesztette, az Universal Interactive Studios adta ki, a célplatform pedig a Sony PlayStation konzolja volt.

Kétség kívül a legismertebb, legkedveltebb és legikonikuabb rész a sorozatban. Ezzel a játékkal záródik le az eredeti Crash Bandicoot trilógia, és közvetlenül a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back eseményeit követi.

Információk

  • Megjelenés:  1998. október 31.  1998. december 11. 1999. január
  • Műfaj: 3D platformer
  • Játékosok száma: 1 fő
  • Platform: PlayStation, PlayStation Network (PS3)
  • Fejlesztő: Naughty Dog
  • Kiadó: Universal Interactive Studios

Történet

Miután N.Brio segítségével Crash és Coco felrobbantotta Cortex űrállomását, annak törmeléke szétszóródott, és a Föld légkörébe lépve meteorként csapódott be. Az űrállomás egyik darabja egy ősi templomot talált el, szabadjára engedve ezzel egy gonosz erőt, ami évezredeken át el volt zárva.

Crash, Coco, Aku Aku, és a kiskedvencük, Polar éppen a házikójuk kertjében pihennek és játszanak, amikor egy gonosz nevetésre lesznek figylemesek. Aku Aku egyből felismeri a vészjósló hangot, és mindenkit behív a házba egy megbeszélésre. Kiderül, hogy a szabadjára engedett gonosz nem más, mint Uku Uka, Aku Aku gonosz ikertestvére, kit még évezredekkel ezelőtt zárt el a világ megmentéséért, de most, hogy újra szabad, meg kell, hogy állítsák.

Az újonnan épített időgép közepén állunk. Kiderül, hogy Uka Uka ezidő alatt a háttérből irányította a szálakat, és valójában ő bízta meg Cortex-et terveinek beteljesítésével. Uka Uka azonban úgy érzi, hogy Cortex túl sokszor mondott már kudarcot, így segítségül hívja egy régi barátját, Dr. N. Tropy-t, az idő mesterét, aki ezt a szerkezetet is építette.

A céljuk, hogy N. Tropy időgépével újra összegyűjtsék a történelem különböző korszakaiban szétszóródott kristályokat, és erejükkel leigázzák a bolgyót, így szokás szerint Crash-en, Coco-n és Aku Aku-n múlik a világ sorsa. Be kell járniuk a történelem kulcshelyszíneit, és összeszedni a kristályokat és ékköveket, mielőtt Cortex csatlósai teszik ezt meg.

Játékmenet

Folytatások, feldolgozások és újrakiadások

A játékot 2007-ben letölthetővé tették a PlayStation Store-on. Ugyanezen kalndnak egy felújított változata a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy részeként jelent meg 2017. június 30-án a PlayStation 4-re, majd 2018. június 29-én az Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re (Steam-en keresztül).

Fogadtatás

A Crash Bandicoot 3: Warped pozitív kritikákban részesült.

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.