Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Áttekintés

Áttekintés

A Crash: Mind over Mutant az előző évi játék, a Crash of the Titans közvetlen folytatása. 2008-ban jelent meg, a Radical Entertainment fejlesztette és a Sierra adta ki. Ezenkívül egy lebutitott, egyszemélyes változata is megjelent PSP-re, illetve egy oldalnézetes, teljesen eltérő játék Nintendo DS-re is, amit a TOSE fejlesztett.

A Crash of the Titans-szal ellentétben a környezet nyitott, és fejezetek helyett 20 küldetés és kétszer ennyi opcionális feladat vár a játékosokra, amelyek során sokszor oda-vissza kell utazni a Wumpa- és a környező szigeteken. Az Xbox 360 és Wii verziókban Coco is játszható, miután legyőzted, a PlayStation 2-es változatban azonban sajnos nem, itt helyette Carbon Crash-sel segíthetünk be, aki a Crash of the Titans-ban is szerepelt.

Visszatértnek a szintén előző részben bemutatott titánok is, igaz nem mindegyikük, de helyettük újakat is kapunk, köztük a rémálomba illő Grimly-ket, és a a Michael Jackson mozdulataival mozgó TK-kat.

A játék másik nagy érdekessége, hogy legtöbbször nem rendes 3D-s átvezető videók vannak, hanem a legkülönfélébb képsorok: pl: bábjáték, fekete fehér film, South Park stílus, anime stílus, régifilm, képregény és még sok minden más.

Információk

  • Cím: Crash: Mind Over Mutant
  • Platformok: PlayStation 2, Xbox 360, Wii, PlayStation Portable
  • Műfaj: 3D platformer
  • Megjelenés:  2008. október  2008. októrber
  • Játékosok száma: 1–2 fő
  • Fejlesztő: Radical Entertainment
  • Kiadó: Activision

További változatokról bővebben: Nintendo DS

Történet

A játék története közvetlenül a Crash of the Titans történései után zajlik. Miután Dr. Neo Cortex megszabadult unokahúgától, Ninától. aki az előző részben elárulta őt, Dr. Nitrus Brio-val újra összeállnak és úgy tervezik, hogy úgynevezett NV sisakokkal mindenkit mutánssá változtatnak a Wumpa szigeten. A sisakokat egyszerű multimédiás eszköznek állítják be, és ezzel veszik rá Coco-t és Crunch-ot, hogy ők is rendeljenek.

Mindenkinek küldenek egyet a szigeten teljesen ingyen, többek között Crashéknek is, de Crash nem bírja felvenni a fejére, mert megrázza őt a sisak. Aku Aku sem tudja felvenni: neki nem fér fel a fejére. Coco és Crunch viszont felveszik, és szörnyeteggé változnak. Crash miután kiszabadítja Coco-t, Crunch elmenekül. Ninához fordulnak segítségért aki megalázza Crash-t és Aku Akut. Később Crunch-t is visszaváltoztatják, de N.Brio úgy dönt, hogy kiszáll az üzletből, és elmegy egy farmra.

Crash miután eljut az űrbe Cortexhez, Cortex megiszik valami löttyöt, és mutáns lesz, Crash pedig őt is megüli. Így Cortex pusztítja el a saját űrhalyószerűségét (persze Crash is segített... egy picit).

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.