Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Alapvető információk (CTTR)

Áttekintés

2005-ben megjelenik a Crash Tag Team Racing (GameCube-ra, Xbox-ra, PlayStation 2-re és PSP-re, valamint Crash Racing névvel mobiltelefonokra is) a Radical és a Vivendi Universal Games jóvoltából. A játék címe szinte majdnem megegyezik a Naughty Dog által utolsóként készített Crash Team Racing-ével. Gondolom sejtitek, hogy ismét autóversenyről van szó, azonban ez közel sem egy átlagos versenyjáték! Ugyanis tartalmaz „mászkálós”, azaz platformer szegmenseket is, ahol hősünk kiszáll a járgányból és gyalog indul útnak többek között vásárolgatni és minijátékokat végrehajtani. 

 Képtalálat a következÅ‘re: „crash tag team racing xbox cover” Kapcsolódó kép Képtalálat a következÅ‘re: „crash tag team racing xbox cover”

Amerikában: 2005. október 18. Európában: 2005. november 4. Japánban: 2005. december 1.

A játék versenyzős része sem ugyanolyan mint eddig – itt nem a farolgatáson lesz a lényeg, hanem a kombináláson, amit a játék úgy nevez „clashing”. Ez amolyan „oszd meg és uralkodj” típusú felfogás. Ilyenkor két járgány eggyé kombinálódik és az egyik játékos vezet, míg a másik lövöldözik és különféle meglepetéseket (például egy zongorát, tehenet vagy egy tengeralattjárót) dobál a többi versenyző elé.

A történet díóhéjban: Von Clutch Motorvilág Parkjából ellopták a Power Gem-eket, köztük azt is, ami a kiborg tulajdonos szíveként funkcionál, így számára már nem sok van hátra. Aki visszaszerzi őket, annak jutalmul odaaja a parkot, ami Cortex-nek pont kapóra jönne egy új bázisnak, így Crash-ék mellett ő is harcba száll. (A játék végén természetesen az is kiderül, hogy ki volt a tettes.) Von Clutch-on kívül megismerkedünk még Pasadena-val is, aki szerelmes lesz Crash-be, a csirke riporter párossal, valamint Willie Wumpa Cheeks-szel, a vidámpark kabalájával, aki egy bizarr, két lábon járó wumpa gyümölcs.

A Crash Tag Team Racing tehát többet nyújt, mint ami a dobozán van: vidámparki játékok, mászkálás, versenyzés, és még rengeteg más izgalmas dolog vár ebben a különleges játékban.

Információk

  • Fejlesztő: Radical Entertainment
  • Kiadó: Sierra
  • Játékosok száma: 1-2 (PlayStation 2), 1-4 (PlayStation 2 Multitappel), 1-4 (GameCube és Xbox), 2-8 (LAN kapcsolaton keresztül bármely konzolon), 1 (PlayStation Portable)

Történet

Ebenezer Von Clutch egy közismert kiborg, akinek a szíveként funkcionáló fekete ékkövet egy ismeretlen tettes ellopta. A mágikus kő nélkül Von Clutch napjai meg vannak számlálva, de annak visszaszerzéséről már lemondott. Így végső cselekedeként élete fő művét, a MotorWorld-öt – mely egy hatalmas és őrült vidámpark – arra a személyre hagyja, aki az általa rendezett versenyen győzedelmeskedik.

Crash-ék és Cortex-ék egy autósüldözés után a parkban találják magukat, ahol éppen félbeszakítják a verseny bejelentését. Ezután találkoznak Von Clutch-csal, aki közli velük, hogy ők kapják meg a lehetőséget a versenyzésre. Cortex szeretné megkaprintani a parkot, hogy egy gonosz főhadiszállássá alakítsa, Crashék pedig szeretnék megállítani ebben.

Megismerkedünk új karakterekkel is, például a texasi szabad szájú lánnyal, Pasadena O'Possummal, Chick-kel és Stew-val, a csirke riporter párossal, valamint Willie Wumpa Cheeks-szel, a MotorWorld bizarr, két lábon járó kabalájával, egy beszélő wumpa gyümölccsel (igen, egyre bizarrabb karakterek tűnnek fel a Crash játékokban, dehát ez van).

A játék végén természetesen fény derül a tolvaj kilétére és a nap boldog befejezéssel zárul mindenki számára (kivéve persze Cortex-szet és a többieket).

További változatokról bővebben: Mobiltelefon (Crash Racing) / Kiadatlan Nintendo DS változat

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.