Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Crash Twinsanity

Áttekintés

A Crash Twinsanity 2004-ben jelent meg, a Traveller's Tales Oxford készítette és a Vivendi Universal Games adta ki PlayStation 2-re és Xbox-ra, valamint telefonra kettő változata is megjelent.

  

Ebben a részben rengeteg újítással találkozhatunk. Megszűnik a Warp Room módszer, megszűnnek a dobozbegyűjtésért járó gyémántok, és megszűnnek az időmérőért járó relikviák is. De maradnak a kristályok és gyémántok is vannak, melyekért bónusz képeket és videókat kapunk jutalmul. A történet dióhéjban: A Gonosz Ikrek el akarják pusztítani Crash-ék otthonát, és mivel ez Cortex-et is érinti, így összefognak a szigetek megmentése érdekében. A játékban Cortex-et és unokahúgát, Ninát is irányíthatjuk. Vannak olyan pályák, amelyekben Crash Cortex-et használja fegyverként vagy utazási célokra. Lecsap vele, mint egy kalapáccsal, vagy áthajítja a szakadék túloldalára egy kapcsoló meghúzásáért. Minden hibája ellenére egy nagyon humoros és vidám játék, a vérbeli Crash rajongók imádni fogják!

Információk

  • Cím: Crash Twinsanity
  • Megjelenés: Amerikában: 2004. október 1. Európában: 2004. október 8. Japánban: 2004. november 9.
  • Műfaj: 3D platformer
  • Játékosok száma: 1 fő
  • Platform: PlayStation 2 és Xbox
  • Fejlesztette: Traveller's Tales Oxford Studios
  • Kiadó: Vivendi Universal Games

További változatokról bővebben: Mobiltelefon (Crash Twinsanity) / Mobiltelefon (Crash Twinsanity 3D)

Történet

Három év telt el a Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex eseményei óta, a jégbefagyott Dr. Neo Cortex és Uka Uka az N. Sanity szigeten kötnek ki. Cortex megbénítja Coco-t a fegyverével, beöltözik Coco-nak, megtévesztve ezzel gyanútlan hősünket, Crash-t. Cortex csapdába csalja Crash-t, ahol felfedi magát, eldobja az álruhát, és le akarja győzni Crash-t, az összes eddigi ellensége szeme láttára. Ám ő kudarcot vall, utána pedig az N. Gin által vezetett Mechabandicoot áll ki Crash ellen. Crash őt is legyőzi, alatta a szikla pedig beszakad, Cortex gépe meghibásodik és nekirepül Crash-nek, két főszereplőnk ezáltal lezuhan egy bányába, ahonnan csetepatézva ugyan, de közös erővel kijutnak.

Ezután megjelenik két madárszerű lény, a Gonosz Ikrek (angolul: The Evil Twins), akiket Victornak és Moritznak hívnak. A két jómadár azzal a szándékkal érkezett, hogy elpusztítsák a szigetet, Cortex-szel együtt.

Kik ezek a Gonosz Ikrek? Miért utálják ennyire Cortexet? Bárhogy is legyen, a sok ellenségeskedés után a két karakternek, Crash-nek és Cortex-nek ezúttal meg kell barátkoznia az összefogás és összedolgozás gondolatával, hogy közös erővel legyőzzék a madárkákat.

Kalandjuk során Crash és Cortex összetűzésbe keverednek Papu Papu-val, Uka Uka-val, N. Gin-nel, Rusty-val (N. Gin hajójának szakácsával), N. Brio-val, N. Tropy-val, Madame Amberly-vel (Cortex régi tanárnőjével) és még rengeteg mással... Megismerkedünk Neo Cortex szeretett unokahúgával, Nina Cortex-szel.

Kapcsolódó tartalom a lexikonból

Karakterek: Crash Bandicoot  ♦  Dr. Neo Cortex  ♦  Dr. N. Brio  ♦  Aku Aku  ♦  Tawna  ♦  Papu Papu  ♦  Ripper Roo  ♦  Koala Kong  ♦  Pinstripe  ♦  The Evil Twins  ♦  Evil Crash

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.