Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Aku Aku
Karakterek: Aku Aku

Sok-sok évszázaddal ezelőtt Aku Aku egy jóindulatú és erőteljes sámán volt. Lakhelyének, a Wumpa sziget lakóinak jólétéről ő gondoskodott. A teste ma már nem él, de a lelke még mindig itt van köztünk, hogy megvédje a világot a gonosz erőktől. Már hosszú idő óta Crash mellett van és védi őt, mint egyfajta őrangyala.

Képtalálat a következőre: „aku aku n sane trilogy”

Misztikus erőinek és hatalmas bölcsességének hála Aku Aku nagyban segít megakadályozni Dr. Neo Cortex agresszív tervei, sőt, még a saját testvére, Uka Uka ellen is fordul. Sok-sok évvel ezelőtt Aku Aku zárta be ikertestvérét egy ősi, lezárt templomba, hogy megakadályozza Uka Uka vakmerő és meggondolatlan cselekedeteit.

Aku Aku kedves, figyelmes és segítőkész. Sokan tisztelik a bölcsessége miatt, amely példán kívüli az univerzumban. Mindig jelen van, amikor a világ veszélyben van, és igazi hős módjára mindent meg is tesz ahhoz, hogy megóvja. Hűségét bizonyítja, hogy még ma is kitart Crash, Coco és Crunch mellett, valamint a mai napig a Wumpa-szigeten él.

Erejét az is bizonyítja, hogy képes sebezhetetlenséget adni a játékosnak, miután Crash egymás után háromszor széttöri a maszk arcképével ábrázolt dobozt. Emellett képes robbanást előidézni, valamint irányítani élőlények gondolatait. A Crash of the Titans-ban képes messzi helyekre teleportálni.

Érdekeségek

  • Az „Aku” szó japánul azt jelenti, hogy gonosz, míg indonézul azt, hogy én, a neve mégis a Húsvét-szigetről származik, ahol maga az  „Aku Aku” kifejés azt jelenti spirituális vezető.
  • Eredetileg ha két Aku Aku maszkot összegyűjt a játékos, akkor Aku Aku tollai arany és ezüst színre váltanak. A Crash Twinsanity-ben és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ben azonban csak ragyogni kezd ilyenkor.

Játékok, melyekben a legendás deszka megjelent:

A Crash Tag Team Racing kivételével a széria összes darabjában tiszteletét tette. Hogy pontosítsunk, a Tag Team Racing-ben is megjelent, de csak az egyik szinten egy kámeaszerep erejéig.

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.