Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Áttekintés (Crash Nitro Kart)

Áttekintés

Mondhatni ugrottunk két évet, ugyanis 2002-ben nem jelent meg új rész nagygépre. 2003-ban viszont a Vicarious Visions elkészíti, az Universal Interactive Studios pedig megjelenteti a Crash Nitro Kart-ot, mely a Crash Team Racing indirekt folytatása. Egy abszolút multiplatform játék, ugyanis megjelent PlayStation 2-re, Xbox-ra, GameCube-ra, Game Boy Advance-ra, N-Gage-re és még mobiltelefonokra is. Ez is gokartverseny, mint a Crash Team Racing, persze itt javult a grafika, új karakterek jelentek meg, új versenypályák és új képességek várják a játékosokat.

A történet dióhéjban: Velo császár, a galaxis leggyorsabb versenyzője elrabolja Crash-éket és Cortex-éket, és a saját űrbéli stadionába szállítja őket. Itt közli velük, hogy ha nem győzik le, akkor a Földnek annyi. A játék elején két csapat közül választhatunk: Crash csapata (Crash, Coco és Crunch) vagy Cortex csapata (Cortex, N. Gin, Tiny). Mikor kiválasztottunk a csapatot, akkor minden verseny előtt dönthetünk, hogy a csapat három tagja közül kit küldünk ringbe. A többi ugyanúgy zajlik, mint a CTR-ben, trófeákat, tokeneket, relikviákat és ékköveket kell gyűjteni. Itt is vannak megnyerhető karakterek, amelyekkel versenyezhetünk az árkád vagy multiplayer játékban. A cél persze nem más, mint győzni minden egyes versenyen, és a galaxis leggyorsabb versenyzőjévé válni.

Információk

  • Cím: Crash Nitro Kart
  • Platformok: PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube
  • Műfaj: 3D go-kart versenyzés
  • Megjelenés:  2003. november 11.  2003. november 28.
  • Játékosok száma: 1–2 fő (PlayStation 2) -vagy- 1–4 fő (PlayStation 2 multitap, Xbox, GameCube)
  • Fejlesztő: Vicrious Visions
  • Kiadó: Vivendi Universal

További változatokról bővebben: Game Boy Advance / N-Gage / Mobiltelefon

Érdekességek

Hagyaték

Bár a Crash Nitro Kart önálló feldolgozást ezidáig nem kapott (és elég valószínű, hogy a jövőben sem fog), a játék összes versenypályája (a falon vezetős részeket leszámítva) illetve a benne található karakterek, autók mind megtalálhatóak a Crash Team Racing Nitro-Fueled-ben.

Fejleszési érdekességek

A Crash Nitro Kart fejlesztésének eredetileg a Traveller's Tales fogott neki, a projekt azonban hamarosan lekerült a kezükről, és a Vicarious Visions markában landolt. Ennek oka valószínűleg az, hogy a kiadó szerette volna minél több platformon – köztük Game Boy Advance-on is – megjelentetni a játékot.

A játékot a fejleszés korai szakaszában még Crash Team Racing 2-nek nevezték, és tervben volt egy retró mód, amiben a Crash Team Racing versenypályáit is újra lehetett volna játszani felújított grafikákkal.

A fejleszés során több karaktert és versenypályát is átneveztek. A főellenségeket tekintve Geary neve eredetileg Otto lett volna, Krunk pedig Kongo néven mutatkozott volna be. A versenypályákat esetében pedig a Meteor Gorge pályát eredetileg Frozen Frenzy-nek nevezték (ezt végül a Barin bolygó harc arénája kapta), az Out of Time is Out of Mime volt, a Thunder Struck neve Head N. Clouds volt, a Terra bolygót pedig Lost Earth-nek nevezték.

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.