Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Crush Bandicoot

(Legutóbb frissítve: 2019. február 24.)

Nem, ez nem elírás – a Crush Bandicoot egy 2004-re tervezett videojáték volt, melynek ötletével a liverpooli Magenta Software csapata rukkolt elő. Egy rövid demót is készítettek, de a kiadó (Universal Interactive Studios) végül nem hagyta jóvá a projektet.

A játékról 2012 februárjában látott napvilágot néhány kép és egy rövid leírás, melyet Andy J. Davis – a Magenta Software egykori munkatársa – osztott meg portfolió formájában. A törölt Crash mellékszálat még 2004-ben kezdte el tervezni a liverpooli Magenta Software csapata, ami azonban sajnos viszonylag hamar törlésre is került.

Elmondásuk szerint a csapat a Stuart Little 3 videojáték változatának befejezése után egy új ötlet után keresgéltek, így született meg a Crush Bandicoot terve. De miért éppen Crush Bandicoot, és miért nem Crash Bandicoot? Nos, Crush Bandicoot a játékban Crash gonosz ikertestvére lett volna, akit a játék főgonosza, Dr. Neo Cortex hozott létre. A további nyilatkozatok szerint a játék egy nyitott sci-fi környezettel lett volna felruházva, rengeteg szórakozással és őrült járműves kalandokkal megfűszerezve.

Szintek

Csak két vagy három szintről tudunk valamit. Az egyik az úgynevezett „Buggy”, ahol egy terepjárót kellett volna vezetnünk, a volán mögött Crush Bandicoot-tal. Erről a szintről sajnos nem maradt fenn semmi, csupán ez a kis kép (melyen magát Crush-t is szemügyre vehetjük):

A második szint a „Mines” névre keresztelt környezet, ami egy futurisztikus földalatti bánya lett volna. Erről több képet is láthattok a képernyőképek rész alatt.

Tervrajzok

Kattintsatok a nagyobb méretért!

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1362926741_25.jpg //crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1362926746_33.jpg //crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1362926743_39.jpg //crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1362926744_63.jpg

Képernyőképek

Kattintsatok a nagyobb méretért!

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1362926739_91.jpg //crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1384693025_53.png //crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1384693027_03.png //crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1384693028_30.png

Az utolsó szó jogán

Azt nem tudni, hogy játék fejlesztése milyen stádiumig jutott, de ha minden igaz, akkor legalább egy elég kezdetleges két szintes kipróbálható prototípus készült belőle.

Andy J. David sajnálja, hogy a Crush Bandicoot akkoriban nem valósulhatott meg, mivel ez lett volna David harmadik sci-fi játéka, a másik kettő pedig a LEGO Star Wars és a Wipeout Pulse volt. De szerinte végül is a Ratchet & Clank betöltötte a sci-fi játékok terén az akkori űrt.

Az ötlet ugyan nem nyert, de a tervrajzok szerint igencsak szórakoztató lehetett a játékon dolgozni. Nagy kár, hogy végül nem lett belőle semmi.

– A cikket összeállította: Dorci [Crash-b] és Wickon

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.