Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Evil Crash

Leírás

 • Nem: férfi
 • Oldal: gonoszak oldalát képviseli
 • Fajta: bandikut
   

Evil Crash Crash Bandicoot gonosz változata a Tizedik Dimenzióból. Létezésének a dimenzió az oka és annak szabályai, miszerint az említett dimenzió egy úgynevezett párhuzamos világ, ahol minden fordítva van jelen. Evil Crash ugyanúgy kissé intelligenciahiányos, akárcsak Crash, azonban ő sokkal veszélyesebb, és persze gonosz.
Evil Crashnek hegyes fogai, hosszú karmai, zöld szemei vannak piros pupillákkal, a szőrzete helyenként tüskés, a lábain lévő karmok pedig átszakították a cipőit. Sokkal sötétebb színű, mint Crash Bandicoot, a karjai hosszabbak, és a haja nem annyira tüskés. Ugyanolyan cipőt hord, mint Crash, a nadrágja viszont inkább lilásabb. A Crash Twinsanityben úgy tűnik, hogy Evil Crash sok dologra immunis, amik amúgy sérülést okoznának Crash Bandicootnak, például Nitro, TNT dobozok, és néhány ellenfél sem árt neki.
 

Érdekességek

 • A Crash Tag Team Racingben van egy megnyitható és megvehető Evil Crash kosztüm, melynek másik neve Nega Crash.
 • A Crash Twinsanityben lett volna egy jelenet, ahol Evil Crash megeszi N. Trance agyát, de ezt kivágták N. Trance szerepével együtt, mivel ez túl durva lett volna a kiskorú játékosokra nézve. 
 • Evil Crash mellé igazából bele akarták rakni a játékba Evil Cocot is, Coco Bandicoot gonosz változatát, illetve Good Cortexet, Dr. N. Cortex jó változatát is.
 • Evil Crash az egyetlen szereplő, akit nem vágtak ki a Tizedik Dimenzióból, ellenben Evil Cocot és Good Cortexet igen.
 • Evil Crash valójában egy játszható karakter lett volna a Crash Twinsanityben, a Tag Team Racingbe pedig versenyzőnek szerették volna berakni.
 • Evil Crash megjelenése a Looney Tunes / Bolondos Dallamok két karakterére, a Tazmán ördög és Gossamer (nagy piros szörnyeteg) szereplőkre emlékeztet, elképzelhető, hogy ezek ihlették Evil Crash karakterét. 

Szerepek

Crash Twinsanity: Evil Crash-t először akkor láthatjuk, amikor Cortex átöleli őt azt gondolva, hogy Crash Bandicootot öleli ezt mondva: „Olyan selymes és meleg a bundád!” Crash és Nina hátrál, majd Fake Crash ugrik, és elrabolja Ninát, ezt követi az a pálya, ahol Crash üldözi Evil Crash-t Cortexen szörfözve. Miután Crash és Cortex megtalálja Evil Crash-t Ninával együtt, aki meg van kötözve, Cortex azt mondja: „engedd el, vigyél helyette engem!” Evil Crash elkezdi üldözni Cortexet, Crashnek pedig segítenie kell, hogy kikerülje az útban álló csapdákat. A játék végén a Gonosz Ikrek betévednek Evil Crash házába.

Crash Tag Team Racing: Evil Crash egy kosztümként jelenik meg a Crash Tag Team Racingben, méghozzá a Mystery Islandon vehetjük meg 2500 érméért. Nega Crash néven van jelen a játékban, de a skin igazából különbözik a valódi Evil Crash külsejétől. Evil Crasht eredetileg versenyzőnek akarták berakni a játékba.

Crash Boom Bang: Evil Crashnek egy rövid szerep jutott az egyik minijátékban.

Alakváltozás

Crash Twinsanity

Eredeti megjelenés

Crash Boom Bang

Evil Crash egy minijátékban szerepel ebben a részben.

Egyéb modellek

Crash Tag Team Racing (jelmez)

Evil Crash, vagy más néven Nega Crash kosztüm a CTTR-ben.

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.