Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Crash Bandicoot Evolution

A Crash Bandicoot: Evolution a Traveller's Tales Oxford Studio kiadatlan játéka, amely igazság szerint a Crash Twinsanity prototípusa volt.

Annak ellenére, hogy egy nagyon korai és kezdetleges változata az említett résznek, a legtöbb Crash rajongó külön játékként kezeli, hiszen az itt bemutatott elképzeléseknek csak a töredéke valósult meg a 2004-ben megjelent Twinsanity-ben – ilyen, innen eredő, megvalósult ötletek többek között az Evil Twins (gonosz ikrek) szerepeltetése, valamint Crash és Cortex váratlan összefogása. Az Evolution hosszabb és összetettebb történettel, és nyitottabb világgal rendelkezett volna, szemben a Twinsanity-vel.

Az Evolution körülbelül két évig állt fejlesztés alatt, és nagyon is ígéretes projekt volt. Természetesen joggal merül fel a kérdés, hogy ha minden jól haladt, és már két évet elfecséreltek rá, akkor miért hagytak fel vele?

 

A problémát az jelentette, hogy az Insomniac Games előrukkolt a Ratchet & Clank sikersorozattal, ami nagyjából ugyanazon a recepten alapult, mint amit az Evolution tervezett bevezetni. De mivel a másik játék már learatta a babérokat, így ez az ötlet csak egy másolat benyomását keltette volna, és csúfos bukásnak nézett elébe. Ekkor a fejlesztők kaptak további kilenc hónapot, hogy valami mással álljanak elő 2004 őszére. Ekkor született meg a Twinsanity ötlete, ami egy sokkal komolytalanabb és viccesebb fordulatot vett. A siker természetesen nem maradt el; a Twinsanity sok Crash rajongó kedvenc játéka lett.

Igazán kár, hogy nem jelent meg az Evolution, de ha nem így alakulnak a dolgok, akkor talán sose kaptuk volna meg a jó öreg Twinsanity-nket. Ahogy mondani szokás, „valamit valamiért”.

Interjú Richard M. Albonnal (RMAlbon)

Ezennel át is adnánk a szót R. M. AIbonnak, a Twinsanity dizájnerének, aki volt olyan kedves és megosztotta a Crash Bandicoot Evolution kezdetleges terveit, amikről más fejlesztők nem tudtak tényekkel szolgálni.

KATTINTS A KÉPEKRE A NAGYOBB MÉRETHEZ!

„A Gonosz Ikreket a barátnőm két rendkívül utálatos madaráról mintáztam.”

„Emlékszem, mikor felkértek, hogy rajzoljam meg a fiatal Cortexet. Ahogy látható, őt szántuk az Ikrek teremtőjének.”

„Itt egy tervrajz az egyik osztályteremről: ”

„Foofie egy űrlény lett volna, és Crash karjáról segített volna túljutni a pályákon.”

  

„Két lakos, akik Crash-nek segítetek volna: ”

"Crash az űrben? Kétség kívül érdekes lett volna, de végül ezt az ötletet is töröltük."

"Rengeteg furcsa és megmosolygató ellenféllel találkozhattunk volna a szinteken: "

"Cortex ebben az épületben gyártott volna különféle toxikus ragacsokat: "

"Az Ikrek által épített hangyák így néztek volna ki: "

"E hely lett volna az Ikrek és a hangyák "főhadiszállása". Erejüket egy titokzatos anyaggal, wampával kívánták növelni. Az épület fejlett és tiszta lett volna, remek kontrasztot állítva Cortex sötét és koszos gyárainak."

 

"A Twin Tech logója: "

"A Twin Tech központi szerepet töltött volna be a játékban. Sajnálatos módon az Ikrek nem váltak olyan fontos figurákká, mint ahogy szerettük volna..."

 

"Az első képek az iskoláról: "

"Egy kis montázs a tervezett szintekről, területekről: "

"A fejlesztés későbbi szakaszában úgy gondoltuk, Crash szigetének vulkáninak kell lennie. Az ötlet egy ausztrál úriembertől, Daxtől származik, akivel egy évig dolgozhattam együtt: a fejlesztés során neki voltak a legjobb elképzelései, tervei."

"Egy újabb világ, mely sosem készült el - ez a Gaudi. Az itt található bányák wampában gazdagok lettek volna, ezért természetesen a hangyák megszállták volna a területet, elkezdve a bányászatot. Mivel a levegő mérgező volt, Crashnek üvegházakon át kellett volna kalandoznia. A negyedik képen a Gaudi egyik lakója látható, akinek segítenünk kellett volna a küldetések során." 

   

"A következő, nagyon elsődleges tervrajzon egy másik világ, a "Függő város" látható:"

"De hogy mi volt a "Függő város" alatt? Nos, ez egy sötét és komoly hely volt, sokkal kevésbé fényűző, mint a város odafent. Crashnek szüksége lett volna a vagyonos városlakók és a nyomornegyedekben dolgozó munkások segítségére egyaránt."

"Így néztek volna ki a munkások, akik segítettek volna Crashnek megállítani az Ikrek hadseregét:"

"Ahogy látható, Cortex bármit megtett volna a siker érdekében :) "

" A következő képek két művész alkotásai: az elsőt az egyik fiatal rajzoló készítette, de én úgy gondoltam, kiszínézve még ütősebben mutatna."

 

"Végül készítettem egy képes összeállítást a karakterekről, melyek szerepeltek volna a játékban:"

"Hogy mennyi ideig tartott elkészíteni a Twinsanityt? Hát, elég sokáig... három év telt el a projekt elkezdése és befejezése között. Azt mondom, a Twinsanity az Evolutionből fejlődött ki. Jó lenne, ha egy nap kiadatásra kerülne az Evolution... biztos vagyok benne, hogy tarolna!"

Törölt ellenségek John Matthew McCann (J Mac) blogjáról

„A Crash Twinsanity kezdeti szakasza tele volt téves irányokkal és döntésképtelenséggel. Ennek következtében a fejlesztés első 2,5 éve jóformán a kukába lett dobva, mivel újrakezdtük.”

Hamarosan:

- Kis hangya (A kis hangyák...)

- Mechanikus Atkák

A mechanikus atkákat a kis hangyák ülték volna meg, ezzel közlekedtek volna. John M. McCann szerint nem tűnt helyesnek az, hogy Crash ilyen nagy ellenfeleket egy pörgéssel le bírt teríteni, ezért távolították el. Emlékei szerint a szintén eltávolított Neo Cortex-es lebegő deszkás szinteken lett volna szerepük.

– A cikket összeállították: BBC és Wickon

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.