Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Crash Nitro Kart (Traveller's Tales)

A Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex megjelenése után a Traveller's Tales egy új versenyzős játékon kezdett el dolgozni, ami a Crash Team Racing folytatásaként szolgált volna.

A játék Traveller's Tales által elképzelt változatáról valószínűleg már nem sokat fogunk megtudni, de megmenekült egyetlen egy darab tervrajz, ami valami egészen érdekeset árul el a játékról:

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Nina Cortex karakterének ötletével a Traveller's Tales rukkolt elő, és ez a játék szolgált volna bemutatásául. Amikor a stúdióváltás megtörtént, a Traveller's Tales (tudta szerint) az összes Ninával kapcsolatos tervrajzát megtartotta, hogy a karaktert a Crash Twinsanity-ben mutathassák be. A sors iróniája, hogy a Vicarious Visions végül mégis felhasználta Ninát a Crash Bandicoot: Fusion/Purple-ben, ami egy évvel a Twinsanity előtt jelent meg. Mondani sem kell, hogy a Traveller's Tales nagyon meglepődött, mivel ők nem beszéltek Nináról senkinek sem.

Egy rajz Dr. Cortexről. A járművek a találatoktól fokozatosan darabjaikra hullottak, míg végül csak egy kerék és a kormány maradt. Természetesen helyreállíthatóak lett voln a pályán felvehető tárgyakból.


Ninát Duke Mighten tervezte, és Paul Gardner készítette el az első modellt. Annyira megtetszett nekik, hogy a Twinsanity-be bele is tették. Ez a modell Cortex testének átalakított változata.

  

Az autó is egészen eltér a végső játékban használt gokartoktól, bár ez nem jelenti azt, hogy végül valóban így néztek volna ki.

Az Universal Interactive a feladatot később átadta a Vicarious Visions-nek, lényegében azért, mert szeretett volna több pénzt kicsikarni a Game Boy Advance változattal. Végül a manapság ismert vagy nem ismert Crash Nitro Kart-ot kaptuk. Ki tudja milyen lett volna a Traveller's Tales szüleménye? Már sosem fogjuk megtudni.

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.