Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
N. Gin

Lexikon KarakterekN. Gin

Dr. N. Gin egy őrült kiborg, aki Cortex segédjeként vált híressé. Fizikusi karrierje csúcspontján az egyik kísérlete balul sült el, és az egyik rakétája egyenesen a koponyájába fúródott, azóta személyisége pedig játékról játékra egyre labilisabbá és kiszámíthatatlanabbá vált.

Már gyerekként kapcsolatba került későbbi szövetségeseivel, Cortexszel és Brióval, ugyanis osztálytársak voltak Madame Amberly gonoszságra szakosodott iskolájában.

Miután rövid ideig egy tűzőgépgyárban dolgozott, Gin világhírű fizikussá lett. Az egyik projektje azonban balul sült el, melynek eredményeként egy rakéta egyenesen a fejébe fúródott, súlyosan megrongálva azt. Lélekjelenlétének köszönhetően képes volt stabilizálni a fegyvert, de az incidens következményeit élete végéig kénytelen viselni. Mivel a rakéta még mindig él, olykor aktiválódik, főként akkor, mikor N. Gin mérges vagy fáradt. Röviddel a baleset után karolta fel Cortex, s kérte fel a kiábrándult Brio pótlására. Miután Gin többször is kudarcot vallott Crash megállításában – elég csak a Crash 2-ben és a Warpedban használt sikertelen gépezetekre gondolni –, Cortex ismét Brióval szövetkezett az erszényes legyőzése érdekében. A sors fintora, hogy N. Gint az az ember (Brio) váltotta le, akit annak idején ő követett a „főgonosz segédje” pozícióban.

Bár a rakétát sikerült stabilizálnia és ezzel megmenteni életét, mégis veszélyes körülményeknek van kitéve, ugyanis a rakéta sokszor a heves érzelmekre újra aktiválódik. Idővel egyre őrültebbé és mániákusabbá vált.

Személyisége

Első megjelenései során hasonló benyomást kelt, mint elődje, Nitrus Brio – kevésbé lobbanékony, mint Cortex vagy Uka Uka, és a szituáció alapos végiggondolását részesíti előnyben a kapkodással szemben, ami miatt gyakran kerül összetűzésbe feletteseivel.

A kezdetektől fogva Cortex cinkosaként ábrázolják, akinek nem igazán van beleszólása a dolgokba. Bár eleinte higgadt volt, viselkedése a Crash Nitro Karttól kezdve sokkal szeszélyesebb és kiszámíthatatlanabb lett.

A Crash Tag Team Racingben már görcsös, kiabálásra, zokogásra hajlamos mazochista őrültként ábrázolják, alacsony önértékelési szinttel.

Érdekességek

 • Annak ellenére, hogy karakterét már a Crash Bandicoot első részére megtervezték, bemutatását elhalasztották a második részig. További három ilyen karakter Tiny Tiger, Komodo Joe és Komodo Moe.
 • N. Gin az egyetlen szereplő, akinek egyelőre nem tudjuk, hogy mit rövidít a nevében az „N” betű.
 • A Radical érában (Crash Tag Team Racing, Crash of the Titans és Crash: Mind vver Mutant játékokban) nevét nem ponttal, hanem kötőjellel (N-Gin) írjuk.

Megjelenések

Játékok, melyekben a fémváz megjelent az élő szöveten:

 • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
 • Crash Bandicoot 3: Warped
 • Crash Team Racing
 • Crash Bash
 • Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
 • Crash Bandicoot XS/ The Huge Adventure (GBA)
 • Crash Nitro Kart
 • Crash Bandicoot Fusion/ Purple: Ripto's Rampage
 • Crash Twinsanity
 • Crash Tag Team Racing
 • Crah of the Titans
 • Crash Mind Over Mutant
 • Crash Bandicoot Nitro Kart 2
 • Crash Team Racing Nitro-Fueled
 • Crash Bandicoot 4: It's About Time
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.