Hírfolyam
Friss bejegyzések
2021.04.06. 11:13
2021.04.03. 18:27
2021.03.30. 11:50
Friss hozzászólások
 
 
Események

Események

2021. március 25.

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

 
2021. március 12.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S

Hivatalos! Érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time Nintendo Switch, PS5 és Xbox Series portja! Tudj meg többet!

2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
Fake Crash

Lexikon KarakterekFake Crash

Fake Crash egy olyan karakter, aki gyakorlatilag Crash hasonmása, néhány különbséggel: hatalmas szemöldökei és fogai vannak. Fake Crash története elég vicces: Japánban feltűnt egy olcsó Crash figura, aminek nagy fogai és szemöldökei voltak, ez a NaughtyDog-ot arra inspirálta, hogy betegyék a játékba ezt a furcsa szerzetet. Eredetileg Trash Bandicootnak hívták, mielőtt a végleges Fake Crash nevet kapta, magyarra fordítva szó szerint Hamis Crash.

Annyira sokat nem tudunk Fake Crashről. Vicces, bolondos hangja van, eredetileg kék nadrágot hord, de van, hogy zöldet adnak rá némely megjelenésén. A Crash Bandicoot 2 N-Tranced úgy mutatta be őt, hogy fizikai képességei egyenértékűek Crashével. 

Fake Crasht a legtöbb játékban úgy ábrázolják, hogy fogalma sincs semmiről és kissé buta, viszont fizikai erejét tekintve ugyan olyan, mint Crash. Egy rejtélyes karakter, aki általában váratlanul tűnik fel a játékokban, megjelenésének semmi különösebb értelme nincs. Fake Crashnek is van saját tánca, akárcsak Crashnek.

Szerepei és kinézetek

Crash Bandicoot 3 Warped

A Naughty Dog úgy döntött, hogy easter eggként berakja a karaktert a harmadik játékba. Hogy láthassuk őt, a játékosnak meg kell szereznie az összes kristályt és gemet, és le kell győznie Cortexet. Ezután néhány pálya szélén látható, ahogy Fake Crash táncol a következő pályákon:

 • Toad Village: a jobb oldali 3. ház "kertjében",
 • Makin' Waves: a pálya végefelé egy kis szigeten,
 • Hog Ride: az út bal oldalán táncol (az US verzióban valamiért nem szerepel ezen a pályán).

Karaktermodell

 

Crash Team Racing

Angol szinkronhang: Michael Connor
Japán szinkronhang: Kappei Yamaguchi

Fake Crash ebben a játékban megnyitható karakter. Úgy nyithatjuk meg, hogy megnyerjük a lila Gem Cupot Adventure módban. A játék japán verziójában van egy bónusz videó, amiben Crash és Fake Crash versenyeznek egymással: Fake Crash féltékeny Crash népszerűségére és sikereire, és mindig gyakorol, hogy versenybe szállhasson vele. A videó végén mindkét karakter illik egymáshoz, sebességben és balszerencsében is.

Karaktermodell, ikon:

 

 

Crash Bash

Fake Crash egy titkos, megnyitható karakter, sajnos csak a játék japán változatában. A megnyitáshoz egyszerre le kell nyomni az R1 + R2 + bal + le gombokat a karakterválasztó képernyőn, ezután megjelenik Fake Crash ikonja, semleges karakterként. Csak Versus és Tournament módban használhatjuk a karaktert. 
Ugyanolyan képességei vannak, mint Crashnek és Coconak. Fake Crash nem használható Adventure módban, és a CPU sem fogja őt berakni a játékba.

Karaktermodell, ikon:

 

 

Crash Bandicoot 2 N-Tranced

Szinkronhang: Brendan O'Brien

Ebben a részben Fake Crashnek már nagyobb szerepe is van, nem csak egy extra karakter. Külsejét illetően egy kis átgondoláson esett túl, ebben a részben ugyanis zöld nadrágot visel, a szemöldökei pedig szárny alakúak. Ebben a játékban Fake Crash egy másik dimenzióból származik: amikor N. Tropy elrabolja Cocot és Crunch-ot, Crasht is megpróbálta elrabolni, de Aku Aku megmentette és kihúzta Crasht a portálból. Ez átirányította a portált és Fake Crash jött ki belőle, akit N. Trance meghipnotizált, így Fake Crash azt hiszi, ő az igazi Crash. Később Fake Crash-el harmadik bossként találkozunk. Miután legyőzzük, már nem áll hipnózis alatt, és Crash szövetségese lesz, segít legyőzni N. Trance-t. Az endingben csoportos fényképet készít Crash-el, Cocoval, Crunch-al, és a legyőzött N. Tropyval.

Karaktermodell

 

Crash Nitro Kart

Angol szinkronhang: Dwight Schultz
Japán szinkronhang: Kappei Yamaguchi

Fake Crash ebben a játékban is egy megnyitható karakter, és a Team Bandicoot negyedik tagja. A konzolos verzióban úgy nyithatjuk meg, hogy Adventure módban valamelyik pályán 50 egymást követő boostot csinálunk a Team Cortex egyik tagjával. A Gameboy Advance-os verzióban Fake Crash az Out of Time pályán eltévedt a sivatagban, ha megtalálod, játszható karakter lesz. A konzolos változatban szörnyű statisztikái vannak Fake Crashnek, ezzel is tükrözve vicces karakterét.

Karaktermodell, ikon:

 

 

Crash Bandicoot Purple / Ripto's Rampage

Fake Crash a Dragon Castles pályán szerepel, láncra van kötve, és mellette van a kártyája is.

Karaktermodell:

 

Crash Boom Bang

Fake Crash egy megnyitható karakter, a Desert board megcsinálása után kapjuk meg. Habár Fake Crash karakterét használhatjuk Adventure módban is, a történetben csak az utolsó jelenetben kap szerepet.

Karaktermodellek:

 

 

Skylanders: Imaginators

Szinkronhang: Jess Harnell

Ebben a játékban Fake Crash a Thumpin' Wumpa Islands főellensége. Ellopta Cortex Matrix Chamber gépét, és terrorizálta a szigetet úgy, hogy megzavarta a sziget ritmusait, rossz hangulatot keltett a szörnyű ritmusérzékével és táncával és az a veszély állt fenn, hogy szétszakadnak a szigetek. A Matrix Chambert egy robotikus ruhaként használja, és megpróbálja legyőzni a hősöket a veszélyes táncparketten. Ha legyőzzük, tönkremegy a Matrix Chamber, Fake Crash terve pedig meghiúsul. Félreértés ne essék, Fake Crash valójában nem gonosz, csupán a kíváncsisága és a hülyesége okozta a problémákat.

Karaktermodell:

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Fake Crash ismét easter eggként tűnt fel, ám ezúttal mindhárom játékban. Hogy láthassuk őt, 100%-ra kell teljesítenünk valamelyik részt. Az alábbi pályákon látható a remasterben:

Crash Bandicoot

 • N. Sanity Beach: a kőlépcsők bal oldalánál táncol,
 • Heavy Machinery: az egyik csőben táncol, ami egy lift platform közelében van.

Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back

 • The Pits: a kettéágazó út után, az első nagy gomba közelében az út bal szélén táncol,
 • Crash Crush: az út bal oldalán táncol, miközben Crash menekül a lavina elől,
 • Hang Eight: a kék Gem útjának végén, az elérhetetlen kőplatformokon táncol, amin a húsevő növények is vannak,
 • Ruination: az első körben mozgó platformoknál a jobb oldalon van,
 • Cold Hard Crash: a Death route / halálfejes út első jégtükrében látható,
 • Rock It: az első üveges szobában a jobb oldalon lebeg az űrben,
 • Totally Fly: bal oldalon táncol egy fa és egy tiki szobor között.

Crash Bandicoot 3 Warped

 • Toad Village: a jobb oldali harmadik ház udvarában,
 • Makin' Waves: a pálya jobb oldalán egy kis füves szigeten, amin van egy pálmafa,
 • Hog Ride: az út bal oldalán, a "Gas Station" és a Cortex "tábla" között,
 • Area 51?: egy balos kanyarnál az út bal szélén, egy magas kaktusz közelében,
 • Future Tense: a Death route végénél egy jobb oldali épületen táncol.

Karaktermodell:

 

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Szinkronhang: Andrew Morgado

Fake Crash ismét visszatér a Crash Team Racing remasterben. Ugyanúgy lehet megnyitni, mint az eredeti játékban: meg kell nyerni a lila Gem Cupot Adventure módban. Akárcsak a többi karakter, Fake Crash is több skinnel rendelkezik.

Kattints ide a Fake Crash skinek megtekintéséhez ->>

Karaktermodell:

 

Manga

Fake Crash is "szerepel" a Dansu! De Jump! Na Daibouken mangában, bár nem szó szerint őt látjuk: Cortex Crashnek álcázza magát, az öltözéke pedig úgy néz ki, mint Fake Crash.

Érdekességek

 • Fake Crash a két karakter közül az egyik, aki volt már gonosz, jó és semleges, a másik ilyen karakter Penta Penguin.
   
 • Fake Crashnek sokkal "kicsiszoltabb" kart modellje van az eredeti CTR európai és japán változatában az amerikaihoz viszonyítva.
   
 • A Crash Team Racing béta változatában a stáblistán Fake Crash azt állítja, ő a nagy szám: "megjelent a Jerry Springer műsoron, ahol egy DNS tesztet tartottak, ám a show végetért, amikor Fake Crash táncolni kezdett, majd tömegbunyó tört ki."
   
 • A CTR japán változatában van egy bónusz videó, amiben Fake Crash edzést tart: ugrál, felüléseket csinál és egy pár hatalmas autógumit cipel.
   
 • A Crash Bash japán változatában játszható karakter, cheat kóddal nyithatjuk meg.
   
 • Fake Crash gyorsabb a Crash Nitro Kart GBA-s változatában.
   
 • Fake Crash sokkal jobban tud beszélni, mint az igazi Crash Bandicoot: a Crash Nitro Kart-ban győzelemkor azt kérdezi: "...Me?!" (...Én?!), illetve ha megnyitjuk a GBA-s változatban, röviden bemutatkozik. 
  Ez az állítás ismét igaz a CTR Nitro-Fueledben is: ha nyerünk vele, néha nehezen kivehető dolgokat mond, pl. "They said it was impossible!", vagy "You like me. You really, really like me. Thank you, thank you, thank you."
   
 • A Crash Nitro Kart-ban, ha Fake Crash a második vagy harmadik helyet nyeri meg, a lábai átlógnak a pódiumon.
   
 • A Crash Bandicoot 2 N-Trancedben az átvezető jelenetekben Fake Crashnek fekete, viszont a Warp zónában szürke szemöldöke van.
   
 • N. Tropy az egyetlen karakter, aki kiejti vagy megemlíti Fake Crash nevét (Crash Bandicoot 2 N-Tranced).
   
 • A Crash Bandicoot 2 N-Trancedben Fake Crash bossharca alatt olyan zene hallható, ami hasonlít a Rings of Power zenéjére (Crash Bandicoot 3 Warped).
   
 • A Crash Twinsanityben is szerepelt volna egy kis jelenetben, ahol Crunch-al egy kis földrészen rekedt volna az N. Sanity szigetnél.
   
 • Ha a Skylanders: Imaginatorsban a játékos jobban fülel a Thumpin' Wumpa Islands olyan területein a zenére, ahol Fake Crash befolyása van, messziről hallhatjuk a hamis bandicoot éneklését.
   
 • A Crash Team Racing Nitro-Fueledben Fake Crash ha tétlen, az egyik ujjával a fogait tisztítja.
   
 • Fake Crasht eredetileg Trash Bandicootnak nevezték volna el.
   
 • Neki is megvan a maga, sajátos tánca, akárcsak Crashnek.

Megjelenések

Játékok, amelyekben megcsodálhattuk Fake Crash különleges szépségét:

A lap tartalmát írta: Dorci [Crash-b] és Wickon.
Az oldal tartalma 100%-os, nem hiányzik róla tartalom és módosításra sem szorul.
Ha mégis észrevettél valami hibát vagy hiányosságot, jelezd a szerkesztőknek. :)

 

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

Crash Bandicoot worldwide

  

Partnereink

        GTAinside - GTA Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

További oldalaink

  

 

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Crash Fan Club 2005-2021, unless stated otherwise.