Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hírek

Totaku Crash Bandicoot figura

2018.01.28. 13:07, Wickon

Csak idő kérdése volt, hogy a Nintendo után mikor áll elő a Sony vagy a Microsoft a saját Amiibo-másolataikkal, és úgy tűnik, hogy a Sony nem tétlenkedett; elkezdte ugyanis legyártatni a saját PlayStation-ös játékainak sztárjait a Totaku-val.

A Totaku PlayStation figura-család tagjai: PaRappa the Rapper, Kratos a God of War-ból, Crash Bandicoot, Sackboy a LittleBigPlanet-ből, Hunter a Bloodborne-ból, Heihachi a Tekken univerzumából és bizzar módon a Feisar FX350 ship a Wipeout-ból. Íme a Crash Bandicoot figura dobozával együtt:

Képtalálat a következőre: „totaku crash bandicoot figure”

Sajnos nem éppen egy minőségi ajándéktárgyról van szó, bár erről részben az ár-arány érték tehet. A figurák világszerte március 23-án kerülnek forgalomba, és az áruk $9.90 körülre tehető, azaz megközelítőleg 2.500 Ft lesz, bár én nem kételkedek benne, hogy az itthoni forgalmazóknak lesz bőr a képükön a dupláját is elkérni érte.

Mindenesetre, alternatívának nem rossz, ha szeretnénk beszerezni egy (újabb) Crash Bandicoot értéktárgyat.

9 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.02.01. 18:43
Wickon

Tényleg a NECA fecsegte ki először a Crash Bandicoot remastert, de ha már akkor tudtak róla, és tényleg készültek volna figurákkal, nos, már rég kiadták volna őket – legalábbis rálátásom szerint ez tűnik a leglogikusabbnak. Szóval én nem hiszem, hogy készülnének bármivel is. Ha készültek is, valószínűleg már réges rég elvetették az ötletet. :/


2018.02.01 15:42
Alvin
Am elvileg lesznek még figurák attól a játékgyártó cégtől, amelyik leleplezte az N. Sane Trilogy-t. Azt hiszem NECA, de nem vagyok benne teljesen biztos.
Idézet
2018.02.01. 15:42
Alvin
Am elvileg lesznek még figurák attól a játékgyártó cégtől, amelyik leleplezte az N. Sane Trilogy-t. Azt hiszem NECA, de nem vagyok benne teljesen biztos.
Idézet
2018.01.29. 21:07
Wickon
A méretéről nem írtak sehol, de ha 10 cm-es, akkor nem sokkal nagyobb, mint egy Skylanders figura.
2018.01.29 00:08
Petike89
És ráadásul csak 10 cm magasak lesznek! A doboz alapján nagyobbnak gondoltam őket. :[
Idézet
2018.01.29. 00:08
Petike89
És ráadásul csak 10 cm magasak lesznek! A doboz alapján nagyobbnak gondoltam őket. :[
Idézet
2018.01.28. 23:59
Petike89

Crash Bandicoot figura? Igen. Hivatalos termék? Igen. Megfizethető? Igen. Jól néz ki? Eh... az az ábra, hogy még mindig nem sikerült elkápráztatniuk engem ezzel a felhozatallal.

Mellesleg a sorozat többi tagját is megéri megnézni, mert (amellett, hogy hiányoznak olyan ütőkártyák, mint a Spyro, Medievil, Uncharted, Jak & Daxter, Ratchet & Clank, The Last of Us, Legend of Dragoon) már a képeken is látszik, hogy olcsó szar műanyagból van egytől egyig az összes. Made in China.

Életemben először azt kell mondjam, hogy a Nintendo egy dologban biztosan otthagyja a Sony-t és a MSFT-ot: a fan service.

Idézet
2018.01.28. 13:54
Wickon

Hát engem sem az F4F figura, sem a Vinyl P.O.P.! kollekció, sem pedig a Totaku figura nem hozott lázba. :/

Idézet
2018.01.28. 13:51
S.A.

Nem tudom mi bajotok van vele. Ha találok valahol, akkor tuti megveszem, persze ízlések és pofonok. Nekem speciel a First 4 Figures és a Vinyl figurák nem jöttek be, de ez kifejezetten tetszik.

Idézet
2018.01.28. 13:48
Savvari

Eddig messze ez a leggagyibb az összes közül. Nem értem, hogy olyan nehéz lenne csinálni egy kb. olyan 6-7000 Forintos figurát, ami jól is néz ki? Ez már kezd szánalmas lenni.

Idézet
2018.01.28. 13:29
Alvin

Nekem tetszik! Nem tudom, hogy melyik Crash modellre szeretne hasonlítani, de 2500-ért nem is olyan rossz.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Társalgó
 
Gyorsgombok

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.png//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

 
Szavazás
Mit szeretsz leginkább a Crash játékokban?

A játékmenetet
A karaktereket
A humort
A zenét
A történetet
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Facebook oldalunk

 
Partnerek

 
   
   
   

Szeretnéd, hogy a te honlapod is itt legyen?

 

Crash Fan Club version 10.56 (Cassiopeia)
© 2005-2018, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!