Impresszum

A Crash Fan Club-ról

A Crash (Bandicoot) Fan Club 2005. március 16-án indult a G-Portálon, egy akkor 16 éves fiú, Lapi alapította. Voltak itt hírek, vendégkönyv, különféle leírások. Összehozta a rajongókat, sokan chateltek az oldalon, és elkezdtek saját képregényeket, rajzokat gyártani.

A Crash Fan Club rövid időn belül központi színterévé vált a magyarországi Crash Bandicoot rajongóknak. Az évek során az oldal bővült, az idők változtak, és ma már inkább egy wiki szerepét tölti be.

Ez az oldal kétségkívül Magyarország legtartalmasabb Crash Bandicoot-tal foglalkozó rajongói weboldala, de a külföldi lapok közül is kevesen tudnak nálunk többet felmutatni tartalom szempontjából. Célunk, hogy minden információt megosszunk a hozzánk hasonló elvetemült Crash rajongókkal a játékokról, és persze, hogy legyen egy virtuális hely, ahol a rajongók összejárhatnak! A honlap a mai napig folyamatosan frissül.

Amellett, hogy mi, a szerkesztők is igyekszünk tartalommal ellátni az olvasóinkat, az évek során több lelkes rajongó is küldött be útmutatót, játéktesztet, saját készítésű képergényt vagy fan artot, és még had ne soroljuk mennyi mást. Saját készítésű tartalmakat mindig szívesen várunk, így ha te is közzétennél az oldalon valamit, akkor ne tétovázz, nyugodtan küldd el nekünk e-mailben alkotásodat.

A weboldalt Lapi hozta létre, és jópár szerkesztő megfordult már rajta, akik segítettek jobbá tenni. Jelenleg nem minden tartalom elérhető, de az oldal egy hónapban többször is bővülni szokott, nem csak hírekkel, de leírásokkal és fordításokkal is, ezért is érdemes néha körülnézni a fent található cikkekben.

Így hát a magunk és minden korábbi szerkesztő nevében köszönjük bizalmatokat, és hogy velünk tartottatok az elmúlt (ijesztően gyorsan elrepült) 15 évben. Reméljük, hogy a jövőben is szívesen fogjátok látogatni a Crash Fan Club-ot.

– Dorci [Crash-b] és Wickon

Jelenlegi szerkesztők

Jelenleg a honlapot építő személyek:

Dorci [Crash-b]
Szerepkör: főszerkesztő
Csatlakozás: 2009
E-mail: dorcicfc@gmail.com
Wickon
Szerepkör: társszerkesztő
Csatlakozás: 2012
E-mail: –

Korábbi szerkesztők

Lapi, INNUENDO, Manic, Mechanic, Mike, Fish, Zuub, Snake, Near, Lien, bata913, BBC és Pister.

Külön köszönet nekik

Anonymousfan, bata913, BBC, Biqla, Cras-h [Cra5h], Davidos [CSDC], Dorci [Crash-b], Fish, Geinus 29, INNUENDO, Lapi, Lien, Manic, Mechanic, Mike, Near, Peti, Petya, Savvari, Snake, Tikputin, Warp-os, Wickon, XDarien, Zuub

 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
 
#FONTOS# #Bejelentkezés modul!# Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Legutóbb frissítve
2020. 10. 20. Mecha Bandicoot
2020. 10. 20. Relikviák
2020. 10. 20. Evolvo-Ray
2020. 10. 20. Cserekártyák

 

 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
A Crash Bandicoot 4: It's About Time-mal kapcsolatban.
Kedvenc új maszk?

Lani-Loli
Kapuna-Wa
'Akano
Ika-Ika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.10.09. 08:46
2020.10.02. 21:54
2020.09.30. 08:31
Friss hozzászólások