Regisztráció Elfelejtett jelszó
Főoldal

Új szavazás

2018.05.30. 10:10, Wickon
Címkék: szavazás

Időszerűnek láttam lezárni a tavaly szeptemberben indított szavazásunkat, melyben az alábbi kérdést tettük fel nektek, olvasóinknak: „Melyik játékból látnál szívesebben remastert?

Öszesen 51 szavazatot adtatok le, a végeredmény pedig a következőképpen alakult:

  1. Crash Team Racing online / multiplayer versenyekkel (26 szavazat, azaz 51%)
  2. Crash Twinsanity (20 szavazat, azaz 39%)
  3. Crash Bash online meccsekkel (4 szavazat, azaz 8%)
  4. Crash Nitro Kart vagy Tag Team Racing online lehetőségekkel (1 szavazat, azaz 2%)

Úgy tűnik, hogy az olvasóink több mint fele a jó öreg Crash Team Racinget tekintené meg új köntösbe bújtatva, lehetőleg online játszható versenyekkel. Második helyen végzett sok rajongó kedvence, a Crash Twinsanity, ami szintén megérdemelne egy újragondolt változatot. A Crash Bash, illetve a Crash Nitro Kart és Crash Tag Team Racing mellett már kevesebben álltak ki, bár szerintem ez teljesen érthető a rajongók körében.

Persze kérdéses, hogy a Vicarious Visions, vagy akármelyik másik cég képes lenne-e tökéletesen reprodukálni a Crash Team Racing játékélményét, hiszen az N. Sane Trilogy-vel kapcsolatban is több rajongó fejtette már ki aggályait, például az irányítások terén. Mindenesetre, én örömmel kipróbálnám, és ezek szerint sokan mások is.

Következő szavazásunk témája ismét a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Most, hogy ilyen rohamosan közeledik az Xbox One, Nintendo Switch és a PC-s megjelenés 2018. június 29-én, ti milyen platformra tervezitek megvásárolni (már ha egyáltalán megfogjátok)?

Még nincs hozzászólás.
 
Társalgó
 
Visszaszámlálás

CTR Nitro-Fueled megjelenés

  

 

Tudj meg többet!

 
Szavazás
Kit szeretnél mindenképpen látni az új CTR-ben?

Baby-T
Koala Kong
Komodo Moe
N. Brio
Tawna
Spyro
A PS1 utáni korszakból karaktereket (pl. Crunch, Nina, stb...)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Légy rajongó!
 
Partnerek

 
   
   
  

> Partnerség szabályok <

 
Számláló
Indulás: 2005-03-16
 

© 2005-2018, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto