Regisztráció Elfelejtett jelszó
Főoldal

Új szavazás

2018.08.06. 16:11, Wickon
Címkék: Szavazás

Lezárult előző szavazásunk, amiben arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen platformra tervezitek megvásárolni a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-t. Összesen 74 válasz érkezett, az eredmények pedig a bővebbenre kattintva találhatóak, vagy a lezárt szavazások alatt. Már van is egy új szavazásunk, úgyhogy szokás szerint szavazzatok, mert szavazni jó!

Nem meglepő módon első helyen a PC végzett, elvégre sok régebbi rajongónak konzolja már nincs, de számítógépen szívesen kipróbálják a felújított játékokat. Második lett Crash régi barátja, a PlayStation (hiába, számomra a Crash mindig is a PlayStation kabalája marad.) Harmadik helyen holtversenyben végeztek azok, akik Xbox-ra, vagy egyáltalán nem tervezik megvásárolni a játékot, és negyedik lett a Switch.

Persze kíváncsi lennék, hogy azok közül, akik a PC-re szavaztak, ki fogja megvásárolni és ki választja a torrentezést helyette, mindenesetre mindenkinek szíve joga eldönteni, és valljuk be, a PC ebből a szempontból is csalogatóbb lehet sokak számára. :)

Már van is egy új szavazás, úgyhogy szokás szerint szavazzatok, mert szavazni jó!

Még nincs hozzászólás.
 
Társalgó
 
Visszaszámlálás

CTR Nitro-Fueled megjelenés

  

 

Tudj meg többet!

 
Szavazás
Kit szeretnél mindenképpen látni az új CTR-ben?

Baby-T
Koala Kong
Komodo Moe
N. Brio
Tawna
Spyro
A PS1 utáni korszakból karaktereket (pl. Crunch, Nina, stb...)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Légy rajongó!
 
Partnerek

 
   
   
  

> Partnerség szabályok <

 
Számláló
Indulás: 2005-03-16
 

© 2005-2018, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto