Regisztráció Elfelejtett jelszó
Főoldal

Egy új Crash játékon dolgozhat a Toys For Bob?

2019.08.25. 13:36, Wickon

A Toys For Bob osztott meg egy képet a twitterén, amit aztán szélsebesen le is töröltek. De néhány szemfüles rajongó így is kiszúrta a lényeget: a háttérben kivehető néhány Crash Bandicoot tervrajz!

A falon lévő képekből kivehető egy hatalmas N. Brio szörny, N. Tropy, N. Gin, Dingodile és Cortex is. Négy rajz sajnos nem látszik, mivel a számítógép monitora kitakarja.

Eddig azt gondoltuk, hogy a Vicarious Visions ügyködhet Crash következő kalandján, amíg a Beenox a Crash Team Racing Nitro-Fueled-dal lefoglalja a nagyközönséget. A Toys For Bob pedig az utolsó cég, ami eszünkbe jutna Crash terén, hiszen eddig úgy vélhettük, hogy a tavaly megjelentet Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switchre és PC-re szánt változataival vannak elfoglalva, vagy egy új Spyro játékkal.

A rajongók természetesen már belekezdtek a találgatásokba. Sokak szerint a tervarjzok a közelgő Spyro témájú Grand Prix-szel lehetnek összefüggésben, mások szerint a Twinasnity újragondolt változatáról lehet szó, de olyanok is akadnak, akik egy közös Crash és Spyro játékban hisznek. Sajnos az igazságra még valószínűleg jódarabig várni kell.

Egyébként 2013. szilveszterén kísértetiesen hasonló eset történt, amikor a Vicarious Visions osztott meg egy képet az újévi bulijukról, ahol a háttérben egy Crash Bandicoot poszter volt látható, arról azonban kiderült, hogy egy jóval korábban törölt projekt.

Még nincs hozzászólás.
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
Crash következő kalandjával kapcsolatban.
Mi az első benyomásod a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán?

Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom a játékot!
A játék érdekel, de nem tetszik a karakterek új külseje.
Egyelőre nem tetszik, de lehet, hogy jó lesz
Közömbös vagyok
Egyáltalán nem jön be az új rész
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.07.01. 18:56
2020.07.01. 08:42
2020.06.23. 21:06
Friss hozzászólások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

  
    
    

 
Számláló
Indulás: 2005-03-16
 
 
2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
2020. végefelé

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

2019. június 21.

CTR Nitro-Fueled

Az 1999-es gokart versenyzős játék felújított változata. Tudj meg többet!

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Dorci and Wickon 2015-2020, unless stated otherwise.