Regisztráció Elfelejtett jelszó
Cortex Castle (helyszínek)

A Castle Cortex (magyarul Cotex kastély) a sorozat mindenkori főellensége, Dr. Neo Cortex lakhelye és bázisa a szintén róla elnevezett Cortex-szigeten. Annak ellenére, hogy a kastély még ma is áll, a tudós csak nagyon ritkán használja azt.

Az épület gigantikus méretének ellenére a doki többnyire csak egy felső toronyban tartózkodik. Itt található a tudós laktere, laboratóriuma, illetve innen érhető el a gyors utazásra szolgáló léghajó is.

Megjelenések

 • Crash Bandicoot: Rögtön az első Crash részben helyet kapott a kastély, ugyanis Cortexék itt tartják fogva Crash barátnőjét, Tawnát.
   
 • Crash Bandicoot 2: Bár az első rész végén felgyújtották és leégett, a tudós újjáépítette. A Road to Ruin és a többi esti romos pályán látható a háttérben, illetve a titkos, hatodik warp room is a kastély tetején található.
   
 • Crash Team Racing: A kastély ismét megjelent a Crash Team Racingben is. A Cortex Castle pálya nyomvonalát itt alakították ki.
   
 • Crash Nitro Kart: A játék elején itt tartózkodik Cortex, N. Gin, Tiny Tiger és Dingodile, mielőtt Velo császár elrabolná őket.
   
 • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: Akárcsak az eredeti első két részben, a felújított játékokban is megtalálható a kastély.
   
 • Crash Team Racing Nitro-Fueled: Mivel az eredeti CTR-ben egy versenypálya is van a kastélyban, értelemszerűen a Nitro-Fueledben is szerepel.
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
Crash következő kalandjával kapcsolatban.
Mi az első benyomásod a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán?

Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom a játékot!
A játék érdekel, de nem tetszik a karakterek új külseje.
Egyelőre nem tetszik, de lehet, hogy jó lesz
Közömbös vagyok
Egyáltalán nem jön be az új rész
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.07.01. 18:56
2020.07.01. 08:42
2020.06.23. 21:06
Friss hozzászólások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

  
    
    

 
Számláló
Indulás: 2005-03-16
 
 
2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
2020. végefelé

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

2019. június 21.

CTR Nitro-Fueled

Az 1999-es gokart versenyzős játék felújított változata. Tudj meg többet!

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Dorci and Wickon 2015-2020, unless stated otherwise.