Regisztráció Elfelejtett jelszó
N. Gin's Weapons Factory (helyszínek)

N. Gin fegyvergyára egy hatalmas szoborszerű épület, ami az N. Sanity Island partján épült. Ez a negyedik terület, ahova Crash belép a Crash of the Titans-ban. A külsejét illetően a szobor Doctor N. Gin-t ábrázolja, kb. mint egy szabadság-szobor.

A gyár folyamatosan rakétákkal bombázza a környező területeket, a rakéták a szobor koronájából lövődnek ki. A gyár belseje tele van fegyverekkel és gépezetekkel, és néhány iroda is van, ahol N. Gin szolgái, a Doom Monkey-ek dolgoztak, vagy szórakoztak. A gyárban szétszórt hangszórók segítségével kommunikált N. Gin a dolgozókkal, közleményeket mondott, inspiráló dalokat énekelt vagy felkészülésre parancsolta a lényeket, ha Crash közelgett. 

A gyárat azért építették, hogy robbanófegyvereket gyártson a Doominator robotnak. Miután kikapcsolták és elhagyták a Doominatort, a fegyvergyár is ugyanarra a sorsra jutott: kidobták a Junkyard-ba (roncstelep), ahol Brio új NV készülékeket gyártott Cortexnek. A kidobott fegyvergyár feje egy titkos búvóhely lett Brio számára.

Szobák

Sok szoba van a gyárban, az első az irodai szoba, ahol a Doom majmok dolgoztak és káoszt csináltak. A következő egy hosszú folyosó, ami egy fegyverkészítő szobába vezet. A következő egy fagyasztó szoba, ahol Crash először találkozik a Ratciclekkel. Van egy generátorszoba is. Egy szobának három ajtaja van, az egyik a szobor korona részébe vezet. A koronának négy ajtaja van, és van egy nagy orgona is, amin N. Gin játszik. A Crash Mind Over Mutant-ban egy új szoba alakul ki a szobor fejéből, amit Brio rejtekhelynek használ.

Játékok

  • Crash of the Titans
  • Crash Mind Over Mutant
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
Crash következő kalandjával kapcsolatban.
Mi az első benyomásod a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán?

Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom a játékot!
A játék érdekel, de nem tetszik a karakterek új külseje.
Egyelőre nem tetszik, de lehet, hogy jó lesz
Közömbös vagyok
Egyáltalán nem jön be az új rész
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.07.01. 18:56
2020.07.01. 08:42
2020.06.23. 21:06
Friss hozzászólások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

  
    
    

 
Számláló
Indulás: 2005-03-16
 
 
2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
2020. végefelé

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

2019. június 21.

CTR Nitro-Fueled

Az 1999-es gokart versenyzős játék felújított változata. Tudj meg többet!

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Dorci and Wickon 2015-2020, unless stated otherwise.