Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Crash Bandicoot - Kihagyott pályák

2013.01.11. 13:45, Crash-b (Dorci)
Egy kis betekintés a törölt, befejezetlen pályákról

Crash Bandicoot ugyan évek óta pihen, mivel több éve nem jelent meg új rész, azonban a rajongók elkezdték felderíteni a korábbi Crash részek törölt, befejezetlen pályáit, amelyeket nagy szerencsénkre videó formájában is rögzítettek, amelybe természetesen mi is betekintést nyerhetünk. Ahogy arra számítani lehetett, első körben a Crash Bandicoot első részéről derült fény a kezdetleges, eltörölt pályákra, természetesen jelen hírben is a klasszikus Crash első részéről van szó. Bizonyára sejthetjük, hogy a pályák nagy része nem lett teljesen kifejlesztve, ugyanis láthatjuk, hogy Crash nem zuhan le a szakadékokba, így úgymond futhatunk a levegőben. Némelyik pályának köze van a prototípushoz is, ezt több jel is bizonyítja nekünk, mint például a régi fajta bónuszpálya, és a másféle kódok (karakterek ikonjaiból állnak). Pontosan öt videót hoztam Nektek, ezek pályanevek szerint a Test Level, Flowing Waters, Acid Rain, Astound the Skunk és a Stormy Ascent. Érdemes megtekinteni a videókat, már maguk a pályák is érdekesek, de ezt több elemről is elmondhatjuk. A videókért kattintsatok a "Bővebben"-re!

Crash Bandicoot 2010 - Az eltörölt Crash rész

2013.01.10. 08:21, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek Tervrajzok
Néhány mondat a Crash 2010-ről: információk, képek és videók

Bizonyára egy régebbi hírünkből (amelyet Lapi írt) olvashattátok már, hogy volt egy Crash Bandicoot játék, amelyet ugyan elkezdtek kidolgozni, de időközben sajnos törölve lett - ha mégsem láttátok ezt az eseményt, akkor ideje frissítőt adni a fejünknek, a többi olvasónak pedig belenyúlunk az emlékezetébe... :) A Crash Bandicoot 2010 egy törölt játék, amelyet igazából egy 3D-s kaland/akciójáték kategóriába sorolhatunk. A fejlesztésébe a Radical Entertainment fogott bele, de az Activision leállította a folyamatot 2010 februárjában. A leállítás után rengeteg információ köddé vált, azonban ami menthető volt, arra nem sok idő elteltével fény is derült. Amit a törölt Crash részről tudunk, az az, hogy szerepeltek volna benne titánok, fegyvereink és egyéb kellékeink is lettek volna (jet pack, jet sky, frogzooka, boombat, glow top, fertilizer gun, bottle rocket-launcher), illetve az információk szerint Xbox 360, Playstation 3 és Nintendo Wii konzolokon jelent volna meg. A játék folytatása érdekében többször is petíciót nyitottak, amelyek nem jártak sikerrel, de a rajongók továbbra sem adják fel. Időközben a Crash Bandicoot 2010-ről több videó is előkerült, azonban ezeket az Activision szép sorban elkezdte eltávolítani, de pánikra semmi ok, még így is van néhány videó, amit sikerült megmenteni - megóvni. Ezeket a videókat hoztam el nektek, amelyekben láthatjuk Crasht és Dingodile-t, néhány fegyvert, karaktermodelleket (köztük Coco-t is!) és tervrajzokat, nem utolsó sorban animációkat.
A képeket és a videókat megtekinthetitek a "Bővebben"-re kattintva!

Crash Team Racing 2010

2013.01.09. 15:15, Wickon
A 2010-ben eltörölt High Impact Games-féle CTR

2012 februárjában ritka képek kerültek az internetre az időközben abbahagyott Crash Team Racing 2010-ről. A játékot a High Impact Games kezdte fejleszteni, akikről megjegyezném, hogy csapatuk a Naughty Dog és az Insomniac Games néhány, már kilépett tagjából áll, ezért talán ők lettek volna a legalkalmasabbak arra, hogy egy gokárt versenyzős Crash játékot készítsenek. A képeken jól látni, hogy egy igen szépen kiépített játéknak ígérkezett, amely a Radical Entertainment szintén 2010-ben leállított játékának stílusát veszi alapul. A képek azt is elárulják, hogy Crashnek és Dingodile-nak a Crash Bandicoot 2010-es modelljét használták, és egyszerre 16-an versenyezhettek. Amit a képek nem mondanak el, - de megerősített információból tudjuk - hogy minden szereplőnek egyedi mozdulatai, autója és fegyvere is lett volna. A képekért kattintsatok a "Bővebben"-re!

Ideje akcióba lépni

2013.01.08. 07:28, Wickon
Címkék: Crash Fan Club

Nem is tudom hol kezdjem, hiszen nem sokan ismerhettek fel a nevem alapján. Éppen ezért visszamegyek a kezdetekhez. 2008-ban kezdtem bele Crash Bandicoot-tal foglalkozó honlapok szerkesztésébe. Az utóbbi időkben csak a saját Crash rajongói oldalamon ügyködtem a barátaimmal, onnan ismerhettek Wickon néven.

És minden bizonnyal most már azt is kitaláltátok, hogy én leszek az  új – dobpergést kérek -  hivatalos táncpedagógusa az oldalnak! Na jó, vicceltem. Az a helyzet, hogy én leszek az új szerkesztő, aki megpróbálja minden óhajotokat és sóhajotokat teljesíteni (és sajnálom ha most csalódottak vagytok, de nem tudok táncolni). Évek óta nyomon követem a CFC fejlődését, mindig arról álmodtam, hogy egy nap részese leszek a szerkesztőgárdának. Valami csoda folytán sikerült meggyőznöm Crash-b-t, hogy csatlakozhassak a csapathoz, épp ezért kiugró örömömben vagyok.

És most, hogy itt vagyok mindent meg fogok tenni azért, hogy minél több tartalommal gyarapítsam az oldalt és egy jó közösséget alakítsunk ki Crash-b-vel együtt. Jelenleg 14 éves vagyok, éppen ezért elegendő időm lesz a honlapra.

Remélem, hogy ti is éppen annyira fogtok örülni a csatlakozásomnak, mint én! További kellemes olvasgatást kívánok!

Új Crash részen munkálkodik a Vicarious Visions?

2013.01.05. 20:27, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Sok a kérdés és a talány, de vajon bízzunk a cégben?

Ahogyan az lenni szokott, minden évben kerekednek játékokról és játékgyártó cégek által elhanyagolt játékbeli hősökről pletykák, amelyet biztosan mi is már épp elégszer tapasztaltunk, hiszen Crashről eddig minden egyes évben elterjedt valamiféle pletyka, legyen az igaz vagy hamis. A most kezdődő év eseményeiből nem hiányozhatnak a talányok és kérdések sem, hiszen rögtön ma érkezett nyilvánosságra az infó, miszerint a Vicarious Visions egyik irodájában található poszter nemcsak reményt hozott, hanem egyúttal jó néhány kérdést is felvetett, ugyanis a rajongók bíznak a cégben, hogy legalább ők ne hanyagolják el Crasht, de mivel az évek során nem egyszer ért bennünket csalódás a Crash részek elhanyagolása miatt, ne éljük bele magunkat túlzottan a dologba. Mivel a fényképen látható poszteren Crash eddig nem látott alakját, kinézetét láthatjuk, ebből talán következtetni lehet arra, hogy a Vicarious Visions munkálkodik egy új és egyelőre ismeretlen, sőt kérdéses Crash rész alatt, így van esély, hogy a Crash még sincs cserbenhagyva, de persze ezt még távolról sem vehetjük biztosnak, hiszen hivatalos közlemények még nem láttak napvilágot. Ha kíváncsi vagy a teljes fényképre, csak kattints az alábbi kép alatt található "Bővebben" linkre!

UPDATE! Egy újabb poszterrészlet lepleződött le! (katt a bővebbenre!)

 

Crash világa a való életben

2013.01.05. 15:50, Crash-b (Dorci)
Címkék: Videók
Egy rajongói megvalósítás

Egy fantáziadús Crash rajongó elképzelte, hogyan nézne ki a Crash Bandicoot játékvilága és annak elemei a való életben, és ezt nem csak megálmodta, bizony, ezt meg is valósította, méghozzá videó formájában! A környezet egy erdős pálya, a videóban pedig megtekinthetünk különböző fajta dobozokat, köztük persze a Checkpointot, TNT-t és Nitrot is, szakadékokat, és természetesen Aku Aku sem maradhat ki! Ezen kívül ez a rövid kisfilm még néhány más dolgot is szemléltet, igaz, emberi formában... :) Akkor hát lássuk csak:

Az építkezés folytatódik

2013.01.04. 13:52, Crash-b (Dorci)
Folytassuk a CFC felújítását!

Amint az a címből is kiderül, a Crash Fan Club felújítása folytatódik, aggodalomra pedig semmi ok, haladunk előre olyan gyorsan, amennyire csak tudunk! Az igazat megvallva a képekkel lesznek kisebb-nagyobb gondok, mivel a CFC régi tárhelye megszűnt, így lesz, ami nem fog visszakerülni, de természetesen törekedni fogunk rá, hogy mindent viszontlássatok úgy, ahogy az rendjén való. A fejlécmenü egyes elemei egyelőre feldolgozás alatt vannak, de vannak már menüpontok, amelyekről Ti is biztosan észrevehettétek, hogy aktívak és elérhetők, amennyiben nem, megosztom, melyek is ezek: Főoldal, Hírek (ezen belül két csokrot találtok - az új rendszer híreit, valamint a régi híreket - naná, természetesen azok sem tűntek el sehová, csak jó helyen kell keresni ;) ), és a Közösség menü (itt találjátok a vendégkönyvet és a reklámkönyvet, természetesen lesz még több ezekhez hasonló elem, valamint a régi hozzászóláshagyó menüpontokat is kipótolom majd, mint például emlékek, kívánságok, fikázó, értékelő, stb.), a többi, kihagyott menük pedig munka alatt állnak. Hogy továbbá feltűnt e egy bizonyos "mini-menü", vagy sem, azt nem tudhatom, de kötelességem ezt is közölni: közvetlenül a bejelentkezés alatt találhattok egy afféle béta-gyorsmenüt, természetesen sejthető, hogy ez még nem végleges, lesznek rajta kisebb-nagyobb csiszolások és finomítások, bővítések és kipótlások, valamint abból is vannak aktív linkek, s mindegyik ikon mást és mást jelöl, például a házikó ikonnal visszatérhetünk a főoldalra, az RSS ikonnal a hírcsokorba juthatunk, a szövegbuborék a vendégeknek kínált hozzászólásíró modulokhoz navigál, az e-mail/üzenet ikonnal egyértelműen e-mailt küldhettek a jelenlegi szerkesztőnek, a Facebook ikonnal pedig megtekinthetitek és like-olhatjátok a Facebookos Crash Fan Club csoportunkat.
De a fent soroltaktól függetlenül a CFC még korántsincs kész, rengeteg újítás fog bekövetkezni az elkövetkező időkben, és hírekből sem lesz hiány, úgyhogy érdemes velünk tartanotok!
Egy kis mellékkérdés: Szerintetek legyen háttérzene, vagy teljesen felesleges? Ha legyen, akkor milyen zenék kerüljenek a zenelejátszóba?
És egy utolsó kérdés: Ti tanácsoltok valami hasznos dolgot az oldalra? Ez persze lehet bármi, akár tartalmi, akár kinézeti dolog, szívesen fogadjuk bárki véleményét!
 

 
Társalgó
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

 

 
Szavazás
Örülnél, ha az N. Sane Trilogy más platformokon is megjelenne?

Igen, jöhetne más konzolokra is (Xbox One és Nintendo Switch)
Nem, maradjon PlayStation 4 exkluzív
Jelenjen meg PC-re
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Facebook oldalunk

 
Legutóbbi hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   
 
   

Irányelvek

 
 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!