Regisztráció Elfelejtett jelszó
   
Hírek

Crash Bandicoot - Nem halt meg, csupán csak pihen

2013.02.18. 16:48, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Jó és rossz hírek sortüzében

Legelőször tavaly karácsony környékén került fel a hálózatra a Vicarious Visions irodájában lévő Crash Bandicoot poszter, amelyről azóta több pletyka és hír is kerekedett. Úgy látszik, nem csak egy félrevezető tagadás volt, amit előző hírcikkünkben olvashattatok - ugyanis egyelőre tényleg nem lesz új Crash rész a láthatáron. Hogy ezt mi is erősíti meg? Az Activision egyik dolgozója, Mike Stout tartott egy rövid nyilatkozatot Crashről, és bizony újra csak csalódás ért minket...

"Az a Crash plakát egy nagyon régen eltörölt Crash Bandicoot részből való. Soha nem láttam fejlesztésének folyamatát, mivel ekkor még nem voltam az Activisionnál. Sajnos nem tudok semmiféle részletet, vagy bármiféle nyilatkozatot mondani róla."

A lelombozó nyilatkozat után jöjjön a jó hír - Crash nincs elfeledve, és több helyen is megjelenítették különböző elemeken a világ körül. Ez a lépés igencsak hasznos, mivel így az Activision rájöhet, mekkora hibát követett el, hogy ennyi készülőben lévő Crash részt töröltek el (igen, nem csalás, bizony eddig 4 részt dobott kukába az Activision), valamint hogy ilyen húzások után sem készítettek egy igazi, megjelenésre méltatott Crash részt. Crash Bandicoot nem halt meg, csupán csak pihen. Reméljük az Activision rájön, mit is csinál rosszul!

Metro - Skylanders interjú

2013.02.10. 14:23, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Az interjúban Crash is elhangzott

A Metro nemrégiben interjút tartott a Skylanders: Swap Force című videojátékról, ám nem hiába olvashatjátok nálunk eme hírcikket, mivel Crash Bandicootról is szó esett az interjúban! Lássuk csak, mi is történt a közzétett elmondások alapján...

GC: Oh, és van valami, amit tudsz mondani az új Crash Bandicootról?
GB: [nevet] Arról a fotóról beszélsz, amin egy Crash poszter van a falon?
GC: Igen, arról, nincs tervben esetleg, hogy Crash kap egy rebootot?
GB: [nevet] Hát, nekem nincs semmi mondanivalóm Crashről.
GC: Van valami oka annak, hogy Crash nem jelent meg a Skylanders játékban?
GB: Nos, Crash teljesen más személyiség, mint Spyro...
GC: De ha én lennék az Activision és vissza szeretném hozni Crash Bandicootot, akkor úgy gondolnám, hogy a Skylanders nagyon jó lenne kezdésnek.
GB: Azt hiszem, a legjobb, ha ugyanarra a kérdésre gondolok, amit feltettél a Transformersről és Spidermanről. Mert ha személyesen belegondolok, Crash Bandicoot egy nagyszerű IP, óriási sikerei voltak a múltban, de nagyon más, mint amilyen napjainkban a Skylanders.
GC: Köszönöm, ez nagyszerű.

Vajon a Vicarious Visionsra számíthatunk? Lehet, hogy Crash valójában kap egy rebootot, csak egyelőre heves tagadások vannak?

Crash Twinsanity - Demó verzió

2013.01.26. 12:52, Crash-b (Dorci)
Címkék: Exkluziv
Letölthetővé és kipróbálhatóvá vált a demó

Az elmúlt napok folyamán felröppent hírek szerint végre-valahára napvilágot látott a Crash Twinsanity letölthető, úgynevezett demó verziója. Az újdonságot egy kis videóval (pontosabban gameplay-el) megfűszerezve hoztuk el nektek, a mozgókép közelebbről megemlítve majdnem tizennégy perc érdekességet nyújt nekünk. De milyen is a Crash Twinsanity demó, hangzik el magunkban a kérdés. Nos, ez a verzió többek között magába foglalja a béta nyitóképernyőt, Cortex nyitóbeszédét, illetve a bizonyos kezdetleges Warp Roomot is, de a felsoroltakon kívül természetesen sok más érdekességet is láthatunk. Mivel a demó letöltési linkje is nyilvánosságra került, ezért persze ezt a hivatkozást megosztjuk veletek is, eszünkben sincs a Crash fanokat kihagyni belőle :) Amennyiben ki szeretnétek próbálni a demó változatot, nincs is más dolgotok, mint az adott linkről letölteni az öt részből álló fájlt, azt kicsomagolni, majd az ISO formátumú fileokat egy DVD-re kiírni, aztán persze futtatni egy Play Station 2 konzolon. A linkekért és a videóért kattintsatok a "bővebben" gombra!

Wrath of Cortex - Érdekességek

2013.01.21. 14:25, Crash-b (Dorci)
Folytassuk a

Minden bizonnyal már észrevehettétek, hogy egy ideje a rejtett, titkos, eddig "soha" nem látott dolgokról szólnak híreink - nem véletlen, mivel hírek a rajongók által pletykált VV-féle készülőben, vagy csak tervben lévő Crash részről sajnos még mindig nem láttak napvilágot, és az is kérdéses, hogy vajon történni fog-e valami egyáltalán. Pánikra semmi ok, a Crash Fan Club-on továbbra is üzemelnek a hírek igen változatos dolgokról, remélhetőleg ez a ti érdeklődéseteket is felkelti. Eddig a Play Station-ös Crash részekről szóltak titkos, rejtett, kihagyott illetve eltörölt érdekességekről megírt híreink, ideje egy kis változatosságot is belevinni a témába - ezúttal egy Play Station 2-es, pontosabban a Crash Bandicoot - The Wrath of Cortex című részről, epizódról nézhettek meg néhány érdekfeszítő videót, kis részlethintésként törölt pályáról, illetve régi tervekről, ötletekről a játékhoz. Amennyiben látni szeretnétek a három videót, csak klikkeljetek a "bővebben" gombra! :) (A videókért köszönet BBC-nek!)

Crash Bandicoot - Rejtett zenék

2013.01.15. 18:32, Crash-b (Dorci) & Marduk
Újabb érdekességek bukkantak fel

A régebbi Crash Bandicoot játékok kutatása közben sok olyan dolog bukkant fel, ami számotokra érdekes lehet.  Az egyik ilyen dolog, hogy megtaláltam pár zenének az originál változatát, valamint azokat a zenéket, amiket N. Brio és Coco hologram üzenetei alatt lehet tompán hallani a Crash Bandicoot 2. részében.
Hatalmas köszönetet érdemel Josh Mancell, a Naughty Dog által készített Crash Bandicoot zenék szerzője, hogy ezeket a fel nem használt zenéket publikálta!
A hírcikket Marduk küldte, köszönjük! A "bővebben" gombra kattintva nem kevesebb, mint tizenegy zenét hallgathattok meg, pontosabban a Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot 3 Warped részeiből. Szóval akkor klikk a bővebbenre! ;) - Crash-b

Crash is helyet kapott a külföldi reboot-listákon

2013.01.13. 16:47, Crash-b (Dorci)
Ugyan nem az első helyeken áll, de így is dobogót foglal

Az elmúlt időkben nem egy (főleg külföldi) weboldal nyilvánította ki saját felsorolásait, amelyek azt tartalmazzák, mely játékoknak, illetve játékhősök sorozatainak van nagy szükségük a folytatásra, vagy újraindításra. Jelen hírcikket nem hiába olvassátok nálunk, ugyanis hősünk, Crash Bandicoot is helyet kapott a felsorolásban, szerencsére Crash nincs elfeledve s nem lett kihagyva sem. A szóban forgó külföldi oldalak egyike a WhatCulture, amelynek nyilatkozata szerint Crash Bandicootnak feltétlenül szüksége van az előbb is említett folytatásra, illetve újraindításra. Lássuk hát, hol kapott helyet Crash az ő meglátásuk szerint, melyben nem kevesebb, mint tíz játék kapott említést:

 1. Turok
 2. Resident Evil
 3. Road Rash
 4. Unreal Tournament
 5. The Getaway
 6. Baldur's Gate
 7. Alone in the Dark
 8. Crash Bandicoot
 9. SWAT
 10. Onimusha

A másik weboldal, amelyet érdemes megemlíteni a Digital Noob, nekik ugyan kissé csonkítottabb listájuk született, mint a WhatCulture-nak, mivel hozzájuk viszonyítva csak egy fél-listát vehetünk szemügyre, azaz pontosan öt játék került a Digital Noob felsorolási listájára. Ne habozzunk, rögtön tekintsük is meg Crash helyezését az ő véleményük alapján:

 1. Resident Evil
 2. Road Rash
 3. Half-Life
 4. The Legacy of Kain
 5. Crash Bandicoot

Crash Bandicoot ugyan nem az első helyet kapta egyik általunk említett oldalon sem, de legalább így is helyet foglalt a listákon. Reménykedjünk abban, hogy hősünket minél hamarabb folytatják egy a nevéhez méltó, új résszel. Ti mit gondoltok, milyen besorolást érdemelne Crash?

Crash Landed - Egy újabb törölt rész

2013.01.12. 13:13, Wickon & BBC
Zsinórban a harmadik...

Néhány napja egy újabb törölt Crash rész bemutató videója látott napvilágot. Évekkel ezelőtt az Activision megbízta a Renegade Kid fejlesztőcsapatot, hogy készítsenek egy Crash Bandicoot játékot a Nintendo DS konzolora. Ők készítettek egy demót az Activisionnak Crash Landed névvel 2009 elején.

Nagy valószínűséggel ez a játék lett volna a Radical Entertainment eltörölt Crash Bandicoot 2010 játékának hordozható, Nintendo DS-re szánt változata. Ezt az is alátámasztja, hogy a két játék textúrája és modellezési stílusa is nagy vonalakban megegyező. Lehet eléggé kezdetlegesnek tűnik, de ezen keresztül betekintést nyerhetünk a Crash 2010-be is.

A videóban egy teljes egészében 3D-s világot vehetünk szemügyre, ahol Crash egy tengerparton barangol. A kamera is őt követi, de akár körül is nézhet a Crash Twinsanity-ben megszokott módon. A videóért kattintsatok a bővebbenre!

 
Társalgó
 
Közösségi funkciók

http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.pnghttp://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
http://crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

 

 
Szavazás
Melyik játékból látnál szívesebben remastert?

Crash Team Racing online / multiplayer versenyekkel
Crash Twinsanity
Crash Bash online meccsekkel
Crash Nitro Kart vagy Tag Team Racing online lehetőségekkel
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Facebook oldalunk

 
Legutóbbi hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   
 
   

Irányelvek

 
 

© 2005-2017, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!