Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hírek

Crash Bandicoot: Crystal's Wrath

2013.03.14. 19:21, Crash-b (Dorci)
Egy magasabb fokozatú fangame

Pár napja már említést tettem róla, hogy ezentúl bizonyos esetekben olvasni fogtok nálunk fanmade Crash játékokról is, amint ez a jelen hírből kiderül, így is lett. Ám eme cikk nem egy hétköznapinak mondható Crash fanjátéknak tekinthető, a grafika ugyanis különlegesebb a mezei flash játékoknál. A frissen beharangozott game címe Crash Bandicoot: Crystal's Wrath, amiről egy kisebb webet is nyitottak. Az új játék készítésébe két személy, JUMPBUTTON és PatStrikesBack fogott bele, és be kell vallanunk, igazán jó munkát végeznek eddig! Első videójuk tegnap (2013. március 13-án) került fel a YouTubera, így végre legeltethetjük szemünket alkotásukon.
Néhány szó a játékvideó alapján: Crash kinézete hátulról engem a Twinsanity-s karaktermodellre emlékeztet, ám valójában teljesen más külsőt kapott, mint eddig, valamint a mozgóképen megtekinthető pályák szintén bizonyos szempontból a Twinsanity-re emlékeztetnek. Ellenfelek közül láthatjuk a Crash első részéből megismert, ám más modellezéssel felvértezett rákot, illetve a jól ismert húsevő növények sem maradhatnak ki. A játékmenetből természetesen a dobozok és kristályok sem fognak hiányozni. A játékidő teljes hosszára egyelőre nem derült fény, de a készítők elmondása szerint gőzerővel munkálkodnak a game-en! Hogy teljes legyen a kép, elhoztuk Nektek a videót is, megtekintése ajánlott! :)


 

Hamis Crash honlapkép

2013.03.11. 14:21, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Egy újabb fake-alkotás

Az elmúlt napokban egy újabb hamis kép került fel a hálózatra, amely kezdetben reményt keltett a Crash rajongókban. Nem sok idő leforgása után azonban kiderült, a kép csak egy újabb átverés. A kép ezúttal a hivatalos Crash Bandicoot weboldal visszatérését próbálta tükrözni egy új Crash résszel, amelyről sajnos tudjuk, hogy nem igaz, mivel már jóideje nem tudjuk megnyitni a hivatalos honlapot. A képen a tömör "He's back!", azaz "Ő [Crash] visszatért!" mondatot olvashatjuk, a többi felirat azonban nem vehető ki. Több bizonyítékunk is van, hogy a szóban forgó kép hamis:

  • a link nem nyitható meg
  • a kép alján lévő logók [PlayStation, Xbox 360, Wii U] feltehetően amatőren vannak elhelyezve, ugyanis ha jobban szemügyre vesszük, nincsenek egy vonalban, túl szabálytalanok
  • Crash szemei egy fejlesztőcsoporthoz képest kissé igénytelennek tűnnek, persze ezt nem biztos, hogy a felsorolások közé vehetjük.

Amennyiben valamelyik rajongónk beleütközik a képbe, ne dőljön be neki, a kép a fent elmondott észrevételeim alapján, és több forrás szerint is hamis! Vajon hány fake-kép lesz még? ... :( Lentebb megtekinthetitek a teljes képet!

Kattints a képre a teljes méretért!

Crush Bandicoot

2013.03.10. 15:48, Crash-b (Dorci)
Címkék: Tervrajzok
Néhány törölt tervrajz

Nem olyan régen napvilágot láttak a Crush Bandicoot tervrajzai, amely valójában egy új játék ötletét takarta. A források alapján a liverpooli Magenta Software csapata dolgozott a terven még valamikor 2004-ben, a tervrajzokat pedig az egyik rajzolójuk tette nyilvánosságra. Miután a csapat befejezte Stuart Little 3 című játékot, egy új játékötlet után néztek, így született meg a Crush Bandicoot, aki valójában Crash Bandicoot gonosz ikertestvére lett volna. A nyilatkozat szerint a game egy nyitott sci-fi világ környezettel lett volna felruházva, rengeteg szórakozással és őrült járműves kalandokkal fűszerezve. Az ötlet ugyan nem nyert, de az alkalmazott elmondásából kiderül, hogy igazán szórakoztató volt ezeken a terveken dolgoznia a csapatnak. A Crush Bandicoot lett volna az egyik sci-fi szerű játéka a teamnek a három közül, a másik kettő pedig a LEGO Star Wars és a Wipeout Pulse volt.
A kezdetleges tervrajzokból pontosan öt darab került a szemünk elé, amit természetesen elhoztunk Nektek!
 

Kattints a képekre a teljes méretért!

CFC Update [szerkesztve!]

2013.03.09. 15:26, Crash-b (Dorci)
... avagy a frissítések folytatódnak

Az elmúlt napok folyamán bizonyára észrevehettétek, hogy a CFC már nem ácsingózik frissítésügyben úgy, mint korábban, ugyanis ahogy azt az oldal külsőváltásakor ígértem, megkezdődött a menük berendezése! Az eddigi kisebb - nagyobb frissítéseket valószínűleg láttátok már a fejlécmenük alatti rövid tájékóztatókban, azonban azóta több anyag is belinkelésre került az oldalon, így úgy gondolom, ez megér egy hírt.  Aktív lett a Galéria menü - bár benne még alig vannak almenüpontok, de igyekszek dolgozni rajta, remélhetőleg hamar kész lesz -, az Extrák menü - szintén kevés menüpontot tekinthettek meg egyelőre -, valamint a Crash menü - e menüpont is elég csonka tartalommal rendelkezik még -, de pánikra semmi ok, gőzerővel dolgozok rajtuk! Amint az látható, két újabb fejlécmenüvel gazdagodott az oldal, név szerint a "Rólunk" és a "Fórum" modullal. Ezek ugyan még nem elérhetőek, de nemsokára őket is megtekinthetitek! A "Fórum" menüből könnyedén ki lehet találni, min is szorgoskodunk... Bizony, a CFC hamarosan kap egy megújított, igényes fórumot! Ehhez a munkálathoz azonban türelmet kérnék, mert nem kis munka egy ízléses, áttekinthető és egyedien testreszabott fórum létrehozása, a cél, hogy a tagok elégedettek legyenek. Remélhetőleg feltűnt olvasóinknak az is, hogy új fejlécet kapott az oldal - nem véletlenül, hiszen végre itt a tavasz! Remélem a többségnek tetszik. A fejléchez még annyi hozzáfűznivaló van, hogy ez esetben sincs okunk a szánkat húzni, ugyanis rendszeresen lesz fejléccsere! Továbbá érdemes megemlíteni, hogy a CFC remélhetőleg és hamarosan új szerkesztőkkel fog gazdagodni. Azonban az update-hullám ennyiben nem merül ki, tudjátok mi a dolgotok: kövessétek a Crash Fan Club-ot, hogy ne maradjatok le semmiről! :)
Update: a CFC partnereket is felfogad, részletek hamarosan!
 

Crash és Spyro petíció! (PS All-Stars)

2013.03.06. 17:57, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek
Az Activision talán támogatja a rajongók ötleteit

Az elmúlt évek folyamán nem egy petíció indult el Crash Bandicoot visszahozására, elég csak gondolnunk a Bring Back Bandicoot! programra, amiről korábban már olvashattatok nálunk. A napokban újabb petíció indult hadjáratra, melynek célja Crash és Spyro szerepeltetése a PS All-Stars-ban. A petíció fórumán végigkövethetitek az eseményeket, valamint azt is elolvashatjátok, mit kell tennetek a program érdekében, petíció weboldalát pedig itt tekinthetitek meg. Reméljük, hogy sikerrel jár a rajongók eljárása, és az Activision figyelembe veszi a petíciót. Hajrá Crash fanok, itt az idő, lépnünk kell!

Crash Bandicoot - Készülő fangame

2013.03.04. 14:24, Crash-b (Dorci)
Címkék: Fan game
Készülő online Crash játék a láthatáron!

Össze sem tudjuk számolni, hányféle és darabra pontosan mennyi online/flash Crash Bandicoot játék van, és igaz, hogy amatőr flash játékokat nem érdemes megemlíteni egy hírcikkben, ma azonban (és a közeljövőben valószínűleg máskor is) kivételt teszünk. Február hónapjában egy készülőben lévő fanmade Crash játékot tekinthettünk meg a YouTube-on egy bizonyos Crash Bandicoot nevű usertől, videóiban pedig betekintést nyerünk a játék készülődésére. A tulajdonos elmondása szerint a játék fejlesztése még nagyon az elején van, de pánikra semmi ok, az elmondottak alapján gőzerővel dolgozik az új flash játékon! Habár alkotását egyelőre csak animációként nevezhetjük, a felhasználó kommentjeiből leszűrtük, hogy további fokozatba fog váltani, és egy komplett online játékkal gazdagodhatunk a közeljövőben! Úgy legyen!
A videókat megtekinthetitek a bővebben gombra kattintva!

Crash Landed - Új tervrajzok

2013.02.28. 16:18, Crash-b (Dorci)
Címkék: Hírek Tervrajzok
További információk láttak napvilágot a Crash Landedből

Pontosan a mai napon újabb látnivalók szivárogtak ki az eltörölt, már a CFC hírfolyamában megismert Crash Landedről. Habár az első felfedezett videó óta sok idő telt el, mindenképp öröm, hogy további információk kerültek a szemünk elé. A mai dátummal fűszerezett, és egyben a most, nálunk olvasható hírben egy nagy képet vehettek szemügyre a Crash Landedről, s ezen a nagy képen nem kevesebb, mint tizenhárom kisebb méretű tervrajzokat láthattok. Habár az először felbukkant Crash Landed Nintendo DS-es videója nem volt valami megnyerő... a tervrajzok talán méginkább azok, és magukért beszélnek?

Lentebb megtekinthetitek a tervrajzot.
Katt a képre a teljes méretért!


 

 
Társalgó
 
Közösségi funkciók

//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178292_72.png
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382193071_45.png//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1382196918_01.png
//crashfanclub.gportal.hu/portal/crashfanclub/image/gallery/1379178293_09.png

 

 
Szavazás
Melyik játékból látnál szívesebben remastert?

Crash Team Racing online / multiplayer versenyekkel
Crash Twinsanity
Crash Bash online meccsekkel
Crash Nitro Kart vagy Tag Team Racing online lehetőségekkel
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Facebook oldalunk

 
Legutóbbi hozzászólások
Friss hozzászólások
 
Partnerek

 
   
 
  

Irányelvek

 
 

© 2005-2018, Crash Fan Club
www.gportal.hu/crashfanclub


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt