Regisztráció Elfelejtett jelszó
Főoldal

Motoros Crash kinézet érkezik a Grand Prix alatt + infók

2019.07.01. 12:11, Dorci [Crash-b]

A hivatalos Crash Bandicoot közösségi oldalak közzétették, hogy a július 3-án rajtoló Grand Prix Nitro Tour alatt egy új kinézet érkezik, mégpedig nem más, mint a motoros Crash skin. A kinézetet Pit Stopból lehet majd kiváltani bizonyos mennyiségű Wumpa Coinért, és hozzá illő kartot és festést is ki lehet majd alakítani ízlésünk szerint. Én személy szerint nagyon reménykedtem benne, hogy Crash eme kinézetét is berakják majd a játékba, hát hamarabb cselekedtek, mint gondoltam volna. :)

Ezen kívül a hivatalos Crash Bandicoot weblap közzétett némi infómorzsát a hamarosan induló első Grand Prix szezonról. Ahogy arról korábban beszámoltunk, öt új karakter, egy teljesen új pálya, három kart és számos más testreszabási jutalom jön majd. Ha többet szeretnél megtudni az eddigi Grand Prixes infókról, kattintsatok ide.

Érdemes még megemlíteni, hogy kiszivárgott egy videó a második Grand Prix szezon Prehistoric Playground versenypályájáról, amit meg is tekinthettek itt:

Végül pedig tegnap lefordítottam magyarra szinte az egész CTR Nitro-Fueledet, de történt némi hiba a cikk befejezésekor (véletlen megnyomtam a backspacet és mire visszaléptem a szerkesztőbe, csak a cikkem fele élte túl a hibát :( ), így nagyjából csak a fordítás fele van még fent az oldalon, de nemsokára újra nekiugrik és befejezem az egész fordítást hiba nélkül. A magyar fordításért kattintsatok ide, és érdemes még szólnom arról is, hogy Wickonnal elég sok menüt kezdtünk el kitölteni a CTR Nitro-Fueled oldalán, így aki jobban szeretne tájékozódni, fussa át a lapokat - persze még nincs minden kész, de dolgozunk az ügyön. Szép napot Mindenkinek! :) 

Még nincs hozzászólás.
 
Társalgó

Chat szabályzat ♦ Avatar használata

 
Gyorslinkek
Keresés
Hagyj hozzászólást!
Egyéb
 
Szavazás
Crash következő kalandjával kapcsolatban.
Mi az első benyomásod a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán?

Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom a játékot!
A játék érdekel, de nem tetszik a karakterek új külseje.
Egyelőre nem tetszik, de lehet, hogy jó lesz
Közömbös vagyok
Egyáltalán nem jön be az új rész
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.07.01. 18:56
2020.07.01. 08:42
2020.06.23. 21:06
Friss hozzászólások
 
Partnerek

Partnerség szabályok

  
    
    

 
Számláló
Indulás: 2005-03-16
 
 
2020. október 2.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

A Toys for Bob első Crash játéka, mely az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Tudj meg többet!

 
2020. végefelé

Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush készítőitől egy új játék Androidra. Tudj meg többet!

2019. június 21.

CTR Nitro-Fueled

Az 1999-es gokart versenyzős játék felújított változata. Tudj meg többet!

Properties such as ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT and CRASH, including Crash Bandicoot and all related characters and contents are trademarks and © Activision Publishing, Inc. Used with permission. Activision has no association with and takes no responsibility for the content in this web site. Site design and written content © Dorci and Wickon 2015-2020, unless stated otherwise.